Chat

Author Topic: Haluatko tienata lisä rahaa?  (Read 2799 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

JPP

  • Guest
Haluatko tienata lisä rahaa?
« on: June 02, 2017, 23:51:17 »
Tervehdys!

Nyt olisi tilaisuus ihan jokaisella, tienata ylimääräistä rahaa. Oletko ollut pitkään työttömänä ja etkä ole saanut mistään töitä tai et tiedä mitä alkaisi tekemään? Tai oletko kyllästynyt tekemään niskalimassa toisen alhaisuudessa töitä tai aamuheräämisiin? Olet joskus miettinyt että kunpa olisi sellainen missä olisit "oma itsesi herra" heräät silloin kuin huvittaa ja tehdä bisnestä kun aika antaa myöten? Minä annan sinulle mahdollisuuden! Tässä ei vaadita mitään muuta kun olet täysi-ikäinen (18v) Jos sinua kiinnostaa myyntityö (verkostomarkkinointia) ja olet halukas edetä siinä pitkälle, tämä on sinulle silloin huippuhyvä juttu. Lisää kerron kun liitytte minun tekemääni ryhmään. https://www.facebook.com/groups/tyollistansinut/

JPP

  • Guest
Vs: Haluatko tienata lisä rahaa?
« Reply #1 on: June 14, 2017, 09:08:55 »
Pistettään tännekin tämä huippuhyvä laite, laitteen nimi on Espring vedenpuhdistaja. Tämä laite poistaa vedestä 99,99% epäpuhtaudet. Aivan upea laite, olen itse testannut ja on todellakin hyvän makuista vettä! Ette uskokaan, ennen kuin maistatte itse tällä puhdistettua vettä.
Ajattelin pistää tämän tänne, luulenpa että täällä sivustolla on kalastusmökkejä tai kesämökkejä missä tulee hanasta vesi, mutta vesi haisee ja maistuu kamalalta? Vettä ei voi käyttää ainoastaan ruuanvalmistuksessa ja saunassa löylyvetenä. Kannatte kotoa käsin monta kymmentä litraa kun lähete mökkeilemään? Ei tarvitse enää kannella vesiä, kun teillä voisi mökillä olla tämä laite? Näitä on kahta erilaisia versioita, on kiinteällä omalla hanalla olevia, tai tämä minkä voi ottaa mökiltä kotiin, se asennettaan pelkästään hanaan kiinni. Tule ryhmään niin tiedät enemmän!

Katso video https://youtu.be/d2FS1A6Hxl8

 center>