Chat

Author Topic: 2017-2018 - Pelaajien oma avautumis, haaveilu ja "idea" nurkkaus. Sana on vapaa  (Read 13190 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

huju

 • Posts: 8
 • PPP
  • View Profile
  • kalassa.net
  • Email
Ajattelin laittaa tälle kamalle oman kivan pikku topicin. Jos jotain mielessä tai sydämellä nii tänne saa vapaaasti raapustaa aatoksiaan ja kaikkee muuta aiheeseen liittyvää kreisii tarinaa. Pysytään kuintekin asia linjalla :x

Äkkäsin vasta tänään tämän tulevan SM-mittelön topicin. Jännityksellä avasin ja rullasin hirveetä kyytiä säännöt osioon. Salaa toivoin, että oltaisi palattu tähän vanhaan 10vs10 systeemiin jossa 2 tiimi kerrallaan ottaa kisaa kairauksien tiheydestä  :-D Olin myös pyörittänyt mielessä variaatiota tähän 3 tiimin seikkailu systeemiin. Jos olisin nähnyt siellä 5vs5vs5 jää kokoonpanon niin olisin innostunut niin että olisin perustanut oman tiimin! 6vs6vs6 olis mennyt harkintaan ja arvon tiimi kaaverini olisivat joutuneet kuuntelemaan meikäläisen kerjäystä ja kiristystä että tonne on päästävä. Pilvilinnani siivilöitiin aika nopeesti kun huomasin sen edelleen olevan 8vs8vs8 systeemi. Ikävä kyllä en lähde meidän tiimiä tuonne edustamaa.. Olen hyvin kranttu ihminen ja ahdistun väkijoukoissa. Lisäksi minulla on aina täysillä hosteilla sellanen tunne kun pelaisimme suurin kala kisaa jollain uudela systeemillä. Olen pahoillani tästä vuodatukseta ja en itke enempää.

En lue kalanettiä juuri koskaan ja ylesillä en kykene pilkkimään. Näistä syistä minulla on mennyt nuo SM-liigan alotukset/suunnitelut/YMS täysin ohi. Ehkä parempi näin ettei mun haave toteutunut. Kauhee ressi olis tullut. Ensi vuonna uusi yritys ja ehä näihin joskus joku muutos vielä tulee. Sitä odotellessa. Harmikseni viime vuonna myös euroopan liigan toinen turnaus oli muutettu just tälle kyseiselle 8vs8vs8 ratkaisulle. Jätin väliin ja pilkkikausi loppui aika lyhyeen. Tosin pelattiiin Kharonin kanssa iso-söimi noi viisi kertaa loppu talven aikana. Jostain syystä meidän tiimiläiset eivät tykkää tuosta uudesta systeemistä. Mutta olemme vain 1 tiimi. Kiva jos valtaosa porukasta pytyy kisoista nuttimaan. "Jos ei dikkaa, ei ole pakko osallistua" - Katsellaan mihin suuntaan vuodet peliä ja pelaajakuntaa työntävät.

Menee jo vähän ohi aiheesta mutta toivon koko sydämetäni että se eurooppa cup on muutettu takaisin normaaliksi. Otin kyseisen eurooppaa cup muutoksen todela raskaasti . Kaikki vanhan hyvän systeemin fanit: Peukut pystyyn.


nm. Kerran ku häivää 40-0 niin paluuta normaaliin elämään ei tule tapahtumaan  :mrgreen:
« Last Edit: November 07, 2017, 18:18:56 by huju »
Pään jäätyessä, päivitä.

hauen leuka

 • Vexxi Taipale Haavimies jumalan armosta
 • Global Moderator
 • *****
 • Posts: 94
 • Tsepa böijaa, mut ei spragaa
  • View Profile
  • Email
Tällänen topickihan on hieno olemassaan kunhan muistetaan pysyä asialinjalla.Jatkoajan vittu kun vituttaa jne...mutta sitten muutama sananen itseltänikin asiasta,asian vierestä,historiasta ja tulevasta.

Reilu kaksi vuotta sitten Salkki ja muutama muu alkoi ideoimaan josko saataisiin maailman parhaalle pilkkipelille jälleen pystyyn arvoisensa kilpailu.Yksi asia johti toiseen,toinen kolmanteen ja Mikon suostumuksella saatiin jälleen pystyyn turnaus joka kantaa arvoistaan nimeä SM-Liiga.Tuon hetken edeltäviin tapahtumiin ei ole syytä puuttua enään,sillä se on varmasti vieläkin monilla muistissa verkkokalvoillaan kun sulkevat silmänsä.Oltiin siirrytty pro pilkissä uuteen aikakauteen.

ProPilkissä siirryttiin 2.0 aikakauteen aivan uusin säännöin edellisiin turnauksiin verrattuna.Veto vastuu siirtyi Salkille ja allekirjoittaneelle.Se pitää heti muistuttaa ettei tarkoitus ollut kuin hoitaa SM-Liigaa vuoden verran ja saada se takasin pystyyn.Suurin muutoksista olikin kolmen joukkueen pelattaviin vesistöihin ( 8 pelaajaa joukkueesta).Valinta oli näin jälkikäteen mielestäni oivallinen ns.lokkimisen hävitessä minimiin aikaisempiin aikoihin verrattuna.Sen lisäksi jokainen joukkue sai valita oman pelattavan mapin.Siinä kylläkin matkittiin suuren ja mahtavan itänaapurin järjestämiä turnauksia,mutta varsin toimivasti.Mielestäni tuo toimii hyvin vielä tänä vuonnakin.

Liekö menneellä ollut asialla tekemisensä,mutta pelaajien ja joukkueitten määrä oli jossei nyt romahtanut niin tippunut ainakin.Sen johdosta oltiin pakotettu pelaamaan pelit 8 pelaajalla että joukkueita saataisiin edes sen verran mukaan jotta voitaisiin puhua SM-Liigasta eikä suuremmasta turnauksesta joukkueiden kesken.Liiga saatiin pelattua loppuun ja joukkueet löysivät oman oikeutetun sijoituksensa kuten pitkissä sarjoissa/liigoissa on tapana.Saat juurikin sen mitä ansaitset.

Jos ensimmäinen kauden suunnitteluun ja sääntöjen toteutukseen kulutettiin aikaa,vaivaa,hikeä ja kyyneleitä niin toinen vuosi olikin jo edessä ja liiga alkamassa.Kesä meni nopeasti ja yhtäkkiä oli tilanne se että jotain tarttis tehrä.Ajatus oli se että  menihän se viime vuonnakin niin josko sen hoitaisi vielä uudestaan.

Rutinaa,kitinää ja valivali valitusta sitä on tässä hommassa piisannut.Olo on välillä kuin olisi Spede kaitsemassa pikku poikia hiekkalaatikolla.Ne on kuitenkin ne 4,5 ja 6 poijaat jotka kaikki haluavat syödä supermies lautaselta.Tässä tapauksessa on apunani ollut suurin mahdollinen valttikortti nimittäin SÄÄNNÖT.On ne ollut hyvät tai huonot niin niistä pitämällä kiinni on aina pärjännyt  kädenväännöissä.Samaa suosittelen sille joka tulevaisuudessa ottaa homman haltuunsa.

Toinen kausi loppuun.Sijoitukset selvillä ja suuri huokaus....Se oli siinä!

Nykyhetkeen tai hyvinkin varhaiseen lähihistoriaan:Tänä vuonna en muuten tee sitä virhettä että kaikki jää viime tippaan vaan laitan asian ajoissa vireille että kuka tulee ja ottaa SM-Liigan vetovastuun hoitaakseen.Arvasit varmasti ihan oikein tasan 0kpl halukkaita.Ei viestin viestiä.Voi perkeleen perkele näinkö tässä taas käy.Mielessäni käy ajatus,että stn jää vielä maailman parhaan pilkkipelin perustaja maan liiga pelaamatta jos en sitä sitten taas hoida.Viesti sitten sinne ja tänne puhelu tonne ja tuonne ja liigan toimijat ovat jälleen näyttäneet uskollisuutensa tätä loistavaa peliä kohtaan ja tulevat apuun.Heille kaikille ISO KIITOS JA KUMARRUS.Ilman teitä olisi liigat jäänneet pelaamatta.

Kuten varmaan arvaatte nyt on sitten käynnissä omaltaosaltani viimeinen kausi liigan johdossa.SM-Liiga on nyt saannut jatkumon ja viestikapula siirtyy eteenpäin.Näin ainakin toivon.Se mihin suuntaan tuleva vetäjä haluaa liigaa viedä on täysin hänen päätöksessään.Omaltaosaltani tulen antamaan tukeni tuleville liigoille oli ne sitten missä muodossa tahansa ja kenties vaikka hujun vetämänä :)

t:hauen leuka


KuKa

 • Posts: 63
  • View Profile
  • Maalauksia, piirustuksia, valokuvia
  • Email
Eipä mitään. Kiitos kaikille aktiiveille, jotka muiden valituksista huolimatta olette vetäneet niin liigaa kuin muitakin aktiivisia asioita propilkin ympärillä... Meiltä passiivisemmilta väliin unohtuu se kaikki mikä siellä taustalla on, ja siksi juurikin moni taho ja henkilö siellä taustalla ansaitisi enemmänkin kiitosta. Aina huomataan, jos jokin asia menee vikaan, mutta unohdetaan kiittää kun kaikki sujuu kitkatta ja ongelmitta... Siltä se näyttää. Mutta se  että joku sujuu kitkatta ja ulospäin vaivattomannäköisesti, on joidenkin harvojen aktiivien aherruksen tulosta. Se monilta unohtuu, ja sitten valitetaan ja itketään jos vähänkin mukamas syytä löytyy...
Itseltäni lähtee suuri kiitos pelin tiimoilla ja sen sitä eteenpäin vievinä voimina oleville aktiiveille, vaikka usein, lähes aina, itsekin passivisena valittajan roolissa olijana olenkin.... Kiitetään silloin kun aihetta on, ja jätetään se valittaminen vähemmälle. Hä? Lässytystä jonkun mielestä. Ok. Katso peiliin? Oletko valittaja vai hommaa etenpäin vievä voima? Nyt on kyse Suomen parhaasta pelistä.
Öitä

T. KuKa

Memmu66

 • Posts: 30
 • Elämä on .....
  • View Profile
Aamuyötä kanssapilkkijät!
Meikäläinen vihreänä mukana propilkin ihmeellisessä maailmassa ja koitan jollain tasolla hahmottaa mitä pelissä on ollut ja mahdollisesti tulee olemaan.

Itse annan heti kärkeen kehuja ja kiitosta pelin suunnittelijoille upeasta työstä pelin eteen! Kiitän myös kaikkia hosteja jotka mahdollistavat pelaamisen julkisilla servuilla.

Valtavasti on tapahtunut ja tapahtuu ennen sitä kun minä painan napista itseni peliin joten suuri kiitos heille joille se kuuluu.

Peli on sopivasti haastava ja tiimit sekä liiga tuovat oman suolan peleihin,itse vasta opiskelen tätä kaikkea ja seuraan tapahtumia aloittelijan silmin. Pohdin mielessäni sääntöjä ja niiden toteuttamisia ..

Peliyhteisössä tuntuu olevan monenlaista tiimiä ja toimijaa,joukkoon sopeutuminen vaatii varmaan oman aikansa 😊 ja pitää opetella näitä tapoja/termejä liittyen peliin jne. Mukavasti sitä on saanut apua ja jeesiä jonka kautta oma osaaminen kehittynyt mukavasti.

Aika näyttää mihin asti oma kiinnostus ja osaaminen tässä pelissä sitten johtaa?! Mielenkiinnolla mukana liigassa ja katse tulevaisuudessa pelien suhteen. Mukava tämä idea topit,ehkä sitä jossain vaiheessa sitten avautuu enemmän monestakin asiasta,jätän jotain seuraavaan kertaan.

Korpelannapakymppi10(C

 • Salmelaisen kujanjuoksu
 • Posts: 46
 • Muut tekee mitä osaa..hitsari mitä haluaa
  • View Profile
Päivät! Ihan tähän alkuun kiitän procyonin koko organisaatiota pitkästä työstä pro pilkin eteen. Tosiaan tää on paras peli mitä nykyajassa on(jospa ne marssissakin pelaa😂) . Kenenkään ei pidä millään taholla moittia peliä tai pelin (en tunne termejä mutta ymmärrystä..) ominaisuuksia. Kaikilla tulee virheitä niin arjessa kuin arjen askareissa ja nämä askareet on juurikin työtä mitä itse kukin teemme tämän yhteiskunnan eteen. Elikkäs jos tässä hienossa pelissä on jokin juttu mikä ei toimi niin sehän ei tarkota millään tavalla sitä että peli olisi täysi paska..kenenkään ei siihen pidä tarttua nyrkein..ottaa ruusun käteen ja ojentaa sitä oikealla tavalla asian omaisille. Pelin kehittäjät kehittää ja korjaa niin olkaamme hyvillä mielin eikä ruveta suolaa laittamaan haavaan. Emmehän me kukaan ole emmekä tule täydelliseksi niin hiotaan särmät yhdessä sileiksi 😊.

Semmonen asia mikä ihmetyttää juurikin pelin hetkellä..onko se kateutta? Onko se kettuilu? Uusia pelaajia ja tiimejä katsotaan liian ylhäältä. En minä eikä kukaan muukaan ole täydellinen että tarvitsee aukoa päätä tai ruveta isottelemaan jonkun virheestä tai erehdyksestä. Säännöt on aina säännöt ja niitä noudatetaa ja otetaan opiksi. Jos on nuori ja kokematon ja se tekee virheen joka ei tämän karun maailman rinnalla ole yhtään mitään.esim mappi karkas..väärä lähtöpaikka..oho olikin resultit päällä...mitä sitten? Siitä opimme. Olkaamme reiluja ja ymmärtäväisiä..juuri sinäkin olet ollu joskus aloittelia..jep sinäkin tehnyt virheitä..olet oppinut. Näihin sanoihin ..heips.
 kireitä siimoja kaikille ja hyvää henkeä😊 T. Korpelannapakymppi10(C [Team Hurrikaani]
« Last Edit: November 08, 2017, 12:25:01 by Korpelannapakymppi10(C »
☆kymppi☆

huju

 • Posts: 8
 • PPP
  • View Profile
  • kalassa.net
  • Email

Kuten varmaan arvaatte nyt on sitten käynnissä omaltaosaltani viimeinen kausi liigan johdossa.SM-Liiga on nyt saannut jatkumon ja viestikapula siirtyy eteenpäin.Näin ainakin toivon.Se mihin suuntaan tuleva vetäjä haluaa liigaa viedä on täysin hänen päätöksessään.Omaltaosaltani tulen antamaan tukeni tuleville liigoille oli ne sitten missä muodossa tahansa ja kenties vaikka hujun vetämänä :)

Kuten ekassa postissani sanoin: Kiva jos valtaosa porukasta pystyy kisoista nuttimaan. "Jos ei dikkaa, ei ole pakko osallistua" en pidä tuosta uudesta systeemistä. Se on vain minun mielipiteeni. Varmasti valtaosa on ihan mehuissan tästä systeemistä ja on vain hyvä asia, että jotkut jaksaa puuhastella liigoja irl kiireidensä keskellä. GRT siitä. Olisi kurjaa jos kaikki suomi tiimit joutuisivat koko syksy/talvi kauden ajan pilkkimään omissa pikku porukoissa tai yleisillä hosteila. Arvostan teitä jotka jaksavat yhteistä kivaa järjestää. Minusta ei tuohon olisi. Poikkeuksena se jos eurooppa cupin yms järjestäjät heittäsivät hanskat tiskiin :D Siinä tapauksessa saattaisin harkita osallistuvani jonkunlaisen liigan järjestelyyn. Yksin en siihen pystyisi. Sen myönnän laiskana ihmisenä :( Rakastan kyseistä liigaa sen takia kun siellä keskitytään olennaiseen. Eli pilkkimiseen. Olen noita kotimaan liigoja jokusen pelannut ja havainnut että itse pelit ovat vain noin 50% kokonaisuudesta. Riitely, "jälkipeli" ja muu sikailu ovat sitten se toinen puolikas. Pelaamisen pitäisi olla mukavaa ja ainakin itse poistuin monista peleistä joko nauraen tai huuli pyöreänä. Tällä en tarkoita liigan vetäjiä tai sääntöjä vaan ihan tavallisia rivipelajia. Alotus postini ei pitänyt olla avautumis viesti :o Kuhan kerroin omista haaveistani ja perustelin miksi ei suomi liigat tällä hetkellä nappaa. Lisäksi halusin kuulla muiden näkemyksiä asiasata ja kenties saada uusia ajattelu malleja.

Toivon että porukka pysyy uskollisena tälle pelille, saadan uusia pelaajia ja vanhat starat jaksaa olla aktiivisia.
Kaikkea hyvää! Cheers

« Last Edit: November 08, 2017, 13:10:56 by huju »
Pään jäätyessä, päivitä.

Kharon1

 • Posts: 72
  • View Profile
  • Email
Hyvä ketju Huju =). Pakko kirjoittaa vähän omiakin mielipiteitä ja ajatuksia.

Viime kauden lopulla heitin ilmaan ajatuksen jääkiekkoliigan kaltaisesta SM-liigasta, alkukausi kaikilla joukkueilla ja kevättalven kierroksille parhaat... no se tietenkin vaatisi melkoista sitoutumista asiaan liigan vetäjältä/vetäjiltä.

Itse pidin hostia pari kautta listalla 24/7 -tyyliin ja olin myös mukana kahdella edeltävällä kaudella hostina SM-liigassa, henkilökohtaisissa SM-mittelöissä ja MM kisoissa mutta nyt en ole ilmoittautunut vapaaehtoiseksi mihinkään. Miksi? Kuulin huhupuheista joita minusta joku katsoo asiakseen levittää pilkin puitteissa =(, toki ne jotka 'tuntevat' minut tietävät että jutuissa ei ole mitään perää, mutta eihän tuo ole kovin mieltäylentävää. Minusta olisi ihan OK jos VAIN 'kiittämättömyys olisi maailman palkka', mutta jos se ei riitä ja on pakko mustamaalata niitä jotka viitsivät edes jotain tehdä asian eteen, niin minulle riittivät nämä vapehtoishommat.
Eli pilkkiminen jatkuu vain oman tiimin treenejä hostatessa ja oman (tietysti maailman parhaan =) ) tiimin kisoissa Euroopa-cupissa.

Ps. Mietin kolmion muotoista jääkiekkokaukaloa ja kolmea joukuetta jäällä =D. Ja Hauenleuka - kun Särkijärvellä tai Telkällä on 24 henkeä jäällä niin väistämättä lokittaminen on minimaalista =D.
« Last Edit: November 08, 2017, 14:01:19 by Kharon1 »

lareman

 • Kulunnan kaivohauki
 • Posts: 505
  • View Profile
  • Email
Itse nautin jopa enemmän, kun on jää täynnä porukkaa. Tulee oikeasti pilkkimisen meininkiä ja tunnelmaa. Sen takia olenkin tykästynyt polskien jokailtaisiin kairausfestivaaleihin. Hulluja ukkoja muuten nuo puolalaiset, joka ikinen päivä on turnetta oli kesä tai talvi, ja hostikin yleensä täynnä :-o


Korpelannapakymppi10(C

 • Salmelaisen kujanjuoksu
 • Posts: 46
 • Muut tekee mitä osaa..hitsari mitä haluaa
  • View Profile
Vähän tuohon lokkimiseen. Sitä nyt mitä kaksi liiga kautta olen mukana ollut niin todella vähän ollut. Joitain yksittäisiä huomautuksia mutta nehän asiaan kuuluu. Sitten se että jos on väljää jäällä niin siinähän välittömästi voittaja selviää..paikkoja joista paljon kalaa tulee on heti täynnä ja kaikki sen tietää että mitä vähemmän porukkaa sitä enemmän kalaa. Haaste nousee kun on porukkaa ja lähdössä epäonnistuminen korostuu jolloin paikka johon haluais tulee menetetyksi ja tässä kohtaa nousee esiin taitavan pilkkiän rooli..etsiä kala sieltä missä eioo pilkkiöitä. No minun mielipiteitä:) sm liiga   hyvin mennyt ja hyvällä linjalla jatketaan.
☆kymppi☆

Holssi

 • Tu(r)skan pamputtaja
 • Posts: 99
  • MSN Messenger - holssi1@hotmail.com
  • View Profile
  • Email
Itse lähtisin purkamaan purkamaan näitä liiga hommia siitä että ISO kiitos kaikille järjestäjille. On ollut ylä- ja alamäkiä mutta asiosta jollain tavalla aina selvitty vaikkei se aina ole kaikkia osapuolia miellyttänytkään mutta tuskinpa tässä yhteisössä ihan kaikkia voi säännöt yms. miellyttääkkään. Taitaa olla sula mahdottomuus. Aina niitä ns. "valittajia" löytyy mutta kai se kuuluu vaan jollain tavalla tähän kulttuuriin. Henk. koht sapettaa välillä kun pitää narista vaikka esim. säännöistä tai muusta liigaan liittyvästä mutta sitten kun kysellään liigan vetäjää ja avustajia siihen niin ollaan vaan ihan hiljaa. Hyvähän se on sitten arvostella muita kun ei itse viitsi mitään tehdä. Tiedän kaikilla ei todellakaan ole mahdollisuutta tai aikaa vetää liigaa (itseni mukaan lukien) mutta yritetään siihen hommaan joku saada. Nyt melkeen vuosi aikaa miettiä uusia kuvioita.

Iso kiitos nykyisille ja edellisille liigan vetäjille. Mukavaa on ollut. Yritetään saada homma jollain tavalla jatkumaan.

-Holssi


Se tapahtuu koska sen ei odoteta tapahtuvan. Se tapahtuu koska sen odotetaan tapahtuvan tai sitten se tapahtuu koska se vaan tapahtuu.

Tonza_888

 • Posts: 171
 • Discord: tonza98#2675
  • View Profile
  • Email
Kyllähän se on totta, että liiganjärjestäjät yms.ovat ansainneet ison kiitoksen näiden vuosien aikaisesta toiminnasta. Onnellinen loppu on jokaisella kaudella ollut ja se on pääasia. Omalle kohdalle propilkki on merkannut paljon muutakin kuin pelkkää kalan kiskomista avannosta. Eräänä päivänä yleisellä hostilla tullut kutsu tiimiin muutti vuosia pysyvästi,enkä koskaan muuttaisi niitä asioita. Tiimipelaaminen on antanut mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin ja jopa elinikäisiin ystäviin. Propilkillä on sydämessäni korvaamaton paikka. Sitä paikkaa ei pysty mikään asia korvaamaan. Yhdessä pelaaminen on ollut huikeaa aikaa ja sille tulee varmasti jatkoa. Tiimipelaaminen on antanut myös mahdollisuuden tutustua omaan asenteeseen ja motivaatioon. Se on muuttanut ajatusmaailmaa hyvällä tavalla paremmaksi. En vaihtaisi nykyistä tiimiäni mihinkään muuhun. He ovat minulle ikuisia ystäviä.

Yhdessä hävitään ja yhdessä voitetaan.

-TZ
Keep going and never stop...

LEIJONA

 • Toinen jalka haudassa
 • Posts: 30
  • View Profile
 :-D Lokittaminen ei ole ongelma propilkissä. Jos on lokkeilua kuvaa vaan ja niinkuin tän foorumin ohjeissa on neuvottu :) Hostaaminen/hostit se tän pelin tämän hetkinen ongelma on...  Ja ullavanjärven kartta joo  :-D :-D
Fred Singer: "Dont hate the playa, hate the game."
Ässä: "Tuun, Nään ja Voitan"

Discord: Leijona#9007

SJ

 • Posts: 128
  • View Profile
Tähän tiimien muodostumiseen voin sen verran kokemuksesta sanoa, että elämme vapaassa yhteiskunnassa, ja jokainen saa liittyä mihin tahansa tiimiin johon hänet hyväksytään.
Siinä on myös paljon vanhoja ystävyyssuhteita, samanhenkiset kaverit haluaa pelata samoissa tiimeissä.

Peliajan saaminen on sitten jokaisen ratkaista itse, riittääkö se että saattaa päästä kolmesta pelistä osallistumaan yhteen,jos siihenkään. Yleensä tiimijohto on ajan tasalla pelaajiensa osaamisesta, ja mieluiten peluuttaisi tietysti parhaimmistoaan.

Jos joku lähtee sen vuoksi, ettei tule peli-aikaa, niin se on hänen oma ratkaisunsa, ei siitä voi muita syyllistää. Muutaman vuoden jälkeen sitä peliaikaa alkaa löytyä, kun tasot nousee.Näitä kokeilijoita mahtuu paljon sille matkalle, jonka olen pelin kehittyessä mukana ollut, versiosta 1.2 asti muistaakseni. Ja yleensäkkin pelaamiseen liityen, jos juttu ei tunnu omalta, ei siinä kannata roikkua.

Ko. aiheesta on keskusteltu aiemminkin. Muistaakseni ei siinäkään sen suurempaan tulokseen päästy, kuin mielipiteiden vaihtamiseen.

Tällä hetkellä oma aktiviisuustasoni pelin parissa on hyvin pientä, en kuulu mihinkään tiimiin. Enkä pelaamisen vähyyden takia ansaitsekkaan sitä :).
Toki Kalassa.net:iä tulee seurattua.

Ps. Nostan virtuaalipipoa  yritteliäisyytesi vuoksi. Tekevälle sattuu :).
« Last Edit: December 31, 2017, 14:19:18 by SJ »
SJ

Memmu66

 • Posts: 30
 • Elämä on .....
  • View Profile
Heippa vaan pilkkipeli kansa ja hyvää tulevaa provuotta 2018!

Minulla tulee pian ensimmäinen vuosi täyteen pelin äärellä ja loppua ei näy 😊

Aluksi asiaan tulokkaat jäällä, ottakaa heidät hyvin vastaan ja antakaa ohjeita sekä neuvokaa kalassa netin sivuille hakemaan tietoa pelistä ja ohjeita pelaamiseen. Tylyttäminen ja typerät neuvot aikuisilta tuntuu erittäin ikäviltä ja itse pyrin neuvomaan innokkaita pelissä.

Tiimi asiassa olkoon se jokaisen oikeus ja vapaus tulla/mennä sen mukaan,missä joukkueessa kokee yhteenkuuluvuutta ja tulee kuulluksi/hyväksytyksi!
Peliaikaa saa sen mukaan mihin omat kyvyt riittää ja kehitys pelissä etenee kun pelaa aktiivisesti,sitä arvostetaan.
Huumorintaju lienee yksi positiivinen piirre luonteessa,sillä pärjää pitkälle.
Hyvässä joukkueessa asioista sovitaan ja päätetään yhdessä, oikeudenmukainen kapteeni huomioi kaikki joukkueessa ja kantaa meitä silloinkin kun tuntuu että mistään ei tule mitään. On ollut etuoikeus päästä mukaan joukkueeseen jossa on paljon kokeneita pelaajia,heidän tukensa ja ohjauksensa on minulle ollut lottovoitto ja iso apu pelaamisen opettelussa. Tuloksiakin jo jonkunverran liigassa olemassa, ja se ruokkii minua kehittämään itseäni lisää!

Isot kiitokset hosteille ja kyllä virheitä sattuu elämässä kaikille,ei saa jäädä tuleen makaamaan eikä muistelemaan menneitä. . Eteenpäin sano mummo hangessa 😊

Salkki

 • Posts: 26
  • View Profile
  • Email
Tervehdys täältä maailmalta.

Finaaliviikonlopun kunniaksi ajattelin pitkästä aikaa kirjoitella mietteittäni sinne koti-Suomeen nykyisestä SM-Liigasta ja miksi ollaan tässä ja nyt.Tosi paljon jo Hauenleuka jo marraskuussa kirjoituksellaan avasi silloista tilannetta joka silloin vallitsi kun pelattiin pelkkää Liigaa.Mutta mennää silti ajassa siihen syksyyn...Pari vuotta sitten otin vetovastuun SM-Liigasta,jonka statuksen Mikko myönsi pelintekijänä hänen kanssaan siitä neuvoteltua.Liiga oli minun mielestäni tullut silloin tiensä päähän ja arvostus oli vähentynyt.Joten oli muutoksen aika... Sääntöjä muutettiin hyvinkin paljon, joita neuvostossa kapteenien kanssa käytiin jokainen yksi kerrallaan myöhemmin lävitse.Minun ajatuksenani oli silloin tehdä jokaisesta pelistä ja niissä olevista jokaisesta mapista merkityksellisen koko kautta ajatellen.Yksi syy joka edesvaikutti siihen,oli että pelattaisiin vain yksi peli peli per/viikko. Lokitus oli tietysti yksi tärkeä asia jota yritin saada loppumaan,tai edes vähentymään.Ne ketkä silloin vanhaan aikaan pelasivat, muistavat ne jumalattomat riidat mitkä tuli syyttelyistä lokittamisesta pelien jälkeen.Muitakin isoja sääntömuutoksia tuli: 3 joukkuetta per peli ,8vs8vs8 jne.. Nyt jos katsotte taakseppäin ja mietitte aidosti oliko ne muutokset tarpeen? Uskoisin että suurin osa on tyytyväisiä nykyiseen SM-Liigaan.

Jos joku haluaa ottaa raskaan mutta (palkitsevan) vetovastuun SM-Liigasta  ensikaudella, tehköön jonkun kevät-turneen,jossa kokeilee alustavasti toimiiko hujun tai jonkun muun ehdotukset.Missä muodossa tai millä pelaajamäärillä pelataan.Neuvoksi hänelle joka pestin ottaa: kerää mukaan osaavat kaverit,jotka hoitaa taulukot sun muut.Niin kuin olet huomannut,miten ne on nopeasti päivitetty jo muutaman vuoden.  Ps. Kaizzu teki helvetillisen työn yksin.

Kiitos Hauenleuka joka pitäny kaiken senkin jälkeen toimivana kun lähdin pois. Sekä muut jantterit silloisesta auttamisesta.En olisi pystynyt ilman teitä.

Odotan mielenkiinnolla miten vlk:na käy. Kuka viä mestaruuden.. .Tosi asia on jos voitat olet aina se mestaritiimin jäsen ja voit ylpeästi sanoa ja varmasti tulet se sanomaan " et onpa sekin mestaruus saatu porukas" 

Tiedän itse kokemuksesta miltä tuntuu voittaa mestaruus jatkoajalla ja miten karvaalta tuntuu hävitä jo käsissä oleva mestaruus aivan lopussa.

Ette usko miten monta kertaa kaivannu täällä reissussa peli-iltoja hyvässä porukassa. Se vaa on niin,et ku olen tän elämäntavan valinnut, jossa en tiedä maantaina missä maassa olen viikonlopun,täytyy jostain luopua. Sanotaan näin,ku 3-4kk asuu ja ajaa pitkipoiki eurooppaa täs kopis ilma lomia,ja puhuu tyhjälle repsika penkille,kaipaa yhä enemmän niitä iltoja.


Salkki
« Last Edit: January 11, 2018, 21:42:07 by Salkki »

Tiikeri2

 • Thunduri Thaigörr!2
 • Posts: 106
 • joskus sokeakin kalastaja löytää kalan
  • View Profile
  • Email
Ehkä vähän laitan tekstiä. yleisesti ottaen pelin  negatiivista arvostelua harrastavat, voivat katsoas puseronsa sisään. Kaikille hosteille kiitos, jotka pyrkivät pitämään servuja auki joka päivä. esim. Heikki ja Matikka koira.

Toiseksi= yleensä kun joku saa banneja tai mute komentoja se on pelaajan oman käytöksen aikaansaannosta. Minua ei oo bannattu koskaan. Hosteille, joskus voi testata että onko kaveri oppinut bannistaan. Itse olen oppinut, että heistä on tullut asiallisia pilkkijöitä kun olen takaisin päästänyt. Poikkeus, ne jotka ei edes halua oppia pilkkimään.
Olen pilkkinyt aktiivisti ,n.2v.  Sinä aikana olen saanut veteraaneilta hyviä neuvoja ja kannustusta lähes kaikilta. He ovat myös kannustanut nuorta teamiamme.Siitä kiitos  heille. Käuniisti tehty.
SM-liiga  mielestäni hienosti hoidettu järjestäjiltä. En  ymmärrä jatkuvaa narinaa, sillä kokonaisuus toimii hienosti.
Toivon, että aiemmat järjestäjät jaksaisi jatkaa ainakin taustalla tukemassa ja neuvomassa uusia.
Jos uusia vastuullisia tulee,käyttäydyttäis kunnioittaen heidän valmiuttaan, eikä et sien virheitä.
Pilkin kilpailu mielen ylläpidon kannalta taas kiitän kaikkia iltakohtaisten tai cup luontoisten turnauksien järjestäjiä. Matikka koiraa, DX  ja teameja, jotka niitä pitävät.
Lyhyen kirjoituksen lopuksi...me kaikki pilkkijät ollaan ystäviä ja iloitaan toisistamme.
Hyvää pilkki vuotta 2018 kaikille . T. tiettelistään ylpeä kahvinkeittäjä Tiikeri 2

Vileria

 • Posts: 35
  • View Profile
Laitetaas vähän omia ajatuksia ennen pikaista loppu rykäsyä.
Kiitokset taas Hauen leuka ja kumppanit hyvin sujuneesta runkosarjasta.

Itse olen aina tykännyt pudotuspeleistä ja kausi omasta mielestäni alkaakin kunnolla vasta runkosarjan jälkeen.
Nykymuodossaan SM-liigan finaalit on minun mielestäni aivan liian nopea rykäisy, ja tuleva finaali tuntuu runkosarjan lopulta ilman "finaalihohtoa"
Noh joku voittaa mestaruuden tälläkin tyylillä ja parempi sekin kuin ei mitään.

Toivoisinkin pudotuspelien lisäystä, eikä mitään suoria finaali(Pronssi) pelipaikkoja runkosarjan jälkeen.
Samalla ihmettelen miksei finaaleita pelata runkosarjan tapaan kolmella joukkueella.
Tämä kolmen joukkueen pelitapa on omasta mielestäni hyvä ja voisi pudotuspeleissä tuoda enemmän yllätyksiä lopputuloksiin.

Katselin tuossa Kikien pelattuja vesistöjä runkosarjassa.
Karkeasti arvioiden 12-13kpl jäi pelaamatta, aika iso osa koko pelin vesistöistä kuitenkin.

- Vile

Fiskarna

 • 13 sentin harri
 • Posts: 71
  • View Profile
Olen samaa mieltä Vilerian kanssa. Koko kausi pelataan finaali mielessä ja sitten pleijarit on yhdessä viikossa ohi, lyhimmillään yhdessä pelissä. Jos ja kun (toivottavasti) nykymalliin tai lähes samanlain liigaa tulevaisuudessa jatketaan, niin toivoisin pleijareista pidemmät. Nyt hyvä runkosarja voi mennä hukkaan kun epäonnistuu yhdessä ainoassa pelissä tai jopa yhdessä ainoassa mapissa.

Ehdottaisin jatkoon sellaista, että välierä ja finaali pelattaisiin eräpisteistä, kuten joskus takavuosina oli. Esimerkiksi välierästä pääsee jatkoon se tiimi, joka saa ensimmäisenä 6 eräpistettä ja finaali pelataan kolmella joukkueella kunnes eka tiimi saa 9 eräpistettä. Luvut ovat vain heittoja. Mitä mieltä muut ovat?

Tiikeri2

 • Thunduri Thaigörr!2
 • Posts: 106
 • joskus sokeakin kalastaja löytää kalan
  • View Profile
  • Email
Vähän lisään ajatuksiani.  Tuota liigan finaali juttua voisi kehittää, mutta samalla ajattelen vastuunkantajia..mitkä ovat heidän voimavarat? Vaatimuksia voimme laittaa ja se hyvä pelin kehityksen ja mielekkyyden kannalta. Kuitenkin järjestäjät tarvii myös tukea ja osallistujia jarjestämiseen. Eli vetoan tietotekniikan osaajiin. Varmaan pienikin apu tarpeen, kunhan sitoutuminen vahvaa.
Voisihan ajatella, että liigan ykkönen ja kakkonen jatkaisi suoraan kakkoskierrokselle. 2-4 sijat pelaisi pudotuspelit ja mielestäni tuo vilerian ajatus jostain eräpistemäärästä olisi järkevä.
teami asia: vaikea on teami asioissa sanoa kaverille, mee johonkin muuhun teamiin. Esim. Hurrikaaneihin haluaa liittyä moni ja kuitenkaan ei pilki, ku 2kk  vuodessa. Eli haluavat olla jossain teamissa.
Meillä n. 8-12 aktiivii, jotka haluaa liigaa pelata. Eli kilpailua on, mutta myös sisäisesti arvioimme ketkä parhaita kyseisiin mapeihin.
Toki teamit voi yhdistyä tai voisi olla laina pelaaja systeemiä,jos joku haluaa tai yms. (ei tuntuisi hyvältä) Uudet hyvät tulijat, ei välttämättä halua kovimpaan teamiin? Haluavat pilkkii ajatuksella..haastetaan kovat..ehkä joskus pärjätään?  Ystävät ratkaisee  ja moni valitsee porukan jotka kokee ystävälliseksi.(esim. Korpela minua kohtaan , kun tulin pilkki hommiin mukaan)  Mielestäni, ei kyllä kaikki konkarit ystävällisii ja asiallisii. Paitsi joku ystävä kävi toteamassa, kun aloitettiin liigassa. Kyllä me teidät räkänokat niistetään, mitä lähditte liigaan. Hienoa porukkaa ootte ja kaikissa teameissa varmaan hyvä henki.
Ketään ei pidä tuomita, jos noista pilkkiaikaan liityvistä syistä haluaa vaihtaa teamia.(en ole vaihtamsssa) Kuitenkin vaihto, joskus voi olla kehityksen kannalta hyvä asia.
Matikalle edelleen suuri kiitos servujen ylläpidosta. Aina on niitä jotka haluavat arvostella..heidät voi jättää arvoonsa. Niitä joiden sävy ystävällinen ja neuvova, kannattanee kuunnella, sekin järjestäjän punnittavissa. Jatketaan yhdessä eteenpäin. Tarjoan kahvia ja se juhlamokkaa, ei kaikki siitä pidä.
 Kiitos kaikille meidän teamia kannustaneita.
Terveisin kolme aivoleikkausta läpi käynyt..siksi esim kirjoitusvirheitä ja ehkä vaikeasti ymmärrettävää jotkut kitjoitukset(sorry)
T. kahvinkeittäjä edelleen

hauen leuka

 • Vexxi Taipale Haavimies jumalan armosta
 • Global Moderator
 • *****
 • Posts: 94
 • Tsepa böijaa, mut ei spragaa
  • View Profile
  • Email
Hyviä ajatuksia Vileltä ja Fiskarnalta.Itsekin tykkäisin pelata vähintääkin nyky pituisen runkosarjan ja pidemmät loppupelit,mutta miksi näin on ollut viimevuodet näin.

1.Liigaa kun alettiin 3v sitten väsäämään niin monen joukkueen mielipide oli että yksi ottelu viikossa on ehdoton maksimi,jotta pystyvät liigaan osallistumaan.Joillakin joukkueilla 2 liiga peliä viikossa tarkoittaisi jo 4 ottelu viikoon ns.venäjän liigaan osallistumisen takia,ja osalle joukkueista muuten vain 1 oli ainakin silloin riittävä määrä.

2.Liiga on alkanut nykyään marraskuussa,koska lokakuussa pelaajia ei ole vielä aktivoitunut tarpeeksi.Kenties se voisi olla kokeilemisen arvoinen tulevina kausina jos sillä saisi pidennettyä sarjaa/loppu pelejä.

3.Aikataulu.Liiga pitää olla ohi kutakuinkin tammikuun loppuun mennessä että keritään pitämään henk/kohtaset SM-Kisat ennen MM-Kisoja.Ennen SM-Liiga ja henk.kohtaset kisat menivät hetken päällekkäin,mutta silloin ei ollut tilannetta että joillakin joukkueilla on tiukkaa saada se 8 pelaajaa kasaan.

Tulevalla vetäjällä onkin pohdinnan paikka miten meinaa yhtälön ratkaista.Itsellänikin olisi hyviä muutos ideoita liigaan,mutta kenties niitä tullaan joskus näkemään jossain pieni muotoisessa turneessa.

aku ankka

 • Mies vai Mikki Hiiri?
 • Posts: 59
 • Sehän katkes kun ankan lento!
  • View Profile
Avaudunpa täällä muutaman sanan verran. Aloitetaanpas kiittämällä Mikkoa, Jannea ja kumppaneita että jaksatte vieläkin puurtaa tämän maailman parhaan pelin suhteen :-) Loistotyötä olette tehneet tähän asti ja eiköhän se jatku samaan malliin. SUURI kiitos siitä.

Onhan tää Pro Pilkki ollu iso juttu mulle. Tulikos siitä tän kauden aikana jo 7 vuotta siitä ku ekaa kertaa pelasin peliä :-o Ja en edes kehtaa arvailla monta tuntia on tullut pelattua tätä :-D Menee se aika nopeasti. Tuntuu kun olis vasta vähän aikaa sitten pappa sanonu et "tuleppas pelaamaan tämä kisa loppuun" :-D No tuosta tapahtumasta alkokin kehittyä hieno tarina minkä varrelle kuuluu monia onnen ja epäonnen hetkiä. Onnen hetkiä kuitenkin enemmän, joista esimerkkeinä mm. Tiimiin liittyminen, ensimmäiset sm-liiga ja sm-kisat, turnaukset, tiukat kisat yleisillä hosteilla jne.  Näitä pystyis luettelee vaikka kuinka pitkästi mutta jätän sen tässä välistä. Suurimpana plussana kuitenkin pelin yhteisö. Tän pelin yhteisö on aivan huippuluokkaa ja siitä kiitän jokasta pelaajaa. Kaiken tämän jälkeen tässä ollaan. Ja voin kyllä sanoa etten kadu ainoatakaan minuuttia tai päätöstä tämän pelin parissa. Pitkälle on päästy ja pitkä matka on vielä edessä.

Seuraavaksi kiitän sm-liigasta. Hyvin olette hoitaneet sitä ainakin minun aikana, enkä ole kuullut että ennen sitäkään olisi suuria ongelmia ollut. Pidetään tätä työtä yllä ja jatketaan sm-liigaa vielä tulevinakin vuosina, vaikka nykyiset järjestäjät jäävätkin ansaitulle tauolle järjestelyistä. (kenties itsekkin tulevaisuudessa ainakin autan sm-liigan ja kisojen järjestelyssä kunhan saan vähän lisää ikää alle :wink:) Tuosta sm-liigan pudotuspeleistä oon samaa mieltä et pidemmät pudotuspelit ois paremmat. Sais varmaankin paremmin sen pudotuspelien fiiliksen siihen kun ei ole yhden tai kahden pelin jälkeen ohi. Järjestelykysymyshän tuo on, mutta ei varmasti ole helppoa järjestää juurikin Hauenleuan mainitsemien syiden takia. Katsotaan mitä kisojen järjestäjät keksivät.

Nuista tiimeistä ja pelaajista on kuultu jo aika paljon hyviä asioita. Annanpa nyt oman mielipiteeni tähän. Meidän 'vanhojen' pelaajien pitäisi ottaa nuo uudet hyvin vastaan. Vaikka joskus saattaa mennä yli nuiden nuorempien jutut niin ei pitäisi potkia pihalle heti, vaan ennemmin opettaa ja näyttää niille se miten hyvä yhteisö meillä on tässä pelissä :-) Muistan kun alkuaikoinani pelailin Atsu Hattu nickillä ja varmasti osasin minäkin silloin olla ärsyttävä. Mut tänne asti se on mut kantanut kun olen saanut neuvoja muutenkin ymmärtäväisiä. Jos minut olisi vaan aina potkittu pihalle en olisi tässä :-) Miettikääpäs sitä :wink: Jos joku uusi pelaaja katsoo tämän tekstin niin annan vinkiksi, että jos haluutte sm-liigaan niin rohkeesti vaan vaikka luomaan omaa tiimiä. Kyllä näitä tiimittömiä pelaajia riittää. Ja sitten vaan lähtee kokeilemaan sillä tiimillä miten pärjää. Parhaiten sm-liigaan kehittyy juurikin osallistumalla niin saa sitä kokemusta. Niinkun esmierkiksi SR, SK ja Team Tylsäkairat teki täällä kaudella. Lähti kokeilemaan mihin riittää taidot ja siitä näille tiimeille propsit. Toivottavasti nähään tulevaisuudessakin näitä tiimejä mukana kisoissa :-) Vaikkei tiimi heti pärjäisikään niin ei kannata lannistua. Kaikki parhaatkin on noussut pohjalta huipulle. Tää koskee myös sm-kisoja. Sinne vaan kokeilee mihin riittä taidot. Ei näissä mitään menetä vaikkei pärjäisikään :lol:

Jospa joku sai tästä sekametelisopasta kiinni. Aku toivottaa koko pilkkiväelle kireitä siimoja kaudelle 2018!

Björnis

 • Posts: 13
  • View Profile
  • Email
Korpela rauhoitus vähän. Sen mitä itse olen kuullut servuilla pelatessani, niin aika moni (erinäisistä joukkueista, ei siis vain Tylsäkairoista) kyllä on katsonut melko kieroon tuota teidän protestiasiaa, SK:ta vastaan. Ja kyllä, saattaa olla, että olisitte sääntöjen puitteissa pystyneet tekemään protestin asiasta, mutta kyse oli kuitenkin vain inhimillisestä erehdyksestä näyttää resultit 5min kohdalla. Tilanne oli siinä vaiheessa se, että Team Hurrikaanin jäsen oli ensimmäinen joka mainchatissa vaati kartan aloittamista uudelleen (mahtoi olla syy se, että SK:n edustaja oli siinä vaiheessa kärjessä). Kartta joka tapauksessa aloitettiin uudestaan, vaikka suurinosa pelaajista olikin sitä mieltä, että näin ei tehtäisi ja SK:n porukka totesi, että oli inhimillinen erehdys kun resultit näkyi. Tämän takia varmaan monenkin mielestä on hiukan outoa ja nöyrää, että ruvetaan tekemään protestia, kun teidän aloitteesta kartta kerran aloitettiin alusta.
Onneksi kuitenkin sama ihminen voitti uudestaan aloitetun mapin, joka oli myös johdossa kun resultit paukahtivat vahingossa näyttöön. Muista ongelmista en tiedä, mutta koittakaa kaikki rauhoittua!
-Björnis-

ED

 • Finnish Superstars leader
 • Posts: 51
  • View Profile
  • Email
Juu isot kiitokset pelintekijöille, onhan tässä saanut viettää monta mukavaa vuotta. Liiga sujunut oikein hienosti mutta jotenkin kaipaisin itsekin hieman lisää pudotuspeleihin, vaikkapa paras kolmesta peleillä. On hieno asia että uusia tiimejä perustetaan, niitä tarvitaan.  Mitä tulee protestien tekemiseen esim. liigassa niin älkää katsoko sitä niin negatiivisesti.  Mikäli joukkue jostakin syystä kokee että nyt on protestin paikka niin tiimillä on täysi oikeus myös tehdä sitä. Liiganeuvoston tehtävänä on käsitellä protestit ja tehdä päätös, ja siihen päätökseen on tyydyttävä. Huutaminen ja riitely ei koskaan hyödynnä ketään, se on jo monesti todettu. Ja koko tiimin mustamaalaaminen yhden pelaajan takia ei ole oikein.
Kireitä siimoja kaikille!

aku ankka

 • Mies vai Mikki Hiiri?
 • Posts: 59
 • Sehän katkes kun ankan lento!
  • View Profile
Elikkäs jos nyt annan oman kommenttini tähän Tylsäkairojen ja Hurrikaanien juttuun..

Tuo aivan totta että SK:lle tapahtui ihnimillinen virhe. Ja ensimmäistä sm-liiga kautta kun pelasivat niin varmaan osittain kokemattomuuttakin. Mutta nostimme asian esille juurikin siksi kun säännöissä ei ole mitään asiasta ja kun tarkemmin aattelee nii eihän nuin voi tehdä. Ja meillä oli omat syymme jota en tässä luettele, koska varmaan jokasella tiimillä tiedossa ne. Eikös tästä ollut oikeestaan hyötyäkin kun saatiin muutosta/lisäystä säänöihin ettei samaa tapahdu uudestaan? En nyt tiiä mikä ongelma tässä jutussa oli.. Kun edes SK ei alkanut valittamaan päätöksen jälkeen niin miks Tylsäkairojen kapteenin piti valittaa? Asia on loppuunkäsitelty nii sen jälken on turha alkaa valittamaan

Vaikka joku asia tuntuu lapselliselta niin mun mielestä se ei oo oikein että sitten haukutaan meidän kapteenistoa millään tavoin. Varsinkaan yleisellä hostilla ihankuin tietoisesti haluaisi levittää meidän tiimistä pahaa kaikille. Olisit ees vaivautunut laittamaan yv:llä. Ja niinkuin ED sanoi:
"Mikäli joukkue jostakin syystä kokee että nyt on protestin paikka niin tiimillä on täysi oikeus myös tehdä sitä. Liiganeuvoston tehtävänä on käsitellä protestit ja tehdä päätös, ja siihen päätökseen on tyydyttävä. Huutaminen ja riitely ei koskaan hyödynnä ketään, se on jo monesti todettu. Ja koko tiimin mustamaalaaminen yhden pelaajan takia ei ole oikein."

Olen täysin samaa mieltä edin kanssa. Onhan meillä oikeus tehdä protesti ja liiganeuvostossa päätetään mitä tehdään sen suhteen. Sen jälkeen asia olisi normaalitilanteessa käsitelty niinkuin pitää eikö ongelmia tule. Tuntuu siltä että Jari Hämäläisellä on yleinen asenne meidän tiimiä kohtaan väärä. Toki en voi tietää mutta siltä se tuntuu. Eikä me haluta tarkoituksellisesti aiheuttaa tämmöistä riitaa ja miks haluttais?

Revo

 • Posts: 7
  • View Profile
se on ilmoja pidellyt.

Tiikeri2

 • Thunduri Thaigörr!2
 • Posts: 106
 • joskus sokeakin kalastaja löytää kalan
  • View Profile
  • Email
Avaudun nyt näin. Kerron, että Aku ja Korpela ovat meidän kapteeneina nauttivat teamin luottamusta. He ovat vastuuntuntoisia kun ottavat vastuun  ja vievät asiaa eteenpäin.
Tuosta tilanteesta..kun resultsit tli: sanoin, että ottakaa resultsit pois ja jatketaan jos se kaikille käy. Samalla Jari Hämäläinen meni ulos. Sitten mappi keskeytettiin. 
Meillä oli hyvä tilanne ja kyseessä liigan jatkopaikka. Olisi ollut ihmeellistä, jos kapteenit ei olisi tiedustellut mikä oikea tapa toimia. Sieltä annettiin neuvo tehdä protesti. Se tehtiin ja koska ennakkopäätöstä ei ollut..niin tulos jäi ennalleen.
Tuossa mapin uudelleen aloituksessa olosuhteet vaihtui ja kummasti lokitkin löyti samoille paikoille, missä kärki väliajoissa oli.
Päätökset liiganeuvosto teki ja se ok.   Edelleen toivon että teameina oltais ystäviä kaikkien kanssa. Jos henkilökohtaisia kaunoja..ne voisi selvitellä  pilkin ulkopuolella ja ymmärtää että, kapteenimme on osa teamiamme.  Meillä kyllä teamiyhteisissä palavereista sopii toiminta tavoista ja selvitään niistä ilman ulkopuolisten neuvoja. En puutu mihinkään henkilökohtaisiin tilanteisiin kenenkään kohdalla. Ne ei kahvinkeittäjää kiinnosta, mutta taatusti kapuille kahvia keitän innolla kiitollisena et saan olla hyvässä teamissa. Riitasta tylsäkairat sai hyvän vahvistuksen ja hienon ihmisen joukkoon. Menestystä Riitalle vaan.
T: Tiikeri2  team hurrikaanit

Otin nuo kaikki Omat kommentit  pois, en vaan jaksa noita juttuja kaiveskella. onhan minullakin nuo Peli & Chatplogit kaikki tallennettu. ei muuta tällä kertaa, kuin nokka kohti uusia seikkailuja  :=))

Korpelannapakymppi10(C

 • Salmelaisen kujanjuoksu
 • Posts: 46
 • Muut tekee mitä osaa..hitsari mitä haluaa
  • View Profile
https://youtu.be/bv2PoNujaSQTehhä sillee että annetaa tämänkin kerran  olla..jospa se tästä.
☆kymppi☆

Tiikeri2

 • Thunduri Thaigörr!2
 • Posts: 106
 • joskus sokeakin kalastaja löytää kalan
  • View Profile
  • Email
Nii, ratkotaan jutut rehdisti pilkkimällä, se parasta mainosta pro.pilkille. Virheitä tehdään ja niistä opitaan. Hampaat irvessä taistellaan voitosta ja pelin jälkeen kavereina hymyillään.
 Minun mielestä me kaikki pilkkijät ollaan kavereita ja meidän pitä olla ylpeitä, että osataan muutakin kuin räiskii jotain avaruuspeliä.
 Onnittelut kaikille Suomen mestarille ja muille mitalisteille. Me muut yritetään haastaa ensi kaudella, niin  tulisi konkareillekkin vähän mielenkiintoa.
Edelleen kiitän kaikkia kannustajia..Korpela ja Aku tietty, mutta teamin ulkopuolelta mieleen tulee minulle tärkeimmät Körmy, Orava, Exte ja Tonza..monii muitakin. Niin vähän tunnen muuta kuin teamilaisia(en niitäkään kaikkia shhh:).
Menestystä ja tsemppii henk.kohtaiseen SM-pilkkiin. (jospa toiselle kierokselle pääsisin. Mun tavoite)
« Last Edit: January 18, 2018, 11:14:35 by Tiikeri2 »

KuKa

 • Posts: 63
  • View Profile
  • Maalauksia, piirustuksia, valokuvia
  • Email
Hei,

Yhdyn jo sanottuun, että Hurrikaanien kaptenisto saa täyden tuen ja luottamuksen minunkin osaltani. Lopultakin asia on loppuun käsitelty, ja ei ole tarvetta kommentoida asiaa enempää. Tarpeeton riitely on hyvä lopettaa ja alkaa keskittyä olennaiseen eli hyvällä mielellä, toisia kunnioittaen henkilökohtaisiin kisoihin. Asiallinen käytös, josta en paras esimerkikki ole, luo muillekin painetta käyttäytyä asiallisesti. Liigakausi finaaleita myöten on takana. Onnittelut mitalisteille, ja heille siinä missä muillekin onnea myös henkilökohtaisiin, jotka toivon mukaan menevät reilun pelin hengessä henkilökohtaisilla osaamisilla ilman tiimien apuja tai muihin "laittomuuuksiin" turvautumatta. 

T. KuKa

 center>