Chat

Author Topic: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2018  (Read 26607 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

OdeFish

 • Tyhjän
 • Toimittaja
 • *****
 • Posts: 101
 • Team KRONOS
  • MSN Messenger - odefish@hotmail.fi
  • View Profile
  • Email
PP2 Suomen Mestaruuskisat 2018
« on: December 10, 2017, 18:53:06 »
PP2 Suomen Mestaruuskisojen säännöt 2018

 1.   Kisaan osallistumisoikeus on kaikilla määräaikaan ilmoittautuneilla. (kuitenkin SM- tittelin voi saada vain Suomen kansalainen, (ulkomailla asuvakin), myös osallistuvilta muilta kansalaisilta edellytetään riittävää Suomen kielen osaamista). Ulkomailla asuvat Suomen kansalaiset voivat myös osallistua, kisoissa noudatetaan Suomen aikaa. Palkintojen toimittaminen ulkomaille katsotaan tapauskohtaisesti. (Tulee ehkä liikaa kustannuksia)

2.   Kilpailu pelataan Propilkki 2 uusimmalla versiolla, joka on nyt v1.2. (http://propilkki.ddns.net/propilkki2/download/PP2_download.php?id=0) Kilpailun ajankohta ja ilmoittautumisaika ilmoitetaan tässä samassa viestiketjussa. Pelipäivä on pääsääntöisesti Sunnuntai, (ensimmäisellä kierroksella myös joku toinen esim. la)

3.    Kaikki tiedottaminen tapahtuu kalassa.net foorumilla, jos foorumi kaatuun niin varatiedotuskanavana toimii Propilkki 2 Facebook-sivu.

4.    Ilmoittautuminen tapahtuu YV:llä (yksityisviestit Tonzalle http://kalassa.net/keskustelut/index.php?action=profile;u=36301), jossa pelaaja ilmoittaa pelissä käyttämänsä nickinsä, oikean nimensä ja kansalaisuuden, ellei ole Suomen. Ilmoittaudu foorumilla käytössä olevalla/”tutuksi tehdyllä nickillä” tai vaihtoehtoisesti pelaa omalla nimelläsi (älkää lähettäkö Mikolle ilmoittautumisia, koska niitä ei toimiteta eteenpäin, eikä hyväksytä mukaan) (Tämä muutos on tullut siksi että sillä pyritään estämään mahdolliset väärinkäytökset). Avausviestiin tulee pelaajat näkyviin niin pian kuin ehdimme kirjata, (näkyvät ilmoittautumisjärjestyksessä, ei lohkojaoteltuina). Kisaan osallistuneiden tiedot säilytetään ja arkistoidaan pelintekijöiden ja kisajärjestäjän taholta tulosdokumentteina. Jos hosteja ei saada riittävästi, niin osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

5.    Kun ilmoittautuminen on päättynyt ja virallisessa tiedotus-threadissa ilmoitetaan alkulohko, jossa pelaaja on mainittuna, pelaajan on mahdollisimman nopeasti lähettävä alkulohkon hostille YV, jossa kertoo oman nickinsä ja oikean nimensä. Tiimi-tunnuksia ei käytetä mestaruuskisoissa. YV:n lähettämisen jälkeen pelaaja saa vastineeksi viestin, jossa kerrotaan pelin IP-osoite ja salasana. IP-osoite voi muuttua vielä ennen peliä. Tästä tiedotetaan erikseen joko YV:nä tai pikaisissa tapauksissa tiedotus-threadissa. Salasanaa ei julkaista julkisesti, eikä sitä saa missään tapauksessa kertoa kenellekään muulle.

6.    Mahdolliset peruuntumiset tai aikataulumuutokset (viivästymiset yms.) kerrotaan tässä tiedotus-threadissa heti kun niistä tiedetään. Tekniikka ei aina pelaa ja perheessä olevat lapset, sairastumiset yms. voivat vaikeuttaa kilpailun järjestämistä. Hosti ilmoittaa, jos ajankohta pelille muuttuu. Hostit voivat myös keskenään sopia, jos jollekin toiselle kyseinen isännöintivuoro sopii paremmin, (tämä vain silloin kun hosti ei pelaa).

7.    Kisaan osallistumiseen vaadittavat tiedot pyritään toimittamaan viimeistään 60 min ennen kisan alkua. Host-kone avataan 30 min ennen kisan alkua, jolloin peliin tulee liittyä. Myös varasijoilla olevien tulee liittyä, koska peliin valitaan mukaan varasijoilla olevat viimeisen 5 min aikana ennen starttia. Peliin pitää liittyä viimeistään 5 min ennen pelin alkua, ellei ole hostille ilmoittanut esteestä. Host-kone avataan klo. 19.30 ellei toisin ilmoiteta. Kisat alkavat aina 20.00 (ellei toisin ilmoiteta). Kisassa pelataan 4 järveä, kisojen keston ollessa 2x 15min ja 2x 30min. Kisojen välissä pidetään lyhyt tauko (n. 5min). Tulokset julkistetaan heti kun ne on laskettu ja tämän jälkeen on 30 min protestiaika, (mahdollinen protesti toimitetaan hostille) Jos protesteja ei tule, tulokset ovat lopullisia (ellei host itse huomaa tehneensä suurta virhettä). Procyon Products päättää hostin lausunnon perusteella protestien hyväksymisestä ja hylkäämisestä. Päätöksestä ei voi valittaa.

8.    Jos pelaajan yhteys syystä tai toisesta katkeaa pelin aikana, pelaaja voi liittyä peliin uudestaan. Kierroksella jo pelatusta/pelatuista mapeista saadut pisteet säilyvät. Ennen yhteyden katkeamista saadut kalat tulkitaan menetetyiksi. Kisoja ei uusita pelaajien yhteyden katkeamisten vuoksi. Jos host-kone menee nurin, niin kyseinen kisa pelataan uusiksi. Pelaajien tulee liittyä peliin takaisin mahdollisimman pian. Jos jotain muuta tapahtuu (kuten vaikka kone yksinkertaisesti hajoaa), siitä tiedotetaan mahdollisimman pian tiedotus-threadissa. Samalla ilmoitetaan myös se, miten toimitaan loppujen kisojen suhteen.

9.    Kisoista 3 on muotoa ”normaali” tai ”kaikki lajit”. Jokaisessa erässä pelataan yksi erikoiskisatyyppi, joka voi olla mikä vain poislukien suurin kala, suurin hauki tai suurin kuha. Jokaisella kierroksella on kaikilla pelaajilla samat järvet. Järvet ja kisatyypit kerrotaan 1 kierroksen osalta heti ilmoittautumisen päätyttyä. Seuraavien kierrosten vesistöt kerrotaan myös ennakkoon. Finaalissa pelataan yksi “yllätysjärvi” jota ei voi harjoitella etukäteen. Kyseisen järven päättää/arpoo Mikko. Lyhyet kisat pyritään pelaamaan pienemmillä järvillä ja pitkät isommilla.

10.    Kisoista jaetaan pisteet seuraavalla tavalla:

    1 = 10 pst
    2 = 8 pst
    3 = 6 pst
    4 = 5 pst
    5 = 4 pst
    6 = 3 pst
    7 = 2 pst
    8 = 1 pst


    + Suurin kala = 1pst.
    Pistelaskusta huolehtii host, joka tallentaa tulokset play.log tiedostoon myöhempää tarkistusta varten, (Buddyn käyttäminen on myös mahdollista, ei pakollista). Alkuerissä on mukana 10–20 pelaajaa/lohko + host . Esimmäisellä kierroksella voi myös hosti pelata, silloin lohkolla on mukana pelaamaton virallinen valvoja, ( Semifinaaleissa on mukana 16 pelaajaa + host (tämä tieto voi muuttua, riippuu ilmoittautuneiden lukumäärästä). Finaalissa pelaa 8-16 pelaajaa.

11.    Jokaisesta alkuerästä pääsee jatkoon 8 parasta pelaajaa, (1:seltä kierroksella ei tule varapaikkoja) + 2 varasijalle. Tasatilanteessa yksittäiset paremmat sijoitukset ratkaisevat. Täysin identtisen tapauksen kohdalla arpa ratkaisee. Välierät pelataan myöhemmin ilmoitettuna ajankohtana, (välieristä pääsee jatkoon 8 pelaajaa + 2 varapelaajaa). Tasapisteissa korkeammat sijoitukset ratkaisevat jatkoonpääsyn, (jos sen kierroksen mapit/pisteet on menneet tasan, katsotaan tilannette edelliseltä kierrokselta) Jos sekään ei riitä, host- heittää arvalla voittajan. Varasijoilta valitaan pelaajat siten, että korkeammat pisteet saanut ensin, mutta kuitenkin siten, että rinnakkaisen lohkon 9:s pääsee ennen mahdollisesti toisessa lohkossa korkeammat pisteet saanutta 10:neksi sijoittunutta.

12.    Finaali pelataan 8-16 parhaiten sijoittuneen kesken; (tämäkin riippuu ilmoittautuneiden määrästä, finaalissa pelaa vähintään 8 Suomen kansallisuuden omaavaa). Hostauksesta huolehtii kisojen järjestäjät. Finaalipelissä voi olla paikalla myös puolueettomia valvojia, jotka ei tietenkään pelaa.

13.    Kisojen aikana saa käyttää chattia normaaliin tapaan maltillisesti, mutta häiriköivät tapaukset saavat häädön kisasta ja heidän suoritus hylätään. Oikein räikeissä tapauksissa voidaan myös foorumille antaa bannit, koska kisarauhaa tulee kunnioittaa. Nykyisessä versiossa pelaaja voi painaa F1, jolloin vain YV:nä lähetetyt viestit tulevat perille. Mikäli toisen YV-rauhaa häiritään, host tulee antamaan varoituksen. Varoituksen jälkeen häiriökäytöksen jatkaminen johtaa hylkäykseen.

14.    Palkinnoille tulee oma threadi.

15.    Pelaajien/lohko, vesistöjen ja hostien arvonnassa käytetään Excelin/LibreOfficen satunnaisluku funktiota. Kyseisellä tavalla saattaa tulla ns. kovienpelaajienkin mappeja, vesistöissä ei taas voi tulla ns. tuurimappeja. Jos pelaaja haluaa vaihtaa toiseen lohkoon siitä mihin on arvottu, vaihtoon pitää olla erittäin pätevät syyt, (syyksi ei riitä että "en minä tuossa pärjää")

Hostaus

1.    Hosteiksi haluavat voivat ilmoittaa samassa ilmoituksessa hostaus- halukkuuden, jos kuitenkin haluat vaan hostiksi niin erillinen ilmoituskin käy, siinä ei tarvitse kertoa oikeaa nimeään. Hostit arvotaan jokaiseen lohkoon + 1 varahostia. (Ensimmäisellä kierroksella hostin pelatessa on myös virallinen valvoja, joka ei saa pelata)

2.    Hostit ei saa käyttää /results toimintoa (väliaikatuloksia), /lures all (lisäpilkit pitää olla päällä), myös ennätys hostaus sallittua.


Sääntöihin voi tulla vielä pieniä muutoksia, mahdollisista muutoksista tiedotetaan.
« Last Edit: January 27, 2018, 21:33:30 by OdeFish »
Started from the bottom now we're here ~

OdeFish

 • Tyhjän
 • Toimittaja
 • *****
 • Posts: 101
 • Team KRONOS
  • MSN Messenger - odefish@hotmail.fi
  • View Profile
  • Email
Vs: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2018
« Reply #1 on: December 10, 2017, 18:56:27 »
Esimerkki ilmoittautumisesta (ilmoittautumisaika alkaa heti ja kestää 21.1.2018 00:00 saakka) Pelit alkavat todennäköisesti 27-28.1.


Pelaajanimi: Nickki (ilman tiimitunnuksia)
Oikea nimesi: Etunimi Sukunimi
Ikäsi: tilastointiin, ei pakollinen tieto, tietoa ei myöskään julkaista, lasketaan vain pelaajien keski-ikä
Hostausmahdollisuus: Jos haluat toimia hostina kisoissa, niin kerro se tässä
Jos haluat/ voit toimia virallisena valvojana kerro se tässä, myös varahostaus halukkuus tässä


Nämä tiedot lähetät YV:llä Tonzalle. http://kalassa.net/keskustelut/index.php?action=profile;u=36301
Tiedot voi lähettää myös muukin henkilö, esim perheenjäsen jos lapsi ei ole rekistöröitynyt kalassa.nettiin.
Pidetään tämä ketju siistinä ja hoidetaan ilmoittautuminen ainoastaan yksityisviesteillä.
« Last Edit: December 10, 2017, 19:36:42 by OdeFish »
Started from the bottom now we're here ~

Tonza_888

 • Posts: 178
 • Discord: tonza98#2675
  • View Profile
  • Email
Vs: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2018
« Reply #2 on: December 10, 2017, 19:04:02 »
Ilmoittautuneet pelaajat: (Hostit tummennettu ja valvojat vihreällä .)

1. Anr
2. Tornio_River
3. Morripoika
4. Markku
5. Jonppa
6. Jankova
7. Tonza
8. lareman
9. Janne_83
10. Mii911
11. Oltermannilahna
12. Ville
13. Perza
14. Niina
15. NatoTaimen
16. markku mato
17. sÖssÖ
18. mianka
19. ESME
20. aku ankka
21. Valas
22. Björnis
23  Jallu
24. Vili
25. exte
26. Havi jr
27. Qkkeli
28. Hairy Mature
29. Arska
30. Tössö
31. Memmukka
32. Rajamaa
33. Paukapää
34. RUDDORODDA
35. Tiikeri2
36. mr-YK   
37. -sla-
38. Holssi
39. Tommi
40. Ketturi
41. LeaTee
42. Kwaler
43. Zarpov
44. kalevaari
45. Sevy
46. Jönssi
47. Lupu 10
48. KuKa
49. Kottage
50. Jägermeister
51. JUGI
52. Pinhead
53. Aanrii
54. Seija
55. Jari Pekka
56. RiittaM
57. Juku 6.1
58. Jussi (TA2)
59. Sanna =)
60 KalaMies
61. SJ
62. Vileria
63. Juze
64. Jymy
65. Klapa
66. ED
67. Mursu
68. Anty
69. Zurre
70. _jarppa_
71. oke
72. JW
73. hauen leuka
74. meeveli
75. JanneL
76. Trapant
77. Lape
78. Ipe
79. Epi
80. Jype
81. Pam
82. Körmy
83. Pilkkijä99
84. -Orava-
85. Schape
86. jh-
87. rohni
88. AlpoK
89. Kuke
90. Pelekone
91. Pappa
92. Moksu88
93. Pirkko
94. Sepe vaari
95. jontte
96. Koo
97. PuliSher
98. Anakondah Jr
99. Anakondah Sr
100. Mikko Jalonen
101. Leebuu
102. Happikato
103. Jarppa61
104. Lassi27
105. kalesankari
106. kieku
107. wili98
108. *Laura*
109. Jäynä Möinen
110. hannu33
111. Lakelapa
112. vonVilho
113. [email protected]
114. Sushisusi
115. Keijosärki
116. Kalatume
117. Pynther
118. A85
119. Sputnikki
121. Puolesta
122. Mauno
123. pasuripaavo
124. PikkuKupla
125. IMPISEN KYÖSTI
126. Lassi91
127. Julia
128. KarhuIII
129. Kala-Ukko
130. Kala-Akka
131. Wade
132. Jave
133. Ozzman
134. Juhani123
135. Tuxay
136. kunejones
137. kokitar
138. Kala-Vale
139. Jokikalastaja
140. Kalukalle
141. villejees
142. Pata
143. Iiro
144. Wilson
145. KIDIZ
146. Teemu
147. Fiskarna
148. Akinestik
149. KalastajaPekka
150. MICCONI
151. MD
152. Aarrettii
153. Juha T
154. Havi
155. Jubu
156. Malbo
157. HaukiTerppa
158. jezzee
159. hene
160. Jalopeeno
161. Kalavaari
162. kalaukko22
163. Karspe1
164. Ylli
165. Jugetzu
166. Yrmy
167. Litra
168. Juhox
169. Jerchw
170. -heikki-
171. Virtas Toni
172. Otto E
173. joonapro
174. Fogeri
175. Lönni
176. Zintti
177. Artemisfowl

HUOM! lmoittautuminen vuoden 2018 SM kisoihin on päättynyt! Kiitoksia osaanotosta kaikille!
« Last Edit: January 23, 2018, 14:52:29 by Tonza (A) »
Keep going and never stop...

Tonza_888

 • Posts: 178
 • Discord: tonza98#2675
  • View Profile
  • Email
Vs: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2018
« Reply #3 on: December 17, 2017, 11:46:44 »
hostit

1 Lareman
2 Valas
3 mr-YK
4 Holssi
5 Lupu 10
6 Aanrii
7 Vileria
8 Matikkakoira ( 2 hostia, ei pelaa)
9 KuKa
10 Jerchw
11 -heikki-


Varahostit

1 hauen leuka
2 Oltermannilahna

Valvojat

1 Jankova
2 mr-YK
3 Vileria
4 -Orava-
5 Kuke
6 Körmy
7 exte


Jos hostien/valvojen ilmoittamissa tiedoissa tapahtuu jostain syystä muutoksia,niin viestiä vaan tulemaan. Tästä listasta on helpompi nähdä hostien sekä valvojien määrä suoraan.

-TZ
« Last Edit: January 23, 2018, 14:52:58 by Tonza (A) »
Keep going and never stop...

OdeFish

 • Tyhjän
 • Toimittaja
 • *****
 • Posts: 101
 • Team KRONOS
  • MSN Messenger - odefish@hotmail.fi
  • View Profile
  • Email
Vs: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2018
« Reply #4 on: January 22, 2018, 19:33:47 »
Ensimmäisen kierroksen vesistöt:

Muddusjärvi  313  Kevät, aamu, 30min, Kaikki lajit
Linlonlahti  313  Kevät, aamu, 30min, Kolme suurinta kalaa
Telkänlampi  212  Keskitalvi, aamu, 15min, Normaali
Mustalampi  332  Kevät, ilta, 15min, Normaali

Kaikki kierroksen lohkojen pelaajat pelaa samat vesistöt. Pistelaskusta huolehtii host.

1 kierrokselta jatkoon pääsee jokaisen lohkon 8 parasta, ei varapaikkoja.Lohko 1, Lauantai 27.1.2018 klo (host lisää)

Ilmoittautumisaika päättyy:

Host: Lareman (pelaa)
Valvoja: -Orava- (pelaa)

1. Lareman
2. -Orava-
3. jezzeee
4. Litra
5. kokitar
6. Zurre
7. AlpoK
8. exte
9. Fogeri
10. Hairy Mature
11. kalevaari
12. Malbo
13. *Laura*
14. KIDIZ
15. markku mato
16. Happikato
Lohko 2, Lauantai 27.1.2018 klo (host lisää)

Ilmoittautumisaika päättyy:

Host: Mr-YK (pelaa)
Valvoja: Kuke (pelaa)

1. Mr-YK
2. Kuke
3. Julia
4. Jallu
5. Pata
6. Tuxay
7. Hene
8. kalesankari
9. Mursu
10. jontte
11. KaluKalle
12. LeaTee
13. Rajamaa
14. villejees
15. vonVilho
16. Leebuu
Lohko 3, Lauantai 27.1.2018 klo (host lisää)

Ilmoittautumisaika päättyy:

Host: Holssi (pelaa)
Valvoja: Jankova (pelaa)

1. Holssi
2. Jankova
3. Sushisusi
4. Jägermeister
5. Wade
6. Sputnikki
7. KalastajaPekka
8. Lape
9. Jalopeeno
10. Lassi27
11. Vili
12. Anty
13. Kottage
14. Seija
15. Sanna=)
Lohko 4, Sunnuntai 28.1.2018 klo (host lisää)

Ilmoittautumisaika päättyy:

Host: Valas (pelaa)
Valvoja: Körmy (pelaa)

1. Valas
2. Körmy
3. hauen leuka
4. RUDDORODDA
5. Niina
6. Ozzman
7. Ipe
8. Sepe vaari
9. Mii911
10. PikkuKupla
11. Puolesta
12. Jonppa
13. Ville
14. kalaukko22
15. Mauno
16. aku ankka
Lohko 5, Sunnuntai 28.1.2018 klo (host lisää)

Ilmoittautumisaika päättyy:

Host: Lupu 10 (pelaa)
Valvoja: - (Host määrää valvojan)

1. Lupu 10
2. Kala-Akka
3. Jarppa61
4. JUGI
5. Björnis
6. Tommi
7. Jokikalastaja
8. Mikko Jalonen
9. Anr
10. Karhu III
11. Virtas Toni
12. Kwaler
13. IMPISEN KYÖSTI
14. Yrmy
15. Epi
16. KalaMies
Lohko 6, Sunnuntai 28.1.2018 klo (host lisää)

Ilmoittautumisaika päättyy:

Host: Aanrii (pelaa)
Valvoja: - (Host määrää valvojan)

1. Aanrii
2. Fiskarna
3. NatoTaimen
4. -sla-
5. Karspe1
6. sÖssÖ
7. Morripoika
8. Schape
9. Janne_83
10. mianka
11. Juze
12. pasuripaavo
13. Juha T
14. Juku 6.1
15. OltermanniLahna
16. Wilson
Lohko 7, Sunnuntai 28.1.2018 klo (host lisää)

Ilmoittautumisaika päättyy:

Host: Vileria (pelaa)
Valvoja: - (Host määrää valvojan)

1. Vileria
2. Tössö
3. hannu33
4. ESME
5. Paukapää
6. MICCONI
7. Sevy
8. Jussi (TA2)
9. Jäynä Möinen
10. Perza
11. JW
12. Akinestik
13. Keijosärki
14. Jymy
15. Koo
Lohko 8, Sunnuntai 28.1.2018 klo (host lisää)

Ilmoittautumisaika päättyy:

Host: Matikkakoira (ei pelaa)
Valvoja: - (Host määrää valvojan)

1. Kala-Ukko
2. Lassi91
3. PuliSher
4. oke
5. Jubu
6. Juhani123
7. Pynther
8. Tiikeri2
9. HaukiTerppa
10. Pam
11. SJ
12. Jari Pekka
13. kunejones
14. Anakondah Sr
15. Iiro
16. Jave
Lohko 9, Sunnuntai 28.1.2018 klo (host lisää)

Ilmoittautumisaika päättyy:

Host: Jerchw (pelaa)
Valvoja: - (Host määrää valvojan)

1. Jerchw
2. Teemu
3. joonapro
4. Havi
5. Pirkko
6. Otto E
7. Jugetzu
8. jh-
9. JanneL
10. Pinhead
11. Havi jr
12. Aarrettii
13. wili98
14. Arska
15. Tonza
16. Pelekone
Lohko 10, Sunnuntai 28.1.2018 klo (host lisää)

Ilmoittautumisaika päättyy:

Host: -heikki- (pelaa)
Valvoja: - (Host määrää valvojan)

1. -heikki-
2. Lakelapa
3. Kala-Vale
4. Anakondah Jr
5. Markku
6. ED
7. Pappa
8. meeveli
9. Pilkkijä99
10. Kalavaari
11. Ylli
12. Jönssi
13. [email protected]
14. Moksu88
15. Ketturi
16. Jype
Lohko 11, Sunnuntai 28.1.2018 klo (host lisää)

Ilmoittautumisaika päättyy:

Host: KuKa (pelaa)
Valvoja: - (Host määrää valvojan)

1. KuKa
2. rohni
3. Memmukka
4. _jarppa_
5. Qkkeli
6. Kalatume
7. MD
8. Zarpov
9. Juhox
10. A85
11. Lönni
12. Klapa
13. RiittaM
14. kieku
15. Trapant
16. ArtemisFowl
Saatiinkin lohkot arvottua jo hieman aikataulua edellä, mikäli huomaatte jotain virheitä (esim. jonkun nimi kahteen kertaan) ilmoitusta minulle.
« Last Edit: January 27, 2018, 19:40:59 by OdeFish »
Started from the bottom now we're here ~

OdeFish

 • Tyhjän
 • Toimittaja
 • *****
 • Posts: 101
 • Team KRONOS
  • MSN Messenger - odefish@hotmail.fi
  • View Profile
  • Email
Vs: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2018
« Reply #5 on: January 22, 2018, 20:07:52 »
Lohkovaihdot:

Lohko 2: Epi > Lohko 5
Jave > Lohko 8
ArtemisFowl > Lohko 11
Jype > Lohko 10
Lohko 5: Leebuu > Lohko 2
Lohko 1: KalaMies > Lohko 5
Lohko 3: jh- > Lohko 9
Lohko 7: Happikato > Lohko 1

Mikäli löytyy erittäin hyvä syy vaihtaa lohkoa, kuten työeste tms. niin pistäkää ajoissa viestiä niin katellaan mitä voidaan tehdä asialle  :-)
« Last Edit: January 27, 2018, 19:40:03 by OdeFish »
Started from the bottom now we're here ~

Tonza_888

 • Posts: 178
 • Discord: tonza98#2675
  • View Profile
  • Email
Vs: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2018
« Reply #6 on: January 25, 2018, 18:17:34 »
HEI

voisko hostit lisätä jo kellon ajat millon pelataan .minulla on ainakin muutakin menoa sunnuntaina joten pitää tietää jo tänään tai viimestää huomenna et monen aikaa pelit on ...

T.KalaMies


Moi! Tästä keskusteluketjusta löytyy sun lohko nro 5 ja alkamisaika (klo 20.00) ilmoittautumiskäytäntöineen :).

http://kalassa.net/keskustelut/index.php?topic=28785.0
Keep going and never stop...

nipa82

 • Posts: 7
 • PP2 nimimerkki:KalaMies
  • View Profile
  • Email
Vs: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2018
« Reply #7 on: January 25, 2018, 18:46:23 »
HEI

voisko hostit lisätä jo kellon ajat millon pelataan .minulla on ainakin muutakin menoa sunnuntaina joten pitää tietää jo tänään tai viimestää huomenna et monen aikaa pelit on ...

T.KalaMies


Moi! Tästä keskusteluketjusta löytyy sun lohko nro 5 ja alkamisaika (klo 20.00) ilmoittautumiskäytäntöineen :).

http://kalassa.net/keskustelut/index.php?topic=28785.0

moi!!

asia kunnossa jos klo 20 alkaa ..toi mun nykynen hosti ei vaan muka löydä mun nimeä sen lohkosta :D

t.KalaMies

Tonza_888

 • Posts: 178
 • Discord: tonza98#2675
  • View Profile
  • Email
Vs: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2018
« Reply #8 on: January 25, 2018, 18:52:36 »
Tälle sivulle ollaan lisätty sun nimes Lupun lohkoon jälestäpäin koska halusit vaihtaa  :-). Eiköhän tuo lupu huomaa sen nyt  :mrgreen:.

-TZ-
Keep going and never stop...

hauen leuka

 • Vexxi Taipale Haavimies jumalan armosta
 • Global Moderator
 • *****
 • Posts: 97
 • Tsepa böijaa, mut ei spragaa
  • View Profile
  • Email
Vs: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2018
« Reply #9 on: January 26, 2018, 21:35:47 »
Olisi sellainen kyssäri kun tänään on ilmeisesti laitettu uusi versio jakoon ainakin joltain osilta niin millä versiolla pelit pelataan vai onko se uusimmalla kuten säännöissä lukee?

Tonza_888

 • Posts: 178
 • Discord: tonza98#2675
  • View Profile
  • Email
Vs: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2018
« Reply #10 on: January 27, 2018, 00:39:24 »
Nykyinen versio, sekä myöskin tuleva versio toimivat keskenään yhteen. Kyseinen uusi versio ilmestyy lähiaikoina windows 10 storeen ,jos olen oikein ymmärtänyt. Kaikilla kun sitä w10:tä ei ole, niin jos arvonnoissa sattuisi uusi vesistö Lokkiluoto tulemaan, niin sen yli hypättäisiin toistaiseksi, koska kaikilla tuskin olisi mahdollisuuksia päästä käsiksi heti uusimpaan versioon, ennen kuin siitä julkaistaan tuki myöskin vanhemmille käyttiksille. Sitten kun uudesta versiosta tulee tuki myös vanhemmille ja kaikille lopuille käyttiksille, tulee sen kyseisen version olla kaikilla koneella. Tätä tuskin ehtii ihan heti tapahtumaan, mutta asiasta kyllä ilmoitetaan erikseen, jos tarvetta tulee  :-). Varmasti löytyy myös paljon esim. w7 käyttäjiä yhä. Eli ladatkaa uusi versio halutessanne storesta ne ,joilla on siihen mahdollisuus. Periaatteessa sillä ei ole tällä hetkellä merkitystä, että pelaatko nykyisellä vai uudella. Saamieni tietojen mukaan ne toimivat keskenään yhteen.  :-) (korjatkaa viisaammat jos meni hakoteille)

-TZ-
« Last Edit: January 27, 2018, 00:58:09 by Tonza (A) »
Keep going and never stop...

Mikko_-Procyon-

 • Veronkiertäjä
 • Mikkonator
 • *****
 • Posts: 5157
 • Ei tunnu missään!
  • View Profile
  • Propilkki 2
Vs: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2018
« Reply #11 on: January 27, 2018, 12:40:56 »
Juuri näin asia on.
Henri Poincare: "Tiede on faktoja; aivan kuten talot tehdään kivistä on tiede tehty faktoista; mutta kivikasa ei ole talo eikä kokoelma faktoja ole välttämättä tiedettä."

http://kalassa.net/mikkoprocyon/

OdeFish

 • Tyhjän
 • Toimittaja
 • *****
 • Posts: 101
 • Team KRONOS
  • MSN Messenger - odefish@hotmail.fi
  • View Profile
  • Email
Vs: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2018, 1. kierroksen tulokset
« Reply #12 on: January 27, 2018, 23:00:35 »
PP2 SM-kisat 2018 1 kierroksen tulokset:

Tummennetut ovat selviytyneet jatkoon toiselle kierrokselle.
Mahdollisista virheistä ilmoitusta.
Kierros 2 pelataan Sunnuntaina 4.2.2018. Kierroksen 2 vesistöt ja lohkot julkaistaan viimeistään Torstaina 1.2.
Lohko 1 (pelattu 27.1)

Hosti Lareman (pelasi)

Sijoitus   Pelaaja   Pisteet
1         Happikato 20   
2         jezzee 20   
3         lareman 18
4         Malbo 15   
5         markku mato 14   
6         exte 14   
7         kokitar 11   
8         Fogeri   10   
9         kalevaari 10   
10         Zurre 6
11         AlpoK 5   
12         litra 5   
13         Hairy Mature 5   
14         KIDIZ 4   
15         -Orava- 3Lohko 2 (pelattu 27.1)

Hosti Mr-YK (pelasi)

Sijoitus   Pelaaja   Pisteet
1         Mr-YK 29   
2         Julia 22   
3         Pata 21
4         Leebuu 16   
5         Leatee 15   
6         Kuke+ 14   
7         Jallu 10   
8         villejees   10   
9         jontte 7   
10         kalesankari 3
11         KaluKalle 2   
12         Hene 2   
13         Tuxay 1   
14         vonVilho 0   Lohko 3 (pelattu 27.1)

Hosti Holssi (pelasi)

Sijoitus   Pelaaja   Pisteet
1         Seija 21   
2         Vili 17   
3         Wade 16
4         Kottage 16   
5         Holssi 15   
6         Lape 15   
7         Jägermaister 15   
8         Anty   15   
9         Sanna=) 12   
10         Jalopeeno 11
11         Sushisusi 6   
12         Jankova 1   
13         Sputnikki 0   
14         Lassi27 0   Lohko 4 (pelattu 28.1)

Hosti Valas (pelasi)

Sijoitus   Pelaaja   Pisteet
1         Körmy 24   
2         hauen leuka 24   
3         PikkuKupla 22
4         Valas 18   
5         Ozzman 17   
6         Niina 12   
7         Sepe vaari 10   
8         kalaukko22   8   
9         Mii911 7   
10         Jonppa 6
11         Mauno 5   
12         aku ankka 4   
13         Puolesta 3   
14         Ville 0   Lohko 5 (pelattu 28.1)

Hosti Lupu 10 (pelasi)

Sijoitus   Pelaaja   Pisteet
1         Anr 28   
2         Epi 21   
3         Björnis 20
4         Tommi 20   
5         Lupu 10 12   
6         Kwaler 12   
7         Virtas Toni 12   
8         IMPISEN KYÖSTI   10   
9         Mikko Jalonen 9   
10         Kala-Akka 6
11         Yrmy 5   
12         Jokikalastaja 4   
13         KalaMies 1   
14         Jarppa61 0   
15         JUGI 0
16         Karhu III 0Lohko 6 (pelattu 28.1)

Hosti Aanrii (pelasi)

Sijoitus   Pelaaja   Pisteet
1         Morripoika 26   
2         NatoTaimen 17   
3         Fiskarna 16
4         juku 6.1 16   
5         -sla- 15   
6         sÖssÖ 15   
7         Aanrii 15   
8         OltermanniLahna   12
9         Juze 9   
10         Juha T 6
11         Schape 5   
12         pasuripaavo 5   
13         mianka 3   
14         Janne_83 0   
15         Karspe1 0Lohko 7 (pelattu 28.1)

Hosti Vileria (pelasi

Sijoitus   Pelaaja   Pisteet
1         Sevy 28   
2         Jäynä Möinen 20   
3         Tössö 17
4         Jussi (TA2) 16   
5         hannu33 15   
6         Vileria 14   
7         ESME 14   
8         Perza   13   
9         JW 7   
10         Jymy 6
11         Paukapää 4   
12         Keijo Särki 3   
13         Koo 2   
14         MICCONI 1   Lohko 8 (pelattu 28.1)

Hosti Matikkakoira (ei pelannut)

Sijoitus   Pelaaja   Pisteet
1         Kala-Ukko 26   
2         PuliSher 23   
3         oke 17
4         HaukiTerppa 15   
5         Jave 14   
6         SJ 14   
7         Anakondah Sr 12   
8         JARI PEKKA   11   
9         Juhani123 9   
10         Jubu 6
11         Tiikeri2 4   
12         kunejones 3   
13         Iiro 3   
14         Pynther 2
15         Pam 1   
16         Lassi91 0
Lohko 9 (pelattu 28.1.)

Hosti Jerchw (pelasi)

Sijoitus   Pelaaja   Pisteet
1         joonapro 25   
2         Tonza 21   
3         Pelekone 21
4         Jerchw 21   
5         Havi jr 20   
6         Otto E 11   
7         Pinhead 10   
8         JanneL   9   
9         wili98 8   
10         Havi 4
11         Teemu 4   
12         Aarrettii 3   
13         Pirkko 2   
14         Arska.- 1
15         jh- 0Lohko 10 (pelattu 28.1)

Hosti -heikki- (pelasi)

Sijoitus   Pelaaja   Pisteet
1         Kala-Vale 35   
2         Ketturi 16   
3         Jype 15
4         moksu88 15   
5         Pilkkijä99 15   
6         Anakondah Jr 15   
7         -heikki- 11   
8         Jönssi   9   
9         ED 9   
10         [email protected] 6
11         Lakelapa 5   
12         Markku 4   
13         Kalavaari 4   
14         Pappa 1
15         meeveli 0


   

Lohko 11 (pelattu 28.1)

Hosti KuKa (pelasi)

Sijoitus   Pelaaja   Pisteet
1         KuKa 22   
2         MD 17   
3         Trapant 17
4         rohni 16   
5         Klapa 14   
6         Juhox 13   
7         ArtemisFowl 11   
8         Memmukka   11
9         Qkkeli 10   
10         Lönni 9
11         kieku 7   
12         _jarppa_ 7   
13         RiittaM 6   
14         KalaTume 0
15         Zarpov 0
16         A85 0      


« Last Edit: January 29, 2018, 15:21:28 by OdeFish »
Started from the bottom now we're here ~

OdeFish

 • Tyhjän
 • Toimittaja
 • *****
 • Posts: 101
 • Team KRONOS
  • MSN Messenger - odefish@hotmail.fi
  • View Profile
  • Email
Vs: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2018
« Reply #13 on: January 29, 2018, 12:51:40 »
Kierroksen 1 pisteet laskettu, Lohkon 8 tilanne vielä epäselvä (tarkistuksessa).
Kierroksen 2 vesistöt ja lohkot saan todennäköisesti valmiiksi huomenna.


29.1. 15:15 - Lohkon 8 pisteet tarkistettu.

~ Ode
« Last Edit: January 29, 2018, 15:15:44 by OdeFish »
Started from the bottom now we're here ~

OdeFish

 • Tyhjän
 • Toimittaja
 • *****
 • Posts: 101
 • Team KRONOS
  • MSN Messenger - odefish@hotmail.fi
  • View Profile
  • Email
Vs: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2018
« Reply #14 on: January 29, 2018, 18:42:57 »
Nykyinen versio, sekä myöskin tuleva versio toimivat keskenään yhteen. Kyseinen uusi versio ilmestyy lähiaikoina windows 10 storeen ,jos olen oikein ymmärtänyt. Kaikilla kun sitä w10:tä ei ole, niin jos arvonnoissa sattuisi uusi vesistö Lokkiluoto tulemaan, niin sen yli hypättäisiin toistaiseksi, koska kaikilla tuskin olisi mahdollisuuksia päästä käsiksi heti uusimpaan versioon, ennen kuin siitä julkaistaan tuki myöskin vanhemmille käyttiksille. Sitten kun uudesta versiosta tulee tuki myös vanhemmille ja kaikille lopuille käyttiksille, tulee sen kyseisen version olla kaikilla koneella. Tätä tuskin ehtii ihan heti tapahtumaan, mutta asiasta kyllä ilmoitetaan erikseen, jos tarvetta tulee  :-). Varmasti löytyy myös paljon esim. w7 käyttäjiä yhä. Eli ladatkaa uusi versio halutessanne storesta ne ,joilla on siihen mahdollisuus. Periaatteessa sillä ei ole tällä hetkellä merkitystä, että pelaatko nykyisellä vai uudella. Saamieni tietojen mukaan ne toimivat keskenään yhteen.  :-) (korjatkaa viisaammat jos meni hakoteille)

-TZ-

Elikkä tässä vastaus KuKan kysymykseen.

~ Ode
Started from the bottom now we're here ~

OdeFish

 • Tyhjän
 • Toimittaja
 • *****
 • Posts: 101
 • Team KRONOS
  • MSN Messenger - odefish@hotmail.fi
  • View Profile
  • Email
Vs: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2018, 2 kierroksen vesistöt
« Reply #15 on: January 30, 2018, 12:38:57 »
Toisen kierroksen vesistöt:

Siika-valkeinen 313  Kevät, aamu, 30min, Kaikki lajit
Räväjärvi, L1 113  Syksy, aamu, 30min, Kaikki lajit
Haapolahti 322  Kevät, keskipäivä, 15min, Vain särkikalat, kpl
Korpipuro 112  Syksy, aamu, 15min, Normaali

Kaikki kierroksen lohkojen pelaajat pelaa samat vesistöt. Pistelaskusta huolehtii host.
Tälläkin kierroksella host määrää jonkun kanssapelaajan toimimaan "valvojana". Seuraaville kierroksille (semi-finaalit, finaali) pyritään saamaan pelaamattomat valvojat sekä hostit.

8 parasta suoraan jatkoon, 2 seuraavaa varalle.Lohko 12, Sunnuntai 4.2.2018 klo (host lisää)

Ilmoittautumisaika päättyy:

Host: Vileria (pelaa)
Valvoja: (host määrää)

1. Vileria
2. Jype
3. Jägermaister
4. lareman
5. Ketturi
6. ESME
7. rohni
8. Seija
9. Wade
10. Körmy
11. Kala-Ukko
12. Jäynä Möinen
13. Tonza
14. moksu88
15. Virtas Toni
16. Kuke
17. Perza
18. Trapant
Lohko 13, Sunnuntai 4.2.2018 klo (host lisää)

Ilmoittautumisaika päättyy:

Host: Holssi (pelaa)
Valvoja: (host määrää)

1. Holssi
2. villejees
3. Lape
4. NatoTaimen
5. Julia
6. ArtemisFowl
7. SJ
8. PikkuKupla
9. MD
10. Jave
11. Leebuu
12. IMPISEN KYÖSTI
13. Epi
14. Sevy
15. Anakondah Sr
16. Happikato
17. Anr
18. Vili
Lohko 14, Sunnuntai 4.2.2018 klo (host lisää)

Ilmoittautumisaika päättyy:

Host: Matikkakoira (ei pelaa)
Valvoja: (host määrää)

1. LeaTee
2. Kala-Vale
3. Aanrii
4. Jerchw
5. OltermanniLahna
6. Pata
7. Ozzman
8. Otto E
9. Sepe vaari
10. -heikki-
11. jezzee
12. -sla-
13. Jussi (TA2)
14. Anakondah Jr
15. JARI PEKKA
16. Juhox
17. joonapro
Lohko 15, Sunnuntai 4.2.2018 klo (host lisää)

Ilmoittautumisaika päättyy:

Host: Mr-YK (pelaa)
Valvoja: (host määrää)

1. Mr-YK
2. exte
3. Fogeri
4. Björnis
5. Malbo
6. Jönssi
7. Pilkkijä99
8. sÖssÖ
9. Klapa
10. JanneL
11. Jallu
12. oke
13. kalaukko22
14. hannu33
15. Juku 6.1
16. Tössö
17. kokitar
18. Tommi
Lohko 16, Sunnuntai 4.2.2018 klo (host lisää)

Ilmoittautumisaika päättyy:

Host: KuKa (pelaa)
Valvoja: (host määrää)

1. KuKa
2. Fiskarna
3. PuliSher
4. Havi jr
5. Memmukka
6. hauen leuka
7. Pelekone
8. Pinhead
9. Kwaler
10. Morripoika
11. markku mato
12. Valas
13. Niina
14. Kottage
15. Anty
16. HaukiTerppa
17. Lupu 10


« Last Edit: January 30, 2018, 18:24:20 by OdeFish »
Started from the bottom now we're here ~

OdeFish

 • Tyhjän
 • Toimittaja
 • *****
 • Posts: 101
 • Team KRONOS
  • MSN Messenger - odefish@hotmail.fi
  • View Profile
  • Email
Vs: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2018
« Reply #16 on: February 05, 2018, 12:37:54 »
PP2 SM-kisat 2018 2. kierroksen tulokset:

Tummennetut ovat selviytyneet jatkoon.
Vihreällä varalla olevat.
Mahdollisista virheistä ilmoitusta.

Kierros 3 (semi-finaalit, 2 lohkoa) pelataan Sunnuntaina 11.2.
Lohko 12 (pelattu 4.2)

Hosti: Vileria (pelasi)


Sijoitus   Pelaaja   Pisteet
1         Tonza 27   
2         lareman 19   
3         Körmy 18
4         Vileria 17   
5         ESME 17   
6         Kuke 15   
7         Kala-Ukko 13   
8         Trapant 11
9         Ketturi 6   
10         moksu88 5
11         Jype 5   
12         Jäynä Möinen 3   
13         rohni 3   
14         Seija 1
15         Jägermeister 0
16         Virtas Toni 0
17         Wade 0   Lohko 13 (pelattu 4.2)

Hosti: Holssi (pelasi)

Sijoitus   Pelaaja   Pisteet
1         Anr 30   
2         Epi 20   
3         MD 19
4         Sevy 17   
5         Happikato 17   
6         NatoTaimen 13   
7         Holssi 10   
8         villejees 8
9         Vili 7   
10         Jave 6
11         ArtemisFowl 5   
12         Julia 4   
13         IMPISEN KYÖSTI 3   
14         PikkuKupla 1
15         SJ 0
16         Leebuu 0
17         Anakondah Sr 0Lohko 14 (pelattu 4.2)

Hosti: Matikkakoira (ei pelannut)

Sijoitus   Pelaaja   Pisteet
1         OltermanniLahna 29   
2         Aanrii 20   
3         Anakondah Jr 18
4         Pata 15   
5         joonapro 14   
6         -heikki- 13   
7         Ozzman 11   
8         Jussi (TA2) 8
9         LeaTee 8   
10         JARI PEKKA 7
11         -sla 7   
12         Kala-Vale 6 
13         Otto E 3   
14         Sepe vaari 1
15         Juhox 0
16         Jerchw 0Lohko 15 (pelattu 4.2)

Hosti: Mr-YK (pelasi)

Sijoitus   Pelaaja   Pisteet
1         exte 31   
2         sÖssÖ 16   
3         Pilkkijä99 16
4         Jönssi 14   
5         Juku 6.1 13   
6         Klapa 12   
7         Mr-YK 12   
8         oke 9
9         Malbo 9   
10         Tössö 8
11         Björnis 7   
12         kokitar 6   
13         hannu33 3   
14         JanneL 2
15         Jallu 2
16         Fogeri 0
17         Tommi 0
18         kalaukko22 0Lohko 16 (pelattu 4.2)

Hosti: KuKa (pelasi)

Sijoitus   Pelaaja   Pisteet
1         Fiskarna 23   
2         Morripoika 22   
3         Valas 18
4         Lupu 10 16   
5         PuliSher 13   
6         Pinhead 13   
7         Pelekone 10   
8         Anty 8
9         markku mato 7   
10         HaukiTerppa 6
11         Memmukka 6   
12         hauen leuka 5 
13         Kwaler 5   
14         Havi jr 4
15         KuKa 3
16         Niina 1
17         Kottage 0


Started from the bottom now we're here ~

OdeFish

 • Tyhjän
 • Toimittaja
 • *****
 • Posts: 101
 • Team KRONOS
  • MSN Messenger - odefish@hotmail.fi
  • View Profile
  • Email
Vs: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2018
« Reply #17 on: February 05, 2018, 12:46:21 »
Varasijat:

Muistakaa pelaajat seuraavalla kierroksella olla hostilla ajoissa (viimeistään kymmentä vaille), mikäli joku ilmoittautunut ei ole saapunut paikalle (tai on jättänyt ilmoittautumatta) niin aletaan viimeistään viittä vaille ottamaan varasijoilta pelaajia mukaan pistejärjestyksessä.

Top 3:
1. Malbo 9p
2. LeaTee 8p (parempi sijoitus)
3. Tössö 8p

HOX!

Semi-finaaleihin tarvittaisiin 2 kpl pelaamatonta valvojaa, eli mikäli pystyt Sunnuntaina 11.2 tulemaan hostille kaveriksi seurailemaan tilannetta niin ota yhteyttä yksityisviestillä  :-)

~ Ode
Started from the bottom now we're here ~

OdeFish

 • Tyhjän
 • Toimittaja
 • *****
 • Posts: 101
 • Team KRONOS
  • MSN Messenger - odefish@hotmail.fi
  • View Profile
  • Email
Vs: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2018
« Reply #18 on: February 06, 2018, 08:26:24 »
Kolmannen kierroksen vesistöt:

Venetjoen tekojärvi  333  Kevät, ilta, 30min, Kaikki lajit
Vuolasniva  113  Syksy, aamu, 30min, Normaali
Siikakoski  312  Kevät, aamu, 15min, Normaali
Haukilahti  322  Kevät, keskipäivä, 15min, Kaikki lajit, kpl

Kaikki kierroksen pelaajat pelaavat samat vesistöt. Pistelaskusta huolehtii host.
Molemmissa lohkoissa 20 pelaajaa.

8 parasta suoraan jatkoon, 2 seuraavaa varasijoille. Finaalissa (4. kierros) pelaa 16 pelaajaa.Lohko 17, Sunnuntai 11.2 klo (host lisää)

Ilmoittautumisaika päättyy:

Host: KuKa (ei pelaa)
Valvoja: Ohiampuja (ei pelaa)

1. Körmy
2. Pilkkijä99
3. NatoTaimen
4. PuliSher
5. Valas
6. Klapa
7. Tonza
8. ESME
9. Jussi (TA2)
10. Epi
11. Juku 6.1
12. Anty
13. Anakondah Jr
14. villejees
15. Jönssi
16. Fiskarna
17. Kuke
18. Anr
19. Aanrii
20. HolssiLohko 18, Sunnuntai 11.2 klo (host lisää)

Ilmoittautumisaika päättyy:

Host: Jerchw (ei pelaa)
Valvoja: Mii911 (ei pelaa)

1. Happikato
2. exte
3. joonapro
4. Morripoika
5. Pinhead
6. oke
7. Mr-YK
8. Kala-Ukko
9. Pelekone
10. Sevy
11. lareman
12. Ozzman
13. MD
14. Vileria
15. OltermanniLahna
16. Trapant
17. Lupu 10
18. -heikki-
19. sÖssÖ
20. Pata


« Last Edit: February 08, 2018, 19:46:41 by OdeFish »
Started from the bottom now we're here ~

OdeFish

 • Tyhjän
 • Toimittaja
 • *****
 • Posts: 101
 • Team KRONOS
  • MSN Messenger - odefish@hotmail.fi
  • View Profile
  • Email
Vs: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2018
« Reply #19 on: February 12, 2018, 12:04:29 »
PP2 SM-kisat 3 kierroksen tulokset:

Tummennetut ovat selviytyneet finaaliin. Vihreällä varasijoilla olevat.
Finaali pelataan tulevana Sunnuntaina 18.2.2018.
Lohko 17 (pelattu 11.2)

Hosti: KuKa (ei pelannut)

Sijoitus   Pelaaja   Pisteet
1         Fiskarna 21   
2         Pilkkijä99 21   
3         NatoTaimen 15
4         Tonza 14   
5         Holssi 13   
6         Aanrii 12   
7         ESME 12   
8         Valas   12   
9         Anr 10   
10         PuliSher 9
11         Kuke 8   
12         Jussi (TA2) 7   
13         Klapa 3   
14         Anakondah Jr 2
15         Jönssi 1
16         Tössö 0
17         Epi 0
18         Juku 6.1 0
19         Anty 0
20         villejees 0Lohko 18 (pelattu 11.2)

Hosti: Jerchw (ei pelannut)

Sijoitus   Pelaaja   Pisteet
1         lareman 26   
2         Trapant 18   
3         Sevy 16
4         Happikato 15   
5         Kala-Ukko 12   
6         Vileria 12   
7         Morripoika 11   
8         MD   11   
9         Lupu 10 10   
10         OltermanniLahna 9
11         mr-YK 7   
12         Ozzman 5   
13         exte 5   
14         Pinhead 2
15         sÖssÖ 1
16         Pata 0
17         -heikki- 0
18         joonapro 0
19         Pelekone 0
20         oke 0


Started from the bottom now we're here ~

OdeFish

 • Tyhjän
 • Toimittaja
 • *****
 • Posts: 101
 • Team KRONOS
  • MSN Messenger - odefish@hotmail.fi
  • View Profile
  • Email
Vs: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2018
« Reply #20 on: February 12, 2018, 12:20:06 »
Finaali (4. kierros)

Vuontele, L3 223 Keskitalvi, keskipäivä, 30min, kaikki lajit
Pohjalampi 112 Syystalvi, aamu, 15min, kaikki lajit
Metsälampi 312 Kevättalvi, aamu, 15min, Vain ahven

Finaalin toinen 30 minuutin järvi ilmoitetaan hetki ennen finaalin alkamista sunnuntaina.Lohko 19 (Finaali), Sunnuntai 18.2.2018 klo (host lisää)

Ilmoittautumisaika päättyy:

Host: -heikki- (ei pelaa)
Valvojat: KuKa, OdeFish (eivät pelaa)

1. Fiskarna
2. Pilkkijä99
3. NatoTaimen
4. Tonza
5. Holssi
6. Aanrii
7. ESME
8. Valas
9. lareman
10. Trapant
11. Sevy
12. Happikato
13. Kala-Ukko
14. Vileria
15. Morripoika
16. MDVarapelaajat:
Ilmoittautuvat myös ja tulevat hostille, jos varsinainen pelaaja ei ole paikalla 5 min ennen pelin alkua niin varapelaaja saa paikan alla olevan järjestyksen mukaan:

1. Lupu 10
2. Anr
3. OltermanniLahna
4. PuliSher
« Last Edit: February 12, 2018, 14:28:22 by OdeFish »
Started from the bottom now we're here ~

OdeFish

 • Tyhjän
 • Toimittaja
 • *****
 • Posts: 101
 • Team KRONOS
  • MSN Messenger - odefish@hotmail.fi
  • View Profile
  • Email
Vs: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2018
« Reply #21 on: February 18, 2018, 19:51:15 »
Finaalin toinen 30 minuutin järvi:

Kuikansalmi 313, kevät, aamu, kaikki lajit
Started from the bottom now we're here ~

OdeFish

 • Tyhjän
 • Toimittaja
 • *****
 • Posts: 101
 • Team KRONOS
  • MSN Messenger - odefish@hotmail.fi
  • View Profile
  • Email
Vs: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2018
« Reply #22 on: February 18, 2018, 22:08:05 »
Finaalin tulokset:

1. Trapant  29p
2. Holssi  23p
3. Vileria  16p
4. Kala-Ukko  15p
5. Happikato  13p
6. Aanrii  11p
7. Tonza  9p
8. Morripoika  8p
9. ESME  8p
10. NatoTaimen  7p
11. Pilkkijä99  6p
12. Fiskarna  6p
13. Sevy  5p
14. lareman  4p
15. Valas  0p
16. MD  0pOnnittelut Trapantille SM-tittelin uusimisesta! Onnea myös muille finalisteille!

Iso kiitos kaikille kisojen järjestämisessä mukana ja apuna olleille. Kiitos myös hosteille ja valvojina toimineille. Kiitos myös kaikille kisaan osallistuneille pilkkijöille. Kisat saatiin vietyä onnistuneesti loppuun asti vaikka oli amatöörit puikoissa  :-)

« Last Edit: February 18, 2018, 22:19:56 by OdeFish »
Started from the bottom now we're here ~

Tonza_888

 • Posts: 178
 • Discord: tonza98#2675
  • View Profile
  • Email
Vs: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2018
« Reply #23 on: February 18, 2018, 22:10:58 »
Onnittelut tuplamestari ja kaikille finalisteille joka tapauksessa hienot kisat!
Itse en järjestelyissä muuta tehnyt kuin kirjasin ilmoittautumiset ja olin muuten koko touhusta ulkona. Odelle iso peukku järjestelmällisestä vetämisestä ja samoin kiitos niille hosteille/valvojille,jotka touhussa mukana olivat.

Hyvin meni mutta menköön  :-D.

-TZ
Keep going and never stop...

Mikko_-Procyon-

 • Veronkiertäjä
 • Mikkonator
 • *****
 • Posts: 5157
 • Ei tunnu missään!
  • View Profile
  • Propilkki 2
Vs: PP2 Suomen Mestaruuskisat 2018
« Reply #24 on: February 18, 2018, 22:43:25 »
Onnittelut mestarille!

Avaan palkintojenjako-ketjun, josta voitte alkaa valita palkintoja järjestyksessä.
Henri Poincare: "Tiede on faktoja; aivan kuten talot tehdään kivistä on tiede tehty faktoista; mutta kivikasa ei ole talo eikä kokoelma faktoja ole välttämättä tiedettä."

http://kalassa.net/mikkoprocyon/

 center>