Chat

Author Topic: Autoscriptillä HOSTaaminen  (Read 11510 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Sintti-Mikko

  • Posts: 9
    • View Profile
    • Email
Autoscriptillä HOSTaaminen
« on: September 15, 2013, 19:16:00 »
Morot!

Avataas tähän ketjua,eli olisiko jollain simppeliä pohjaa/ohjetta autoscriptin luomiseen/hostimiseen?
Mieluiten joku yksinkertainen pohjustus aiheeseen,jotta nuoruutensa ilman Gatesin vempeleitä elänyt myös tajuaisi :-D

Ps. Pelitiedostoissa löytyy kyllä malli kaikkineen risuaitoineen ja onko kellään uudenversion pelimuodot esim.word dokumenttina,josta niitä olisi helppo kirjotella scriptiin? Tkn:n sivuilla oli edelliseen versioon toimiva setti.

-heikki-

  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 347
    • View Profile
    • Propilkki
    • Email
Vs: Autoscriptillä HOSTaaminen
« Reply #1 on: September 15, 2013, 23:23:56 »
Moi

Olisko tuosta Autoscript sovellus apua, TKN sivuillekin tulee päivitykset kunhan ehdin tekemään
« Last Edit: December 27, 2017, 13:56:14 by -heikki- »

Sintti-Mikko

  • Posts: 9
    • View Profile
    • Email
Vs: Autoscriptillä HOSTaaminen
« Reply #2 on: September 16, 2013, 08:09:44 »
Jeps!

Tuhannet kiitokset Heikki.Tuosta varmasti apua enemmänkin.

DVS

  • Posts: 13
    • View Profile
Vs: Autoscriptillä HOSTaaminen
« Reply #3 on: December 27, 2017, 11:31:19 »
pikkusen ongelmia autoscriptin kanssa. tein tuolla tkn sivuilla järvet valmiiksi ja kaikki niinkuin pitääkin mutta koneelta ei löydy static kansiota mihin ne pitäisi tallentaa jotta autoscript toimisi.kun kirjoitan autoscript on niin aina tulee vain ne mitkä on siellä "oletusjärvinä"

-heikki-

  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 347
    • View Profile
    • Propilkki
    • Email
Vs: Autoscriptillä HOSTaaminen
« Reply #4 on: December 27, 2017, 13:50:03 »
Moi

Win 10 minulta löytyy C:\Users\Heikki\AppData\Local\Packages\23095ProcyonProducts.ProPilkki2_vkzt7s36c4drt\LocalState\static

Olisko tuosta apua

dx

  • Posts: 355
    • View Profile
Vs: Autoscriptillä HOSTaaminen
« Reply #5 on: December 27, 2017, 15:30:38 »
nyt sain muokattua mutta kun tallensin tiedot kyseiseen kansioon niin pelissä kun laitttaa autoscript on niin tulee se alkuperäinen mikä on ns. tehdasasetuksissa =)


Kun tallennat laita "Tallenna nimellä" ja silloin näet minne se tallentuu ja tarkista meneekö se sinne minne oli tarkoitus sekä tietysti tiedoston nimi
-DX- Siistit pelit

DVS

  • Posts: 13
    • View Profile
Vs: Autoscriptillä HOSTaaminen
« Reply #6 on: December 27, 2017, 15:39:23 »
nyt toimii kiitos

 



center>