Chat

Author Topic: AJ Group Premium testivoittajakahluusaappaita suoraan varastosta  (Read 2025 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

[email protected]

  • Posts: 1
  • www.rainwear.store-sivuston ja kaupan ylläpitäjä
    • View Profile
    • Sadeasukauppa
    • Email
Myydään Erä-lehden 2017 elokuun kahluusaapastestin testivoittajakahluusaappaita AJ Group WRP02 Premium. Varastosta suoraan koot 41-46 vaaleanoliivin väreissä.

Tuotekuvaus Erä-lehdestä:
"Kahluusaappaat vahvasta PVC-pinnoitetusta polyesterikankaasta valmistetuilla varsilla. Pitkävartinen saapasosa on vertailun jämäkin. Saapasosan muotoilu tukee nilkkaa ja varpaille jää hyvin tilaa. Karkeasti kuvioitu pohja on hyvin pitävä, eivätkä kivet tunnu läpi. Tukeva varsimateriaali rullautuu ryhmästä heikoimmin, mutta on rullattavissa. Varren kiinnitys toimii helppokäyttöisellä pikalukolla. Polvissa vahvikkeet parantamassa kestoa."

Eräs asiakkaani pyysi kehumaan näitä siten, että saappaisin mahtuu hyvin Suomalainen jalka. "Aivan eri luokkaa kuin Kiinalaiset. Näille on varmasti kysyntää!"

Hinta 45 euroa + 10 euron toimituskulut (Posti/Matkahuolto/R-Kioski). Hinnat sisältävät 24% ALV:n.

Käyttämättömällä tuotteella on kahden viikon palautusoikeus.

Käy kurkkaamassa ja ostamassa kaupasta https://www.rainwear.store/product-page/premium-thigh-waders-1. Voit lähettää minulle myös sähköpostia osoitteeseen [email protected]
Varastosta löytyy myös testivoittajan tukevampi musta versio WRStrong hintaan 55 euroa (sis 24% ALV. Kokoja 43-45 suoraan varastosta. Muita kokoja myös mahdollista tilata, mutta toimitusaika pidempi.

https://www.rainwear.store/product-page/black-thigh-waders


 center>