Chat

Author Topic: Propilkin henkilökohtaiset Suomen Mestaruuskisat 2019, säännöt  (Read 14343 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

-heikki-

 • Global Moderator
 • *****
 • Posts: 347
  • View Profile
  • Propilkki
  • Email
PP2 Suomen Mestaruus kisojen säännöt 2019

1.   Kisaan osallistumisoikeus on kaikilla määräaikaan ilmoittautuneilla. (kuitenkin SM- tittelin voi saada vain Suomen kansalainen, (ulkomailla asuvakin), myös osallistuvilta muilta kansalaisilta edellytetään riittävää Suomen kielen osaamista) Ulkomailla asuvat Suomen kansalaiset voivat myös osallistua, kisoissa noudatetaan Suomen aikaa. Palkintojen toimittaminen ulkomaille katsotaan tapauskohtaisesti. (Tulee ehkä liikaa kustannuksia)

2.   Kilpailu pelataan Propilkki 2 uusimmalla versiolla, joka on nyt v1.3 win xp, 7 ja 8 (lataus), win 10 saa Microsoft sovelluskaupasta. Mobiiliversioilla kisoihin osallistumen on myös mahdollista. Kilpailun ajankohta ja ilmoittautumisaika ilmoitetaan tässä samassa viestiketjussa. Pelipäivä on pääsääntöisesti Sunnuntai, (ensimmäisellä kierroksella myös joku toinen esim. la, mikäli ei saada hosteja riittävästi)

3.    Kaikki tiedottaminen tapahtuu kalassa.net foorumilla, jos foorumi kaatuu niin varafoorumina toimii tämä . Myös TKN sivuille tulee tarvittaessa infoa.

4.    Ilmoittautuminen tapahtuu YV:llä (yksityisviestit -heikille- tai Jerchw'ille, jossa pelaaja ilmoittaa pelissä käyttämänsä nickinsä, oikean nimensä ja kansalaisuuden, ellei ole Suomen. (älkää lähettäkö Mikolle ilmoittautumisia, koska niitä ei toimiteta eteenpäin, eikä hyväksytä mukaan). Avausviestiin tulee pelaajat näkyviin niin pian kuin ehdimme kirjata, (näkyvät ilmoittautumisjärjestyksessä, ei lohkojaoteltuina). Kisaan osallistuneiden tiedot säilytetään ja arkistoidaan pelintekijöiden ja kisajärjestäjän taholta tulosdokumentteina. Huom! Ilmoittautuessasi sitoudut luovuttamaan tietosi kisan järjästäjille ja pelin tekijöille, tietoja ei jaeta minnekkään muualle. Toimitaan henkilötietolain mukaisesti.

5.    Kun ilmoittautuminen on päättynyt ja virallisessa tiedotus-threadissa ilmoitetaan alkulohko, jossa pelaaja on mainittuna, pelaajan on mahdollisimman nopeasti lähettävä alkulohkon hostille YV, jossa kertoo oman nickinsä ja oikean nimensä. Tiimi-tunnuksia ei käytetä mestaruuskisoissa. YV:n lähettämisen jälkeen pelaaja saa vastineeksi viestin, jossa kerrotaan pelin IP-osoite ja salasana. IP-osoite voi muuttua vielä ennen peliä. Tästä tiedotetaan erikseen joko YV:nä tai pikaisissa tapauksissa tiedotus-threadissa. Salasanaa ei julkaista julkisesti, eikä sitä saa missään tapauksessa kertoa kenellekään muulle.

6.    Mahdolliset peruuntumiset tai aikataulumuutokset (viivästymiset yms.) kerrotaan tässä tiedotus-threadissa heti kun niistä tiedetään. Tekniikka ei aina pelaa ja perheessä olevat lapset, sairastumiset yms. voivat vaikeuttaa kilpailun järjestämistä. Hosti ilmoittaa, jos ajankohta pelille muuttuu. Hostit voivat myös keskenään sopia, jos jollekin toiselle kyseinen isännöintivuoro sopii paremmin, (tämä vain silloin kun hosti ei pelaa)

7.    Kisaan osallistumiseen vaadittavat tiedot pyritään toimittamaan viimeistään 60 min ennen kisan alkua. Host-kone avataan 30 min ennen kisan alkua, jolloin peliin tulee liittyä. Myös varasijoilla olevien tulee liittyä, koska peliin valitaan mukaan varasijoilla olevat viimeisen 5 min aikana ennen starttia. Peliin pitää liittyä viimeistään 5 min ennen pelin alkua, ellei ole hostille ilmoittanut esteestä. Host-kone avataan klo. 19.30 ellei toisin ilmoiteta. Kisat alkavat aina 20.00 (ellei toisin ilmoiteta). Kisassa pelataan 4 järveä, kisojen keston ollessa 2x 15min ja 2x 30min. Kisojen välissä pidetään lyhyt tauko (n. 5min). Tulokset julkistetaan heti kun ne on laskettu ja tämän jälkeen on 30 min protestiaika, (mahdollinen protesti toimitetaan hostille)Jos protesteja ei tule, tulokset ovat lopullisia (ellei host itse huomaa tehneensä suurta virhettä). Mahdolliset protestit käsittelee ensin pelin järjestäjät ja jollei siinä päästä sopuun niin loppullisen päätöksen tekee Procyon Products. Päätöksestä ei voi valittaa

8.    Jos pelaajan yhteys syystä tai toisesta katkeaa pelin aikana, pelaaja voi liittyä peliin uudestaan. Kierroksella jo pelatusta/pelatuista mapeista saadut pisteet säilyvät. Ennen yhteyden katkeamista saadut kalat tulkitaan menetetyiksi. Kisoja ei uusita pelaajien yhteyden katkeamisten vuoksi. Jos host-kone menee nurin, niin kyseinen kisa pelataan uusiksi. Pelaajien tulee liittyä peliin takaisin mahdollisimman pian. Jos jotain muuta tapahtuu (kuten vaikka kone yksinkertaisesti hajoaa), siitä tiedotetaan mahdollisimman pian tiedotus-threadissa. Samalla ilmoitetaan myös se, miten toimitaan loppujen kisojen suhteen.

9.    Kisoista 3 on muotoa "normaali" tai "kaikki lajit". Jokaisessa erässä pelataan yksi erikoiskisatyyppi, joista todennäköisimpiä ovat "suurin kala", "kappalemäärä" ja "vain ahven". Myös muita kisatyyppejä saatetaan pelata. Jokaisella kierroksella on kaikilla pelaajilla samat järvet. Järvet ja kisatyypit kerrotaan 1 kierroksen osalta heti ilmoittautumisen päätyttyä. Seuraavien kierrosten vesistöt kerrotaan myös ennakkoon, (finaali kierroksen mappeja ei kerrota etukäteen). Lyhyet kisat pyritään pelaamaan pienemmillä järvillä ja pitkät isommilla.

10.    Kisoista jaetaan pisteet seuraavalla tavalla:

1 = 10 pst
2 = 8 pst
3 = 6 pst
4 = 5 pst
5 = 4 pst
6 = 3 pst
7 = 2 pst
8 = 1 pst


+ Suurin kala = 1pst.

Pistelaskusta huolehtii host, joka tallentaa tulokset play.log tiedostoon myöhempää tarkistusta varten, (Buddyn käyttäminen on myös mahdollista, ei pakollista. Jos hosti käyttää Buddya, niin lähettäisittekö minulle sen html tiedoston, linkitän sen kaikkien katsottavaksi, hosti voi myös itse linkittää Buddyn tiedoston). Alkuerissä on mukana 10-20 pelaajaa/lohko + host . Esimmäisellä kierroksella voi myös hosti pelata, silloin lohkolla on mukana hostin valitsema pelavaava valvoja, (ellei saada riittävästi pelaamattomia). Semifinaaleissa on mukana 16 pelaajaa + host (tämä tieto voi muuttua, riippuu ilmoittautuneiden lukumäärästä). Finaalissa pelaa 8-10 pelaajaa. Pistelasku voidaan myös suorittaa laskuri työkalulla.


11.    Jokaisesta alkuerästä pääsee jatkoon 8 parasta pelaajaa, (jatkoon pääsevien tarkka määrä päätetään sitten, kun tiedetään kisaan osallistuvien määrä), (1:seltä kierroksella ei ole tule varapaikkoja) + 2 varasijalle. Tasatilanteessa yksittäiset paremmat sijoitukset ratkaisevat. Täysin identtisen tapauksen kohdalla arpa ratkaisee. Välierät pelataan myöhemmin ilmoitettuna ajankohtana, (välieristä pääsee jatkoon vähintään 8 pelaajaa + 2 varapelaajaa). Tasapisteissa korkeammat sijoitukset ratkaisevat jatkoonpääsyn, (jos sen kierroksen mapit/pisteet on menneet tasan, katsotaan tilannette edelliseltä kierrokselta) Jos sekään ei riitä, host- heittää arvalla voittajan. Varasijoilta valitaan pelaajat siten, että korkeammat pisteet saanut ensin, mutta kuitenkin siten, että rinnakkaisen lohkon 9:s pääsee ennen mahdollisesti toisessa lohkossa korkeammat pisteet saanutta 10:neksi sijoittunutta.

12.    Finaali pelataan 8-16 parhaiten sijoittuneen kesken; (tämäkin riippuu ilmoittautuneiden määrästä, finaalissa pelaa vähintään 8 Suomen kansallisuuden omaavaa). Hostauksesta huolehtii kisojen järjestäjät. Finaalipelissä voi olla paikalla myös puolueettomia valvojia, jotka ei tietenkään pelaa.

13.    Kisojen aikana saa käyttää chattia normaaliin tapaan maltillisesti, mutta häiriköivät tapaukset saavat häädön kisasta ja heidän suoritus hylätään. Oikein räikeissä tapauksissa voidaan myös foorumille antaa bannit, koska kisarauhaa tulee kunnioittaa. Nykyisessä versiossa pelaaja voi painaa F1, jolloin vain YV:nä lähetetyt viestit tulevat perille. Mikäli toisen YV-rauhaa häiritään, host tulee antamaan varoituksen. Varoituksen jälkeen häiriökäytöksen jatkaminen johtaa hylkäykseen

14.    Palkinnoille tulee oma threadi.

15.    Pelaajien/lohko, vesistöjen ja hostien arvonnassa käytetään Excelin satunnaisluku funktiota.. Kyseisellä tavalla saattaa tulla ns. kovienpelaajienkin mappeja, vesistöissä ei taas voi tulla ns. tuurimappeja. Jos pelaaja haluaa vaihtaa toiseen lohkoon siitä mihin on arvottu, vaihtoon pitää olla erittäin pätevät syyt, (syyksi ei riitä että "en minä tuossa pärjää")

Sääntöihin voi tulla vielä pieniä muutoksia, niistä ilmoitetaan ennen kisojen alkua

Hostaus

1.    Hosteiksi haluavat voivat ilmoittaa samassa ilmoituksessa hostaus- halukkuuden, jos kuitenkin haluat vaan hostiksi niin erillinen ilmoituskin käy, siinä ei tarvitse kertoa oikeaa nimeään. Hostit arvotaan jokaiseen lohkoon + 1 varahostia. (Ensimmäisellä kierroksella hostin pelatessa on myös virallinen valvoja, hosti valitsee valvojan lohkon pelaajista, joka myös pelaa, ellei saada riittävästi pelaamattomia valvojia.)

2.    Hostit ei saa käyttää /results toimintoa (väliaikatuloksia), /lures on (lisäpilkit pitää olla päällä), myös ennätys hostaus sallittua.

Kireitä kaikille osallistuville :

-heikki-, Jerchw, Mikko -Procyon- ja Janne -Procyon-
« Last Edit: January 30, 2019, 15:59:29 by -heikki- »

-heikki-

 • Global Moderator
 • *****
 • Posts: 347
  • View Profile
  • Propilkki
  • Email
Esimerkki ilmoittautumisesta (ilmoittautumisaika alkaa heti ja kestää 27.1.2019 00:00 saakka) Pelit alkavat todennäköisesti 3-4.2.2019


Pelaajanimi: Nickki (ilman tiimitunnuksia)
Oikea nimesi: Etunimi Sukunimi
Hostausmahdollisuus: Jos haluat toimia hostina kisoissa, niin kerro se tässä
Jos haluat/ voit toimia virallisena valvojana kerro se tässä, myös varahostaus halukkuus tässä

Vapaaehtoisia tilastoihin tulevia tietoja:
Ikäsi : tilastointiin, ei pakollinen tieto, tietoa ei myöskään julkaista, lasketaan vain pelaajien keski-ikä :)
Asuinpaikkasi: maakunta tai lääni riittää
Kuinka kauan olet pelannut Propilkkiä:

Huom! muistihan lukea säännöt

Nämä tiedot lähetät YV.llä minulle tai Jerchw'ille ei sähköpostiin koska ainakaan minulle ei tule kalassa.netin kautta posti
Tiedot voi lähettää myös muukin henkilö, esim perheenjäsen jos lapsi ei ole rekistöröitynyt kalassa.nettiin.

-heikki-
« Last Edit: December 30, 2018, 19:36:46 by -heikki- »

Jerchw

 • Posts: 119
 • Team Kiki
  • View Profile
Propilkin henkilökohtaiset Suomen Mestaruuskisat 2019, Ilmoittautuneet pelaajat

Tähän listaan tulee ilmoittautuneet: hostit tummennettu, valvojat vihreä

Pelaajat kirjataan tähän heti kun ehditään, jos nimesi ei näy tässä vuorokauden sisällä ilmoittautumisestasi niin laita viestiä. Pelaajat listassa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Hostit tai viralliset valvojat jotka ei osallistu kisaan:
- HyyhmäPelaajat ja kisoihin osallistuvat hostit/valvojat:

1. Tössö
2. Tiikeri2
3. Morripoika
4. Juku6.1
5. Jussi (TA2)
6. *Memmu*
7. Sevy
8. mianka
9. Perza
10. Niina
11. oke
12. Bob
13. ESME
14. Juge
15. Matikka Koira
16. Sanna=)
17. Pirkko
18. Björnis
19. Kokitar
20. jari pekka
21. aku ankka
22. Sushisusi
23. Valas
24. Pinhead
25. Jägermeister
26. Moksu88
27. jawi
28. Tintti
29. oddjob_olli
30. RUDDORODDA
31. kalevaari
32. OltermanniLahna
33. Mönkkis
34. Mikkoh
35. Happikato
36. TUKE NUKEM
37. Sepe Vaari
38. Tonza_888
39. exte
40. Epi
41. Markus 
42. Ari
43. Kwaler
44. markku mato
45. Kala-Vale
46. Jove
47. jontte
48. JW
49. Tuxay
50. Pappa
51. Nökerö
52. kalesankari
53. kieku
54. Paukapää
55. Tommi
56. Aanrii
57. Yrmy
58. Pelekone
59. Villejees
60. Jäynä Möinen
61. kehveli
62. PuliSher
63. kirsikka
64. Vileria
65. SaPaRo
66. JUGI
67. LeaTee
68. haavikalle
69. Juze
70. Anakondah Jr
71. Anakondah Sr
72. AlpoK (host ?)
73. Cool
74. Schape
75. rohni
76. KALLLE
77. Juhani123
78. -Orava-
79. NatoTaimen
80. Holssi
81. Arska.-
82. Klapa
83. Topvaappu
84. Seija
85. hauen leuka
86. Lupu 10
87. JanneL
88. Ozzman
89. Ketturi
90. Vili
91. Anty
92. Zurre
93. Qkkeli
94. Fransu
95. Mymmeli
96. Marja
97. Lönni
98. Malbo
99. Jesse
100. Juha T
101. Markku
102. Weirdo
103. Koomapilkkijä
104. huju
105. Kari Sunikka fin9
106. Joni
107. Kalavaari[FIN]
108. Jankova
109. Jonmsi
110. KalaKettu
111. Riitta M
112. -Madness-
113. hannu33
114. Captainstar
115. Fiskarna
116. Fogeri
117. Arska 75
118. wili98
119. JMT
120. Julbero
121. Kardinaaliaxeli
122. Kuke
123. heikkike
124. Neviol
125. Vesisonni
126. MD
127. ED
128. litra
129. Jave
130. Joe L
131. Robert Maali
132. lareman
133. sarjakairaaja
134. Viima
135. Kala-akka
136. Kala-ukko
137. juza90
138. One more year
139. Bacchus
140. Torimiäs
141. LD50-FIN
142. Jalmari
143. Julia
144. Kottage
145. kiiskimies1
146. sÖssÖ
147. #Laura*
148. Karspe85
149. Jymy
150. MERSU
151. kunejones
152. Anr
153. Kilohauli
154. Janne83
155. Jugiasd
156. Roope
157. OdeFish
158. Kala-Ana90
159. KeijoSärki
160. Ville_130
161. T-ro
162. School Trooper
163. Panu
164. Pauhu
165. Hairy Mature
166. Janpertti
167. Pynther
168. A85
169. Lakelapa
170. Sintti-Mikko
171. korpelannapakymppi10
« Last Edit: January 30, 2019, 11:52:07 by -heikki- »

-heikki-

 • Global Moderator
 • *****
 • Posts: 347
  • View Profile
  • Propilkki
  • Email
Vs: Propilkin henkilökohtaiset Suomen Mestaruuskisat 2019, tilastot
« Reply #3 on: January 08, 2019, 13:11:38 »
Moi

Hiukan tilastoa ilmoittautuneista: (61)

Naisia on ilmoittautunut 13,1% kaikista.
Kaikkien ikänsä ilmoittaneiden keski-ikä = 39,3 v
Keskimääräinen pp2 pelaaminen sen ilmoittaneiden kesken = 8,1 v

Päivitetään kun tilanne muuttuu

-heikki-
 

-heikki-

 • Global Moderator
 • *****
 • Posts: 347
  • View Profile
  • Propilkki
  • Email
Vs: Propilkin henkilökohtaiset Suomen Mestaruuskisat 2019, säännöt
« Reply #4 on: January 17, 2019, 12:00:26 »
Moi
Luitko ohjetta ilmoittautumiseen.
Valitettavasti en voi noilla tiedoilla Sinua lisätä, koska  olet vieraana ilmoittautunut, ilman oikeata nimeä.

Joustamme kyllä tuossakin asiassa, eli voi myös ilmoittautua, skypen, facebookin, jopa pelin kautta mikäli olen hostilla, (olen siellä harvoin). Perusasiat pitää ilmoittautumisessa näkyä, eli nikkki ja oikea nimi.

-heikki-
« Last Edit: January 17, 2019, 12:02:51 by -heikki- »

Vs: Propilkin henkilökohtaiset Suomen Mestaruuskisat 2019, säännöt
« Reply #5 on: January 17, 2019, 17:30:29 »
Oletko huomannut minun ilmoittautumisen, sillä en näe nimeäni listalla.

-heikki-

 • Global Moderator
 • *****
 • Posts: 347
  • View Profile
  • Propilkki
  • Email
Vs: Propilkin henkilökohtaiset Suomen Mestaruuskisat 2019, säännöt
« Reply #6 on: January 17, 2019, 18:33:48 »
Moi
Meille ei ole tullut Sinun ilmoittautumistasi, laita uusi yksityisviesti.
-heikki-

Joni Haavisto

 • Guest
Vs: Propilkin henkilökohtaiset Suomen Mestaruuskisat 2019, säännöt
« Reply #7 on: January 18, 2019, 06:58:46 »
Tuliko ilmoitus?

Mikko_-Procyon-

 • Veronkiertäjä
 • Mikkonator
 • *****
 • Posts: 5139
 • Ei tunnu missään!
  • View Profile
  • Propilkki 2
Vs: Propilkin henkilökohtaiset Suomen Mestaruuskisat 2019, säännöt
« Reply #8 on: January 18, 2019, 10:38:49 »
Tiedoksi ylläpidolle. ProPilkin uusin versio (tulossa pian Androidille mutta myös muille alustoille) tukee sen, että jos pelaaja tippuu kesken turnauksen, sen kalat myös säilyvät kalapussissa. Tästä on takuulla iloa turnauksissa! Tämä versio on juuri nyt päätynyt beta-testiin ja infoamme siitä sitä mukaa kuin työ etenee.
Henri Poincare: "Tiede on faktoja; aivan kuten talot tehdään kivistä on tiede tehty faktoista; mutta kivikasa ei ole talo eikä kokoelma faktoja ole välttämättä tiedettä."

http://kalassa.net/mikkoprocyon/

sÖssÖ

 • Posts: 6
  • View Profile
Vs: Propilkin henkilökohtaiset Suomen Mestaruuskisat 2019, säännöt
« Reply #9 on: January 20, 2019, 20:46:24 »
Joko on lopullisesti päätetty pelipäivät?
Onko 3-4.2 alkuerien ainoat pelipäivät lyöty lukkoon.
Reissussa 6.2 asti ja siksi kyselen... :-(-heikki-

 • Global Moderator
 • *****
 • Posts: 347
  • View Profile
  • Propilkki
  • Email
Vs: Propilkin henkilökohtaiset Suomen Mestaruuskisat 2019, säännöt
« Reply #10 on: January 20, 2019, 21:22:36 »

Moi

Lopullista päätöstä ei ole vielä tehty, kun tässä on monella pelaajalla vielä liigapelejäkin jäljellä ja niissä tulee pelejä viikossa aika paljon.

Voi olla että järjestäjien ja pelaajienkin puolesta 1 vapaa viikonloppu olisi paikallaan.

-heikki-

-heikki-

 • Global Moderator
 • *****
 • Posts: 347
  • View Profile
  • Propilkki
  • Email
Moi
Kisoihin ilmoittautumisaikaa jäljellä jokunen päivä, kannattaa kaikkien kiinnostuneiden ilmoittautua.
Palkinnothan ovat taas erittäin hyvät.

Kaikki yleisillä hosteilla pelaavat infotkaa näistä kisoista siellä pelaavia, myös joukkueiden kapteenit omia pelaajianne. Kiitos.

Hiukan uutta tilastoa: (131)

Naisia on ilmoittautunut 13% kaikista.
Kaikkien ikänsä ilmoittaneiden keski-ikä = 42,1 v , ilmoittanut ~50%
Keskimääräinen pp2 pelaaminen sen ilmoittaneiden kesken = 11 v, ilmoittanut 37%

Maakunta/lääni jako tulee myöhemmin

t. -heikki-
« Last Edit: January 24, 2019, 13:45:02 by -heikki- »

#Laura

 • Posts: 2
  • View Profile
  • Email
Vs: Propilkin henkilökohtaiset Suomen Mestaruuskisat 2019, säännöt
« Reply #12 on: January 26, 2019, 10:06:49 »
Laitoin yv ilmottautumisen käytkö kattomassa tuliko viesti
Kiitos :)

-heikki-

 • Global Moderator
 • *****
 • Posts: 347
  • View Profile
  • Propilkki
  • Email
Vs: Propilkin henkilökohtaiset Suomen Mestaruuskisat 2019, tiedote
« Reply #13 on: January 27, 2019, 16:53:25 »
Tiedote PP2 Henkilökohtaiset SM-kisat 2019

Virallinen ilmoittautumisaika päättyy tänään, lohkojako julkaistaan ke 30.1.2019, eli ainakin tiistai-iltaan mennessä ilmoittautuneet pääsee mukaan.
Ilmoittautuneet pelaajat, tarkistakaa että nikkinne on ilmoittautuneet listassa. Jos ei ole niin viestiä heti minulle tai Jerchw'ille

Ensimmäinen kierros pyritään pelaamaan su 10.2.2019 mikäli hosteja on riittävästi, ellei ole niin osa lohkoista pelataan la 9.2.2019. Seuraavat kierrokset aina Sunnuntaisin.
Lohkojako, hostit ja pelattavat vesistöt  tulevat näkyviin viimeistään ke 30.1.2019, 1 kierroksen vesistöt voivat tulla aiemminkin.

Koska hosteja on rajallinen määrä ja virallisiksi valvojiksikaan ei ole kuin 1 pelaamaton, toimitaan seuraavasti:
Pelaava hosti valitsee yhden pelissä mukana olevan valvojaksi joka seurailee tilannetta hostin lisäksi samalla pelaten itsekkin, ellei ole lohkojaossa jo nimetty valvojaa.

Varahostaus vielä auki, siitä ilmoitusta myöhemmin

 Varafoorumi jos kalassa.net ei toimi

-heikki-
« Last Edit: January 30, 2019, 14:56:18 by -heikki- »

-heikki-

 • Global Moderator
 • *****
 • Posts: 347
  • View Profile
  • Propilkki
  • Email
Vs: Propilkin henkilökohtaiset Suomen Mestaruuskisat 2019, 1 kierros
« Reply #14 on: January 30, 2019, 14:32:43 »
1 kierroksen vesistöt ja lohkot

Lahnalammet113SyksyAamu30 minKaikki lajit
Meri323KevätKeskipäivä30 minKaikki lajit
Surrinlampi312KevätAamu15 minKaikki lajit
Pohjalampi212TalviAamu15 minVain ahven


Kaikki kierroksen lohkojen pelaajat pelaa samat vesistöt. Pistelaskusta huolehtii host, myös pelaamaton valvoja voi laskea pisteet.

1 kierrokselta jatkoon pääsee jokaisen lohkon 9 parasta, ei varapaikkoja. (Kierrokselle 2, 90 pelaajaa, 6 lohkoa, 15 pelaajaa/lohko)


Lohko 1, (Lauantai 9.2.2019 klo (host lisää)

Host: Vileria (ei pelaa)
vara: --------(ei pelaa)
Valvoja: --- (hosti valvoo, voi valita pelaajien joukosta myös pelaavan valvojan)

Ilmoittautumisaika alkaa:
Ilmoittautumisaika loppuu:


1.    Ville_130
2.    Bob
3.    Kalavaari[FIN]
4.    A85
5.    Malbo
6.    heikkike
7.    Tuxay
8.    Juhani123
9.    Markus
10.    Kardinaaliaxeli
11.    KeijoSärki
12.    sarjakairaaja
13.    RUDDORODDA
14.    Markku
15.    Kala-Ana90
16.    Kwaler
17.    Jove   (Jove lohkosta 6 tulee Kala-Valeen paikalle ja Kala-Vale siirtyy lohkoon 6 Joven paikalle)Lohko 2, (Sunnuntai 10.2.2019 klo (host lisää)

Host: Yrmy  (pelaa)
vara: --- ----(ei pelaa)
Valvoja: korpelannapakymppi10 (pelaa)

Ilmoittautumisaika alkaa:
Ilmoittautumisaika loppuu:


1.    Yrmy
2.    mianka
3.    korpelannapakymppi10
4.    Topvaappu
5.    Niina
6.    Kottage
7.    Kari Sunikka fin9
8.    Pinhead
9.    -Madness-
10.    kiiskimies1
11.    Jugiasd
12.    haavikalle
13.    Tiikeri2
14.    markku mato
15.    oke
16.    Zurre
17.    jari pekka


Lohko 3, (Sunnuntai 10.2.2019 klo (host lisää)

Host: Holssi (pelaa)
vara: -------- (ei pelaa)
Valvoja: Jussi (TA2) (pelaa)

Ilmoittautumisaika alkaa:
Ilmoittautumisaika loppuu:


1.    Holssi
2.    Pauhu
3.    Janpertti
4.    Fogeri
5.    rohni
6.    One more year
7.    OdeFish
8.    Jägermeister
9.    Lakelapa
10.    -orava-
11.    Jave
12.    Jussi (TA2)
13.    Koomapilkkijä
14.    Jäynä Möinen
15.    Karspe85
16.    Ketturi
17.    Vesisonni


Lohko 4, (Sunnuntai 10.2.2019 klo (host lisää)

Host: Matikka Koira  (pelaa)
vara: -------------- (ei pelaa)
Valvoja: Kuke (pelaa)

Ilmoittautumisaika alkaa:
Ilmoittautumisaika loppuu:


1.    Matikka Koira
2.    kalevaari
3.    kirsikka
4.    LD50-FIN
5.    Roope
6.    Pirkko
7.    OltermanniLahna
8.    Panu
9.    hauen leuka
10.    Juge
11.    Joe L
12.    Neviol
13.    Kuke
14.    KALLLE
15.    Ari
16.    Pelekone
17.    juza90


Lohko 5, (Sunnuntai 10.2.2019 klo (host lisää)

Host: Lupu 10  (pelaa)
vara: --------- (ei pelaa)
Valvoja: ---- (Hosti valitsee valvojan pelaavista pelaajista)

Ilmoittautumisaika alkaa:
Ilmoittautumisaika loppuu:


1.    Lupu 10
2.    MERSU
3.    litra
4.    Fransu
5.    Pynther
6.    Jalmari
7.    Mönkkis
8.    ESME
9.    Marja
10.    JMT
11.    Sanna=)
12.    Qkkeli
13.    Ozzman
14.    Happikato
15.    #Laura*
16.    Jonmsi
17.    Julia


Lohko 6, (Sunnuntai 10.2.2019 klo (host lisää)

Host: Valas  (pelaa)
vara: -------- (ei pelaa)
Valvoja: Hyyhmä (ei pelaa)

Ilmoittautumisaika alkaa:
Ilmoittautumisaika loppuu:


1.    Valas
2.    jawi
3.    PuliSher
4.    Vili
5.    Jymy
6.    Kala-Vale (Jove siirtyy lohkoon 1 ja Joven paikalle tulee Kala-Vale lohkosta 1)
7.    Kokitar
8.    JW
9.    Sintti-Mikko
10.    Anakondah Sr
11.    huju
12.    Mikkoh
13.    Sepe Vaari
14.    Julbero
15.    NatoTaimen
16.    JUGI
17.    Paukapää
18.    MarQu


Lohko 7, (Sunnuntai 10.2.2019 klo (host lisää)

Host: Kilohauli  (pelaa)
vara: ---------- (ei pelaa)
Valvoja: ---- (Hosti valitsee valvojan pelaavista pelaajista)

Ilmoittautumisaika alkaa:
Ilmoittautumisaika loppuu:


1.    Kilohauli
2.    Björnis
3.    LeaTee
4.    Morripoika
5.    Klapa
6.    Kala-ukko
7.    AlpoK
8.    *Memmu*
9.    Bacchus
10.    kieku
11.    Jesse
12.    TUKE NUKEM
13.    Tössö
14.    Robert Maali
15.    Mymmeli
16.    Villejees
17.    Perza


Lohko 8, (Sunnuntai 10.2.2019 klo (host lisää)

Host: Aanrii  (pelaa)
vara: ------- (ei pelaa)
Valvoja: ---- (Hosti valitsee valvojan pelaavista pelaajista)

Ilmoittautumisaika alkaa:
Ilmoittautumisaika loppuu:


1.    Aanrii
2.    oddjob_olli
3.    Tintti
4.    exte
5.    Joni
6.    kalesankari
7.    Weirdo
8.    Fiskarna
9.    Viima
10.    Kala-akka
11.    Tommi
12.    Hairy Mature
13.    sÖssÖ
14.    Sevy
15.    Juze
16.    Captainstar
17.    Arska.-


Lohko 9, (Sunnuntai 10.2.2019 klo (host lisää)

Host: lareman (pelaa)
vara: -------- (ei pelaa)
Valvoja: ---- (Hosti valitsee valvojan pelaavista pelaajista)

Ilmoittautumisaika alkaa:
Ilmoittautumisaika loppuu:


1.    lareman
2.    Juha T
3.    Pappa
4.    Lönni
5.    JanneL
6.    SaPaRo
7.    Anty
8.    Janne83
9.    kunejones
10.    Arska 75
11.    MD
12.    aku ankka
13.    Juku6.1
14.    Nökerö
15.    Torimiäs
16.    Anakondah Jr
17.    kehveli


Lohko 10, (Sunnuntai 10.2.2019 klo (host lisää)

Host: Vileria  (pelaa)
vara: ---------- (ei pelaa)
Valvoja: ---- (Hosti valitsee valvojan pelaavista pelaajista)

Ilmoittautumisaika alkaa:
Ilmoittautumisaika loppuu:


1.    Vileria
2.    Riitta M
3.    Sushisusi
4.    Jankova
5.    Epi
6.    jontte
7.    ED
8.    Cool
9.    Moksu88
10.    T-ro
11.    Seija
12.    School Trooper
13.    Tonza_888
14.    Schape
15.    KalaKettu
16.    Anr
17.    wili98
18.    hannu33


« Last Edit: February 04, 2019, 08:29:27 by -heikki- »

-heikki-

 • Global Moderator
 • *****
 • Posts: 347
  • View Profile
  • Propilkki
  • Email
Vs: Propilkin henkilökohtaiset Suomen Mestaruuskisat 2019, huom!
« Reply #15 on: January 30, 2019, 15:03:00 »
Moi

Yllä on arvotut vesistöt ja lohkot. 1 lohko pelataan hostipulan vuoksi jo la 9.2.2019, loput su 10.2.2019

1-9 lohkoissa on 17 pelaajaa, 10 lohkossa 18. Jos huomaatte virheitä niin heti viestiä minulle.
Ilmoittautuneet pelaajat tarkistakaa että nikkinne löytyy jostain lohkosta.
Varafoorumi, mikäli kalassa.net foorumi ei toimi

t. -heikki-
« Last Edit: January 30, 2019, 20:42:37 by -heikki- »

-heikki-

 • Global Moderator
 • *****
 • Posts: 347
  • View Profile
  • Propilkki
  • Email
 1 kierroksen tulokset, lohkot 1-5 (kaikki ei mahdu yhteen viestiin, loput tulee hetken päästä)

Jos huomaatte virheitä niin ilmoitusta minulle. Tummennetut ovat päässeet 2 Kierrokselle. 2 Kierroksen lohkojako ja vesistöt julkaistaan viimeistään ti 12.2.2019.

      Lohko 1
         
        Host:      Vileria
        Valvoja:   -   heikki-
        Varahost
        Pelipäivä      la 9.2.2019
     
       
1.Anr26
2.Kalavaari[FIN]25
3.Markku20
4.Kala-Ana9018
5.sarjakairaaja17
6.Kwaler16
7.juhani12315
8.jove13
9.ville1305
10.Tuxay4
11.A851
12.Malbo0
13.BobEi pelannut
14.heikkikeEi ilmoittautunut
15.KardinaaliaxeliEi ilmoittautunut
16.Keijo SärkiEi ilmoittautunut
17.RUDDORODDAEi ilmoittautunut
18.MarkusEi ilmoittautunut
     
      Lohko 2
         
        Host   Yrmy
        Valvoja   korpelannapakymppi10
        Varahost
        Pelipäivä   su 10.2.2019
     
1.korpelannapakymppi1023( paras sijoitus 1)
2.markku mato23( paras sijoitus 2)
3.Zurre20
4.Kari Sunikka fin912
5.haavikalle11( paras sijoitus 1)
6.Tiikeri2 11( paras sijoitus 2)
7.Pinhead10
8.jari pekka9( paras sijoitus 2)
9.Yrmy9( paras sijoitus 3, 6)
10.Madness-9( paras sijoitus 3, 7)
11.mianka 8( paras sijoitus 2)
12.kiiskimies18( paras sijoitus 4)
13.oke7
14.Topvaappu0
15.NiinaEi osallistunut
16.KottageEi osallistunut
17.JugiasdEi osallistunut
     
      Lohko 3

      Host   Holssi
      Valvoja   Jussi (TA2)
      Varahost
      Pelipäivä   su 10.2.2019
     
1.Fogeri21
2.OdeFish20
3.Jussi (TA2)18
4.Holssi16(1 )
5.One more year16(2 )
6.Vesisonni14
7.Jäynä Möinen10(3, 5)
8.Karspe8510(3, 6)
9.Jave9
10.rohni8
11.Lakelapa6(4)
12.orava-6(6)
13.Koomapilkkijä3
14.Janpertti2
15.Jägermeister1
16.Ketturi0
17.PauhuEi osallitunut
     
      Lohko 4
           
        Host   Matikka Koira
        Valvoja   Kuke
        Varahost
        Pelipäivä   su 10.2.2019

     
1.OltermanniLahna38
2.kalevaari20
3.Kuke18
4.Matikka Koira14
5.pirkko12
6.KALLLE12
7.hauen leuka10
8.Pelekone9
9.Panu7(paras sijoitus 3)
10.Joe L7 (paras sijoitus 4)
11.Ari5
12.juza904
13.Neviol4
14.Roope0
15.LD50-FINEi osallistunut
16.kirsikkaEi ilmoittautunut
17.JugeEi ilmoittautunut
     
       Lohko 5
           
        Host   Lupu 10
        Valvoja   Litra
        Varahost
        Pelipäivä   su 10.2.2019

     
1.Ozzman26
2.Jalmari16(7, 5, 1)
3.JMT 16(2 ,2)
4.Qkkeli16(6, 6, 1)
5.Litra14
6.Fransu13
7.ESME12
8.Happikato11(8, 8, 7, 3)
9.Paulij.e11(4, 4)
10.Sanna=)9
11.Marja4
12.Pynther4
13.Mönkkis3
14.#Laura*3
15.MERSU1
16.Julia1
17.Lupu 100
     
« Last Edit: February 11, 2019, 20:50:00 by -heikki- »

-heikki-

 • Global Moderator
 • *****
 • Posts: 347
  • View Profile
  • Propilkki
  • Email
1 kierroksen tulokset, lohkot 6-10

Jos huomaatte virheitä niin ilmoitusta minulle. Tummennetut ovat päässeet 2 Kierrokselle. 2 Kierroksen lohkojako ja vesistöt julkaistaan viimeistään ti 12.2.2019.

             Lohko 6
           
        Host   Valas
        Valvoja    Hyyhmä
        Varahost
        Pelipäivä   su 10.2.2019

     
1.Kala-Vale24
2.huju19
3.Vili16(1,6,6,9)
4.JW16(2,3,7,13)
5.Valas15
6.Anakondah Sr12
7.Jymy11
8.JUGI10(1,9,9,14)
9.PuliSher10(4,4,9,14)
10.MarQu7
11.mikkoh6
12.NatoTaimen5
13.jawi4
14.Kokitar3
15.Paukapää2
16.Sepe Vaari0
17.Sintti-MikkoPeruutus
18.JulberoEi saapunut
     
       Lohko 7
           
        Host   Kilohauli
        Valvoja   Morripoika
        Varahost
        Pelipäivä   su 10.2.2019

     
1.Kala-ukko23
2.*Memmu*18
3.LeaTee16
4.Perza15
5.Morripoika14
6.Kilohauli13
7.villejees11
8.Tössö11
9.Jesse8(2, 9)
10.Bacchus8(2, 10)
11.Klapa8(2, 11)
12.TUKE NUKEM6
13.Björnis4
14.AlpoK3
15.Mymmeli2
16.kieku0
17.Robert Maali0
     
       Lohko 8
           
        Host   Aanrii
        Valvoja   Sevy
        Varahost
        Pelipäivä   su 10.2.2019

     
1.Captainstar24
2.exte22
3.Sevy19
4.kala-akka18
5.Fiskarna15
6.Tintti14
7.sÖssÖ13
8.Juze12
9.Aanrii8(paras sijoitus 2)
10.Arska.-8(paras sijoitus 3)
11.Tommi4
12.Joni2
13.Viima1
14.oddjob_olli0
15.kalesankari0
16.WeirdoEi ilmoittautunut
17.Hairy MatureEi ilmoittautunut
     
      Lohko 9
           
        Host   lareman
        Valvoja Janne83
        Varahost
        Pelipäivä   su 10.2.2019

     
1.Anty22
2.JanneL19
3.kehveli17
4.lareman 16
5.MD 13
6. Arska7512
7.Nökerö 10
8.aku ankka10
9.Pappa 8(paras 2, 9)
10.Anakohdah Jr8(paras 2, 10)
11.SaPaRo  8(paras 4)
12.Janne83   7
13.Juha T   3
14.Juku6.1 3
15.kunejones 2
16.Lönni   2
17.TorimiäsEi ilmoittautunut
     
       Lohko 10
           
        Host   Vileria
        Valvoja   Tonza_888
        Varahost
        Pelipäivä   su 10.2.2019

     
1.ED18
2.Epi17
3.Riitta M15
4.Tonza_88815
5.Vileria15
6.Hannu3313
7.Sushisusi10
8.Jontte10
9.Jankova10
10.wili989
11.KalaKettu8
12.Moksu886
13.Seija6
14.Cool4
15.Schape3
16.T-ro1
17.School Trooper (ei paikalla)
« Last Edit: February 11, 2019, 10:34:51 by -heikki- »

-heikki-

 • Global Moderator
 • *****
 • Posts: 347
  • View Profile
  • Propilkki
  • Email
2 Kierroksen vesistöt ja lohkot

Pitkälampi213TalviAamu30Kaikki lajit
Vuontele313KevätAamu30Vain särkikalat, L2
Lehmilampi332KevätIlta15Kaikki lajit
Niemisjärvet122SyksyKeskipäivä15Kaikki lajit

Kaikki kierroksen lohkojen pelaajat pelaa samat vesistöt. Pistelaskusta huolehtii host, myös pelaamaton valvoja voi laskea pisteet.

2 kierrokselta jatkoon pääsee jokaisen lohkon 8 parasta + 2 varalle. Osassa hosteissa on myös varahosti, joissa ei ole niin siitä tiedotetaan myöhemmin.

Varahosti voi toimia myös valvojana, ellei valvojaa ole erikseen merkitty. Niistä lohkoista joista puuttuu valvoja, hosti valitsee pelaavista pelaajista.


   Lohko 11
   
Host   Holssi (pelaa)
Valvoja   
Varahost   
Pelipäivä   su 17.2.2019 klo: (host lisää)

Ilmoittautumisaika alkaa:
Ilmoittautumisaika loppuu:
   
1.   Holssi
2.   Kalavaari[FIN]
3.   Sushisusi
4.   Jalmari
5.   Anty
6.   *Memmu*
7.   KALLLE
8.   Arska75
9.   Juze
10.   Qkkeli
11.   Ozzman
12.   OltermanniLahna
13.   Nökerö
14.   Markku
15.   jari pekka
   

   
   Lohko 12
   
Host   Aanrii (pelaa)
Valvoja   Yrmy (pelaa)
Varahost   Yrmy (pelaa)
Pelipäivä   su 17.2.2019 klo: (host lisää)
   
1.   Aanrii
2.   Hannu33
3.   Yrmy
4.   Kwaler
5.   Karspe85
6.   Kari Sunikka fin9
7.   Jymy
8.   Happikato
9.   OdeFish
10.   Anr
11.   jove
12.   Vili
13.   kala-akka
14.   aku ankka
15.   Zurre
   

   
   Lohko 13
   
Host   Valas (pelaa)
Valvoja   
Varahost   
Pelipäivä   su 17.2.2019 klo: (host lisää)

Ilmoittautumisaika alkaa:
Ilmoittautumisaika loppuu:
   
1.   Valas
2.   Tössö
3.   Kala-ukko
4.   Jontte
5.   huju
6.   Perza
7.   Litra
8.   Pappa
9.   kalevaari
10.   kehveli
11.   Anakondah Sr
12.   Tintti
13.   sarjakairaaja
14.   Jankova
15.   exte   Lohko 14
   
Host   Vileria (pelaa)
Valvoja   Hyyhmä (ei pelaa)
Varahost   
Pelipäivä   su 17.2.2019 klo: (host lisää)

Ilmoittautumisaika alkaa:
Ilmoittautumisaika loppuu:
   
1.   Vileria
2.   ED
3.   One more year
4.   LeaTee
5.   JUGI
6.   Fransu
7.   Pinhead
8.   juhani123
9.   JW
10.   pirkko
11.   sÖssÖ
12.   Jäynä Möinen
13.   Riitta M
14.   Captainstar
15.   Kala-Vale
   

   
   Lohko 15
   
Host   Kilohauli (pelaa)
Valvoja   
Varahost   Matikka Koira (pelaa)
Pelipäivä   su 17.2.2019 klo: (host lisää)

Ilmoittautumisaika alkaa:
Ilmoittautumisaika loppuu:
   
1.   Kilohauli
2.   Panu
3.   Jesse
4.   JMT
5.   Kuke
6.   PuliSher
7.   Paulij.e
8.   Epi
9.   Vesisonni
10.   ESME
11.   markku mato
12.   hauen leuka
13.   Matikka Koira
14.   Fiskarna
15.   MD
   

   
   Lohko 16
   
Host   lareman (pelaa)
Valvoja   korpelannapakymppi10 (pelaa)
Varahost   
Pelipäivä   su 17.2.2019 klo: (host lisää)
   
1.   lareman
2.   Morripoika
3.   villejees
4.   Jave
5.   korpelannapakymppi10
6.   Tiikeri2
7.   Kala-Ana90
8.   Fogeri
9.   Pelekone
10.   Sevy
11.   JanneL
12.   haavikalle
13.   Tonza_888
14.   ville130
15.   Jussi (TA2)


   
« Last Edit: February 12, 2019, 19:13:11 by -heikki- »

-heikki-

 • Global Moderator
 • *****
 • Posts: 347
  • View Profile
  • Propilkki
  • Email
Vs: Propilkin henkilökohtaiset Suomen Mestaruuskisat 2019, kisasivut
« Reply #19 on: February 14, 2019, 11:14:28 »
 Moi

Kaikissa suurissa kisatapatumissa on omat kisasivut, niin myös PP2 SM kisoissa. Sivusto ei vielä täysin valmis, koska kisatkin on vasta meneillään.
Samaan on linkitetty julkaisemattomat PP2 opas,  kalapistelaskuri ja PP2 pelaaja ja team rankingin tulosvivu

PP2 SM 2019


-heikki-
« Last Edit: February 14, 2019, 11:20:42 by -heikki- »

-heikki-

 • Global Moderator
 • *****
 • Posts: 347
  • View Profile
  • Propilkki
  • Email
Vs: PP2 henkilökohtaiset Suomen Mestaruuskisat 2019, kierros 2 tulokset
« Reply #20 on: February 18, 2019, 11:55:49 »
Kierroksen 2 lohkojen tulokset. Jatkoon päässeet vihreällä, varalle sijoittuneet ruskealla. Jos huomaatte virheitä niin ilmoitusta minulle mahdollisimman pian. Kiitos.
Lohko 11

Host   Holssi
Valvoja   
Varahost   
Pelipäivä   su 17.2.2019


SijoitusPelaajaPisteetHuom!
1Ozzman20
2Holssi19(paras sij. 1)
3Markku19(paras sij. 2)
4Juze18
5Nökerö16(paras sij. 1)
6Kalavaari[FIN]16(paras sij. 2)
7OltermanniLahna12
8Qkkeli9
9*Memmu*7(paras sij. 3, 8 )
10Jari Pekka7(paras sij. 3, 12)
11Sushisusi5(paras sij. 4, 10)
12Arska755(paras sij. 4, 13)
13Anty4
14Jalmari3

Lohko 12

Host   Aanrii (pelasi)
Valvoja   Yrmy (pelasi)
Varahost  Yrmy (pelasi)
Pelipäivä   su 17.2.2019


SijoitusPelaajaPisteetHuom!
1Odefish26(1,2,3,8)
2Anr26(1,2,4,6)
3Vili16
4Yrmy15
5Jymy13
6Zurre11(2,6,11,11)
7aku ankka11(2,7,10,13)
8jove9
9Aanrii8
10Happikato7
11Karspe856
12Hannu335
13kala-akka5
14Kwaler2

Lohko13

Host   Valas (pelasi)
Valvoja   Tintti (pelasi)
Varahost   
Pelipäivä   su 17.2.2019


SijoitusPelaajaPisteetHuom!
1huju27
2exte20
3Jontte19
4Valas14
5Tössö13(1, 6, 10, 13)
6Tintti13(1, 7, 10, 13)
7Jankova12(3, 4, 8, 10)
8Perza12(3, 4, 11, 11)
9Pappa10
10Kala-ukko8
11sarjakairaaja7
12Litra4
13Anakondah Sr1
14kehveli0
15kalevaari0


Lohko 14

Host   Vileria (pelasi)
Valvoja   Hyyhmä (ei pelannut)
Varahost   
Pelipäivä   su 17.2.2019


SijoitusPelaajaPisteetHuom!
1ED23(4, 5, 1, 5)
2sÖssÖ23(14, 2, 3, 2)
3Jäynä Möinen17
4RiittaM15(5, 1, 8, 13)
5Vileria15(2, 7, 4, 9)
6juhani12314
7One more year12
8Captainstar11
9Kala-Vale10
10LeaTee8
11Fransu7
12JUGI4
13Pirkko1
14JW0
15pinhead0Lohko 15

Host   Kilohauli (pelasi)
Valvoja   markku mato (pelasi)
Varahost   Matikka Koira (pelasi)
Pelipäivä   su 17.2.2019


SijoitusPelaajaPisteetHuom!
1Fiskarna27
2Epi26
3Kilohauli20
4ESME17
5markku mato16
6PuliSher15
7hauen leuka12
8JMT7
9Matikka Koira6
10Panu 5(paras sij. 4)
11MD 5(paras sij. 5)
12Pauli.J.E3
13Kuke1
14Jesse0
15Vesisonni0


Lohko 16

Host   lareman (pelasi)
Valvoja   korpelannapakymppi10 (pelasi)
Varahost
Pelipäivä   su 17.2.2019


SijoitusPelaajaPisteetHuom!
1lareman25
2Morripoika24
3JanneL20
4Jave18
5Sevy17
6Tonza_88814
7Pelekone12
8Kala-Ana9010
9villejees9
10Jussi (TA2)8
11Fogeri2
12haavikalle1
13Tiikeri2(A)0
14korpelannapakymppi100
15ville1300
Varapelaajien järjestys

Tarvittaessa varapelaajia otetaan kierrokselle 3 alla olevan järjestyksen mukaan. Huom! lohkosijoitus 9. on ensin, vaikka 10. sijoittuneilla olisivatkin isommat pisteet.


 
Järjestyssij.PelaajaPisteetHuom!
19Kala-Vale10(9, 10, 14, 1)
29Pappa10(7, 14, 2, 9)
39villejees9
49Aanrii8
59*Memmu*7
69Matikka Koira6
710LeaTee8(15, 12, 7, 3)
810Jussi (TA2)8(4, 9, 11, 6)
910Kala-ukko8(14, 7, 8, 4)
1010Jari Pekka7(paras sij. 3, 12)
1110Happikato7(6, 6, 8, 14)
1210Panu 5


« Last Edit: February 20, 2019, 16:32:37 by -heikki- »

-heikki-

 • Global Moderator
 • *****
 • Posts: 347
  • View Profile
  • Propilkki
  • Email
Kierroksen 3 vesistöt ja lohkot

Jokaisesta lohkosta pääsee jatkoon 10 pelaajaa + 2 varalle.
Varahosteista tiedotetaan myöhemmin.
Kierroksella 4 on siten 2 lohkoa, joissa kummassakin 15 pelaajaa, jatkoon pääsee 8/lohko ja finaalissa pelaa 16 pelaajaa.
Virheistä heti infoa 
Taivallampi313KevätAamu30Kaikki lajitL2
Ullavanjärvi243Talvi30Vain madeL1
Rautupuro122SyksyKeskipäivä15Normaali
Savilahti212TalviAamu15Kaikki lajit
       Lohko 17   
           
   Host    Vileria    (pelaa)
   Valvoja       
   Varahost       
   Pelipäivä    su 24.2.2019 klo: 20.00
   Ilmoittautumisaika alkaa: 
   Ilmoittautumisaika loppuu:

   
1.    huju       
2.    juhani123       
3.    Kala-Ana90       
4.    jove       
5.    RiittaM       
6.    Vileria       
7.    Ozzman       
8.    Tintti       
9.    sÖssÖ       
10.    Morripoika       
11.    Vili       
12.    Fiskarna       
13.    exte       
14.    Juze       
15.    Jankova       
16.    ESME


     


       Lohko 18   
           
   Host    Kilohauli    (pelaa)
   Valvoja       
   Varahost       
   Pelipäivä    su 24.2.2019 klo: 20.00
   Ilmoittautumisaika alkaa: 
   Ilmoittautumisaika loppuu:
           
1.    Pelekone       
2.    hauen leuka       
3.    PuliSher       
4.    Epi       
5.    Kilohauli       
6.    Yrmy       
7.    Jäynä Möinen       
8.    Jymy       
9.    Holssi       
10.    lareman       
11.    Markku       
12.    Captainstar       
13.    Jontte       
14.    aku ankka       
15.    Zurre       
16.    Tössö


     


       Lohko 19   
           
   Host    Jerchw   (ei pelaa)
   Valvoja       
   Varahost       
   Pelipäivä    su 24.2.2019 klo: 20.00   
   Ilmoittautumisaika alkaa: 
   Ilmoittautumisaika loppuu:

   
1.    Sevy       
2.    OltermanniLahna       
3.    ED       
4.    Anr       
5.    Qkkeli       
6.    Nökerö       
7.    JMT       
8.    markku mato       
9.    Tonza_888       
10.    Perza       
11.    Valas       
12.    Odefish       
13.    JanneL       
14.    Kalavaari[FIN]       
15.    One more year       
16.    Jave   


   

-heikki-

 • Global Moderator
 • *****
 • Posts: 347
  • View Profile
  • Propilkki
  • Email
Vs: PP2 henkilökohtaiset Suomen Mestaruuskisat 2019, kierros 3, tulokset
« Reply #22 on: February 25, 2019, 10:09:57 »
Kierroksen 3 tulokset

Jatkoon päässeet vihreällä, varapelaajat ruskealla. Jos huomaatte virheitä niin ilmoitelkaa niistä.
Lohko 17   
   
Host   Vileria    (pelasi)
Valvoja   Aanrii (ei pelannut)   
Varahost   Aanrii (ei pelannut)   
Pelipäivä   su 24.2.2019 klo: 20.00

 
SijoitusPelaajaPisteet
1Juze26
2Fiskarna22
3Kala-Vale20
4Tintti17
5huju14
6Vileria11
7juhani12310
8Riitta M9
9ESME8
10Ozzman7
11Vili6(paras sijoitus 4.)
12Jankova6(paras sijoitus 5.)
13Kala-Ana903
14Morripoika1
15sÖssÖ0
16jove0
   Lohko 18   
   
Host   Kilohauli    (pelasi)
Valvoja   lareman    (pelasi)
Varahost   lareman, Holssi    (pelasivat)
Pelipäivä   su 24.2.2019 klo: 20.00   

 
SijoitusPelaajaPisteet
1aku ankka23
2Jymy20
3lareman18
4Jontte16
5Kilohauli15
6hauen leuka14
7PuliSher13
8Jäynä Möinen9
9Markku 8(7, 4, 12, 8 )
10Epi8 (5, 16, 5, 13 )
11Tössö6 (13, 10, 4, 12 )
12Holssi6 (16, 5, 9, 7 )
13Pelekone3
14Zurre1
15Captainstar0
16Yrmy0
Lohko 19   
   
Host   Jerchw    (ei pelannut)
Valvoja       
Varahost   -heikki-    (ei pelannut)
Pelipäivä   su 24.2.2019 klo: 20.00 

 
SijoitusPelaajaPisteet
1ED33
2Anr25
3Tonza_88824
4markku mato14
5Valas9
6Sevy8
7JanneL7(11, 12, 8, 3)
8OltermanniLahna7(9, 4, 14, 7)
9OdeFish7(4, 7, 13, 10)
10JMT7(6, 11, 5, 14)
11Kalavaari[FIN]6(7, 16, 11, 5)
12Nökerö6 (5, 8, 9, 11)
13One more year3
14Qkkeli3
15Jave1
16villejees0 
Varapelaajat kierrokselle 4
JärjestysSijoitusPelaajaPisteet Huom!
111Vili6( 9, 11, 4, 13)
211Tössö6(13, 10, 4, 12 )
311Kalavaari[FIN]6(7, 16, 11, 5)
412Holssi6(16, 5, 9, 7 )
512Jankova6(5, 13, 7, 10)
612Nökerö6 (5, 8, 9, 11)


« Last Edit: February 25, 2019, 10:30:24 by -heikki- »

-heikki-

 • Global Moderator
 • *****
 • Posts: 347
  • View Profile
  • Propilkki
  • Email
Kierros 4

Kierroksen 4 (semifinaali) vesistöt ja lohkot, valvojista ja varahosteista tulee tietoa myöhemmin. Molemmista lohkoista jatkoon (finaaliin) pääsee 8 pelaajaa + 2 varalle.Kuopionlahti213TalviAamu30Eniten lajeja
Kivijoki113SyksyAamu30Kaikki lajitL3
Kortejärvi332KevätIlta15Kaikki lajit
Iso-Ruuhijärvi112SyksyAamu15Normaali
   


Semifinaali    Lohko 20    
           
    Host    Holssi    (ei pelaa)
    Valvoja        (ei pelaa)
    Varahost        (ei pelaa)
    Pelipäivä    su 3.3.2019 klo: 20.00
    Ilmoittautumisaika alkaa:
    Ilmoittautumisaika päättyy:
           
1.    Kilohauli       
2.    huju       
3.    Valas       
4.    Fiskarna       
5.    Kala-Vale       
6.    Jäynä Möinen       
7.    Jymy       
8.    hauen leuka       
9.    PuliSher       
10.    Sevy       
11.    ESME       
12.    Juze       
13.    Ozzman       
14.    ED       
15.    JanneL           Semifinaali    Lohko 21   
           
    Host    Jerchw    (ei pelaa)
    Valvoja        (ei pelaa)
    Varahost        (ei pelaa)
    Pelipäivä    su 3.3.2019 klo: 20.00
    Ilmoittautumisaika alkaa:
    Ilmoittautumisaika päättyy:
           
1.    juhani123       
2.    Vileria       
3.    OdeFish       
4.    OltermanniLahna       
5.    JMT       
6.    Tonza_888       
7.    markku mato       
8.    Jontte       
9.    Riitta M       
10.    Tintti       
11.    Markku         
12.    Anr       
13.    aku ankka       
14.    Epi       
15.    lareman   


     
« Last Edit: February 25, 2019, 15:07:53 by -heikki- »

-heikki-

 • Global Moderator
 • *****
 • Posts: 347
  • View Profile
  • Propilkki
  • Email
Kierroksen 4 tulokset
Jatkoon vihreät, varalle ruskeat
 
Lohko 20
Host   Jerchw
Valvoja   Jerchw
Varahost   -heikki-
Pelipäivä   su 3.3.2019 klo: 20.00
SijoitusPelaajaPisteetHuom!
1.Markku20
2.Vileria16(1, 3, 11, 10)
3.OdeFish16(4, 9, 2, 7)
4.juhani12312
5.markku mato11(15, 11, 1, 11)
6.Anr11(6, 2, 10, 9))
7.Epi11(9, 14, 7, 2)
8.Tössö10(11, 1, 12, 12)
9.lareman10(2, 7, 13, 14)
10.Tonza_8889(10, 10, 4, 5)
11.JMT9(8, 6, 9, 4)
12.Jontte9(7, 5, 15, 6)
13.OltermanniLahna9(5, 8, 6, 8 )
14.aku ankka7
15.Riitta M0 
Lohko 21
Host   Holssi
Valvoja   Holssi
Varahost   -heikki-
Pelipäivä   su 3.3.2019 klo: 20.00
SijoitusPelaajaPisteetHuom!
1.Jymy28
2.huju21
3.Kala-Vale20
4.Sevy18(2, 7, 6, 4)
5.Kilohauli18(3, 12, 4, 3)
6.ED14
7.Juze12
8.hauen leuka9
9.Fiskarna7
10.JanneL5
11.Jäynä Möinen4
12.ESME4
13.Valas0
14.Ozzman0
15.PuliSher0Kierroksen 5 (finaalin) varapelaajat

Sijoitus 9. on ensin vaikka 10. sijoittuneella olisi enempi pisteitä

Varapelaajat
19lareman10(2, 7, 13, 14)
29Fiskarna7
310Tonza_8889(10, 10, 4, 5)
410JanneL5

-heikki-

 • Global Moderator
 • *****
 • Posts: 347
  • View Profile
  • Propilkki
  • Email
 Kierros 5 Lohko 22 (Finaali)    pelaajat a-ö
       
Host    Holssi    (ei pelaa)
Valvoja    Holssi, -heikki-    (ei pelaa)
Varahost    heikki-    (ei pelaa)
Pelipäivä    su 10.3.2019 klo: 20.00 
Ilmoittautumisaika alkaa: 
Ilmoittautumisaika loppuu:

Huom! Myös varapelaajat ilmoittautuvat hostille, mikäli kaikki varsinaiset pelaajat ovat paikalla niin varapelaajat voivat halutessaan jäädä valvojiksi, eivät saa pelata. Kaikkien toivotaan olevan paikalla 19.50 mennessä ellei ilmoita myöhästymisestään, tuon jälkeen varapelaaja saa paikan ja varsinainen pelaaja menettää paikkansa. Kierroksen vesistöt ilmoitetaan n. 5 min ennen mapin alkua.
       
1.    Anr   
2.    ED   
3.    Epi   
4.    hauen leuka   
5.    huju   
6.    juhani123   
7.    Juze   
8.    Jymy   
9.    Kala-Vale   
10.    Kilohauli   
11.    Markku   
12.    markku mato   
13.    OdeFish   
14.    Sevy   
15.    Tössö   
16.    Vileria   
       
       
    Varapelaajat   
       
1.    lareman   
2.    Fiskarna   
3.    Tonza_888   
4.    JanneL   
« Last Edit: March 04, 2019, 16:59:20 by -heikki- »

-heikki-

 • Global Moderator
 • *****
 • Posts: 347
  • View Profile
  • Propilkki
  • Email
ProPilkki 2 Henkilökohtaisten suomenmestaruuskisojen 2019 lopulliset tulokset

SijoitusPelaajaPisteet
1Anr23
2Sevy18
3Vileria17
4Kala-Vale14 (9, 3, 15, 2)
5Jymy14 (4, 15, 4, 5)
6Kilohauli13
7OdeFish12
8Markku11
9Epi10
10Tössö9
11juhani1237
12markku mato5
13ED4
14Juze3
15huju0
16hauen leuka0

Paras nainen: Riitta M
Eniten kiiskejä finaalissa saanut: Jymy 794g
Finaalin suurin kala : Kilohauli , Lokkiluoto taimen 2104g
Palkinto kaikkien osallistujien kesken: Robert Maali

Onnittelut kaikille kisoissa menestyneille.

Kiitokset pelaajille, hosteille, valvojille, Jerchwille ja pelintekijöille mukavasti menneistä kisoista.  Kiitokset myös kaikille palkintojen lahjoittajille, loistavilla palkinnoilla saatiin hienot kisat aikaseksi. Pelatuista mapeista ei aina tullut ihan positiivistä palautetta, kaikilla kuitenkin oli mielestäni tasapuoliset mahdollisuudet menestykseen.
« Last Edit: March 10, 2019, 22:34:03 by -heikki- »

-heikki-

 • Global Moderator
 • *****
 • Posts: 347
  • View Profile
  • Propilkki
  • Email
Vs: PP2 henkilökohtaiset Suomen Mestaruuskisat 2019, kisasivut
« Reply #27 on: March 11, 2019, 12:28:13 »
 Moi


Päivitetty myös kisasivut PP2 SM 2019


-heikki-

mianka

 • Posts: 148
 • Säätäjä-ässä säätämässä
  • View Profile
Vs: Propilkin henkilökohtaiset Suomen Mestaruuskisat 2019, säännöt
« Reply #28 on: March 11, 2019, 13:06:18 »
Ainahan joku valittaa vesistöistä tai kisatyypeistä.

Alkulohkon vesistöt - pidemmälle en päässyt - oli ainakin
ihan jees, vaikkakin itsellä vähemmän pelikokemusta
niistä.

Ja mitä äsken katselin noita muiden kierrosten vesistöjä
ja kisatyyppejä, niin eipä niissä mitään ihmeellistä ollut.
Finaalin kiiskikisa nyt ainoa oikea "kummallisuus", mutta
mielestäni finaaliin kuuluu yksi "kummallisuus".

Huomasin tämän kauden aikana, että pelaajien taso on
kehittynyt valtavasti. Tai oikeastaan hyvien pelaajien
määrä on lisääntynyt huimasti sekä eri vesistöjen laajempi
osaaminen. En enää pärjää senkään vertaa näin
vähäisellä pelaamisella muutamia tiettyjä vesistöjä
lukuunottamatta.

Kokonaan uusia pelaajia pelin pariin on tullut myös ihan
huipulle asti, mikä on hieno asia pelin tulevaisuuden
kannalta, että sinne SM-finaaliinkin asti yltää suhteellisen
lyhyelläkin kokemuksella. Ei tarvitse olla yli 10 vuotta
pelannut ja tällainen 20 vuotta pelannut ei enää pärjää
edes  :-D

Tästä kuuluu iso kiitos myös vanhoille konkareille, jotka
jakavat omaa tietotaitoaan aktiivisesti uusille tulijoille.

Kiitoksia järjestäjille, hostit mukaan lukien, vapaa-aikansa
vapaaehtoisesta uhraamisesta hyväksemme!

Ja loistopalkinnoista myös kiitokset niiden tarjoajille,
jäi tälläkin kertaa vain haaveeksi allekirjoittaneelle,
mutta haaveita on hyvä olla :)

Ensi vuonna uudet kujeet ja uudet mahdollisuudet.
Toivotan hienoja hetkiä Propilkin parissa kaikille
tulevaisuudessakin!

 center>