Chat

Author Topic: Perhopenkiltä vaaditut ominaisuudet  (Read 2290 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

JanneH

 • Posts: 6
  • View Profile
  • Email
Perhopenkiltä vaaditut ominaisuudet
« on: October 29, 2003, 00:54:11 »
Mitä ominaisuuksia pidätte tärkeimpinä perhonsidontapenkissä? Missä penkissä nämä toteutuu ja onko samaisessa penkissä jotain puutteita?
Olisi hauska koota yhteen perhonsitojien mielipiteitä ja siltä pohjalta alkaa suunnittelemaan "täydellistä" perhopenkkiä. No sellaistahan ei tietenkään koskaan tule olemaankaan mutta aina voi tehdä hyvän ja käytännöllisen. Minua ainakin nuo hinnat kauhistuttaa mitä paremmista penkeistä saa maksaa, siispä kiinnostaa myös laskeskella kuinka paljon penkkien hinnoissa on ilmaa.

Eli tänne siis listaa niistä hyvistä ja huonoista ominaisuuksista. Melkeinpä voisi korostaa noita huonoja. Pienet yksityiskohdatkin kannattaa nyt mainita. Tietysti olisin myös kiitollinen jos joistakin miellyttävistä tai epämiellyttävistä ratkaisuista saisi esittelyn kuvineen ja selityksineen miten olisi parempi, mutta eipä tämä niin välttämätöntä.  Jos herää enemmän mielenkiintoa tai kysyttävää, tai jos näitä mahdollisia kuvia löytyy niin yhteyttä vaan pikaviestillä tai suoraan sähköpostilla [email protected]
#kalastus @ ircnet

Jermoni

 • Posts: 82
  • MSN Messenger - spikey.head@jippii.fi
  • View Profile
  • Email
Re:Perhopenkiltä vaaditut ominaisuudet
« Reply #1 on: October 29, 2003, 15:52:55 »
No, tärkein ominaisuus: pitää kaikki koukut tiukasti kiinni tärvelemättä niitä. Tämä pitää asettaa vähimmäisvaatimukseksi. Sitten ois hyvä olla jalustallinen, mukavampi kuljettaa paikasta toiseen. Sitten on rotaatioominaisuus kans hyvä, eli penkin leuat pyörii 360 astetta kahteen suuntaan kahdesta eri kohdasta. Jos penkin leuoissa on lakkaa, ja se ei sen takia pidä koukkuja kiinni, niin lakan voi hioa pois kevyesti, tai sitten karhentaa leukoja hiukan, ei paljoa. Materiaalijousi on hyvä apuväline myös. Siinä olisi penkki minun makuuni, ainakin tällä hetkellä ei tule muuta mieleen.
Vapa taipuu aivan kaarelle, liitokset natisee, kelan räikkä huutaa! Alkaa hurja vääntö. 10 minuutin väännön jälkeen luovutan. Perho ei lähde millään irti puusta.           :D

joukku

 • Guest
Re:Perhopenkiltä vaaditut ominaisuudet
« Reply #2 on: November 11, 2003, 08:22:13 »
Finn Visen penkki on Hyvä. Hyvät leuat, rotaatio ja yksinkertainen. Ainoana miinuksena hinta: 140€

 center>