Chat

Author Topic: Neuvoja kun sidontapenkin leuat kuluu  (Read 2361 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Anonymous

  • Guest
Neuvoja kun sidontapenkin leuat kuluu
« on: December 06, 2003, 15:33:03 »
Ostin tossa vuosi sitten ensimmäisen paremman perhonsidontapenkin, kun halusin rotaatio-ominaisuuden. Edellinen kiinalainen penkkini oli toiminut hyvin sitä ennen, mutta ajattelin kokeilla uutta. Harkinnan jälkeen päädyin Danviseen(Danica Innovation Cam) Testien mukaan kyseessä on kohtuuhintainen ja korkealaatuinen penkki. Kuitenkin sidottuani 100 perhoa sillä, näyttivät leuat siltä kuin hiiri olisi käynyt niitä jyrsimässä.  Okei, sain takuun puolesta uudet leuat ja ajattelin, että edellisissä oli kyseessä vain valmistusvirhe. Mutta kuitenkin ei aikaakaan kun uudet leuat alkoi kulua ja parin sadan perhon jälkeen pieni palanenkin on leukojen kärjestä lohjennnut, joten pienet koukut ei pysy enään kiinni tai saattavat ponnahtaa kesken sidonnan.

 Miten on mahdollista, että Danican valmistaman vajaan 100 euron arvoisen penkin leuat olen saanut hajalle kahteen kertaan vuoden sisällä, kun noin 500 perhoa olen niillä sitassut. Mikä mättää? Kertaakaan en ole pitänyt koukkua niin, että väkänen olisi leukojen sisällä ja aina on koukku ollut sopivan kireällä(niin että pysyy), enkä ole kiristänyt leukoja liikaa. Aikaisempi kiinalainen vipulukkopenkki oli paljon luotettavampi,  ja leuat ei kuluneet yhtään.

Kertokaa joku luotettava perhopenkki, jonka LEUAT kestää. Vai onko ainoa mahdollisuus palata vanhaan ja turvalliseen halpapenkkiini?Justus99

  • Posts: 2
    • View Profile
    • http://www.sunpoint.net/~justus_justus/
    • Email
Re:Neuvoja kun sidontapenkin leuat kuluu
« Reply #1 on: December 22, 2003, 11:31:09 »
Osta, rautaleukainen Snowbee.  
Itselläni ainakin kestänyt jo 300 perhon sidonnan.  Tullut vain muutama naarmu.
Hinta noin 50€-->

Anonymous

  • Guest
Re:Neuvoja kun sidontapenkin leuat kuluu
« Reply #2 on: December 26, 2003, 15:05:53 »
Jos leuat kuluu, ne on liian pehmeää terästä. Joko huonoa tai karkaisematonta. Omassa Finnvisessä ei kahden talven sidonnan jälkeen näy jälkeäkään.

 center>