Chat

Author Topic: Onko näistä mihinkään?  (Read 1779 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Anonymous

  • Guest
Onko näistä mihinkään?
« on: February 17, 2004, 00:20:05 »
Elikkäs shakespeare flymaster graphitefly 1756-255 lk.5-6 ja kela on  shakespearin levyjarrullinen pflueger medalist.

Kannattaako noilla ruveta opettelemaan lajia?

PatilZ

  • Posts: 179
    • View Profile
Re:Onko näistä mihinkään?
« Reply #1 on: February 17, 2004, 11:05:27 »
Vähän vaikea sanoa tietenkin, jos ei ole kokemusta. Eikä mulla näistä ole. Silti yritän vastata kun muut ei sitä tee.

Pflueger Medalist on perinteinen kela. Kela on väriltään musta ja aistittavissa mennyttä maailmaa. Perussiimasäiliö.

Mutta oletko varma että siinä on levyjarru? Muistan joitain vuosia sitten perehtyneeni Latviassa ko. kelan sielunmaisemaan ja jäi sellainen kuva, että sisältä löytyi perinteinen räikkäjarru (yhdellä kynnellä?). Toki kehitys kehittyy jne. Toisaalta levyjarrua tarvitsee ihan oikeasti tosi harvoin.

Vapa taitaa olla myös Shakespearen tuotantoa? Numerointi vähän siihen viittaisi. Onko kyseessä joku combo eli samassa satsissa tulossa kela + vapa? Kädensija mustaa solukumia?

Shakespearen halppisperhovavat ovat aika onnettomia tekeleitä sen perusteella mitä olen kaupassa niitä hetkutellut. Aihio raskas ja tunnoton seiväs aina tonne viimeisen kahden jalan kohdalle, jonka jälkeen kärki on löysä lerppu. Heittäminen ei ainakaan helppoa tule olemaan. Ja. Shakespeare osaa myös valmistaa vapoja. Matkavapa (Aerial??) vaikutti mm. hintaansa nähden loistopeliltä.

Eli mikäli kyseessä on setti, niin pahaa pelkään että vapa ja mahdollinen siima tekevät opettelusta kivikkoisemman. Jos hinta on n.50€ niin mitä todennäköisemmin satsi on juuri sen arvoinen. Kun kysyit, että kannattaako noilla ruveta opettelemaan lajia, niin vastaan siihen näin: jos sulla on varaa ostaa hetikohta toiset välineet.

Ennen kuin joku ehtii mainostaa Vision Intron tai Loopin Adventuren ihmeitä tekevään vaikutusta, annan vinkkinä käytettyjen kamojen hankinnan. Jos homma ei iske, ei noiden jälleenmyynti arvo ole päätä huimaava. Laadukkaampi käytetty ei enää sun kokeilusta menetä arvoaan. Esimerkkinä vaikka tuolla (http://www.perhokalastaja.com/ppkzine/bazaar/sell.shtml) myynnissä oleva Orviksen setti. 190€ ei ole paha ja jos siitä vielä onnistuu jotain tinkaamaan niin aina parempi.  Epäilisin, että tolla Orviksen satsilla opettelu on yhtä juhlaa ja jos homma ei iske niin omansa saa pois (tälle väitteelle en anna takuuta).

Piiskaaja

  • Posts: 5
    • View Profile
Re:Onko näistä mihinkään?
« Reply #2 on: February 17, 2004, 11:54:54 »
Omistan samanmoisen kelan.. Se on ihan käyttökelponen vempele, jarrunsäätöä lukuunottamatta. Tollasesta vavasta en oo kuullukkaa..

 center>