Chat

Author Topic: Kalapaikkoja juna-asemien lähellä  (Read 2527 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ale

  • Guest
Kalapaikkoja juna-asemien lähellä
« on: July 31, 2004, 15:46:43 »
Olisi tarkoitus lähteä käymään junalla lapissa ensi viikolla, kun saa ilmaisen matkan. Olisiko kellään tiedossa mukavaa kalapaikkaa jonkin juna-aseman lähellä max15-20km päässä! Joku kiva harripaikkakin saisi etelän miehen veren virtaamaan. Lapissa niitä puroja riittää, mutta lieneekö kaikissa kalastuksen arvoista kalakantaa? Jos tuli mieleen joku puropahanen, niin tieto olisi kultaakin arvokkaampaa!

-escorvet-

  • Guest
Re: Kalapaikkoja juna-asemien lähellä
« Reply #1 on: August 01, 2004, 09:36:45 »
Jos onnistut pysähtymään iin asemalle nii siitä pääsee narraamaan kirjolohia ja vähän harvassa nyt olevia taimenia.Kemissä ei semmosta kunnon kalapaikkaa ole, eikä myöskään rovaniemen suunnalla.Taitaa iijoki olla kyllä kaukana lapista :D

Pedka

  • Posts: 8
    • View Profile
Kalapaikkoja juna-asemien lähellä
« Reply #2 on: August 01, 2004, 10:05:45 »
Vähän epämääräinen taas tuo käsite "käymään Lapissa". Junahan menee Rovaniemelle ja siitä vain Kemijärvelle (ja ehkä myös Kolariin?).

Jos nyt kuitenkin Rovaniemellä viivähdät, niin lähin paikka on mennä keskustaan Jätkänkynttiläsillan alle. Molemmilta puolilta on mahdollisuus saada istari kirjoa. Jos saat veneen käyttöön niin kaupungin alueella voi uistatella niin Kemi- kuin Ounasjokeakin pitkin.

Ja jokaisessa pienessäkin puropahasessa kannattaa kyllä vehkeitänsä uittaa, sillä yllätys voi olla hyvinkin positiivinen.  :lol:

-escorvet-

  • Guest
Kalapaikkoja juna-asemien lähellä
« Reply #3 on: August 01, 2004, 20:21:49 »
perkeles, meikä oli intissä rovaniemellä ja kävin ilta "lomalla" kerran heittelee jätkiksen alla, kahella ensiheitolla nasahti puikkari kiinni, ei muuta... :lol:

Pedka

  • Posts: 8
    • View Profile
Kalapaikkoja juna-asemien lähellä
« Reply #4 on: August 02, 2004, 10:16:11 »
Harvapa sitä "eka kerralla" onnistuu. Itse olen kiskonut kirjolohia kynttilän kupeesta useampaan otteeseen niin rannalta kuin veneestäkin.
Parhaita ottipelejä ovat olleet hopeanväriset Mepps 2:set.

 center>