Chat

Author Topic: Seisova vesi-perhoilu-lohikalat  (Read 2149 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Seisova vesi-perhoilu-lohikalat
« on: April 22, 2005, 11:46:09 »
Okay, ajattelin avata tallasen threadin, jossa pyydän vinkkejä asiaan enemmän perehtyneiltä. Nyt on ollu PK vähän juttua esim. kirjon kalastamisesta seisovassa vedessä, esim istuta ja ongi-alueilla.No alueesta riippumatta, niin miten tallaista kalastusta tulisi harjoittaa? Lähiseudulla on sellainen, osittain suorantainen, suurehko lampi, jossa on kirjoa, isoa ja pientä.

Itse omistan 5/6 vavan,siinä kelluva kaksoiskartiosiima jne. eli välineet toimivat, uskoisin ainakin.Pyydän siis vinkkejä perhoista/kalastuspaikoista seisovassa vedessä/kellonajoista tms. mitä vaan mistä vois olla apua tässä hommassa.En ole koskaan aiemiin ollut tekemisissä kirjojen kans niin back ups please.

jos tästä aiheesta on jo aiempi thread niin sorry adminit jos tämä menee spammin puolelle,mutta ite en löytänyt moista threadia. Tosin eräästä topicista bongasin moisen viestin jossa sanottiin että perhoa ei kannata viskellä seisovassa vedessä, tuo on jo mielestäni ihan päätöntä.Perho toimii siellä missä sillä kalastetaan,eli vedes.
~Perhokelan huuto on ylistyslaulu harjukselle ja zilleen~


fishfreak

  • Posts: 18
    • View Profile
    • Email
Seisova vesi-perhoilu-lohikalat
« Reply #2 on: May 02, 2005, 23:21:43 »
tuo istutuskirre ei oman kokemuksen mukaan ole kovin kranttu perhon suhteen"jos nälkä on".ruskehtavaa olen tarjonnut ja hyvin on kelvannut.punainen/oranssi on kuulemma hyvä vasta istutetulle kalalle.    :)

 center>