Maailman suurin kalastusturnauksien järjestäjä lisää tarjontaansa usealla sektorilla

0

Major League Fishing eli MLF järjestää maailmanlaajuisesti vuosittain jopa yli 250 erilaista kalastustapahtumaa, joita esittävät useat merkittävät televisiokanavat aina CBS:stä ja Discovery Channelistä lähtien. Turnaukseen osallistuu parhaimmillaan peräti kymmeniätuhansia kilpailijoita, jotka ottavat toisistaan mittaa kalastuksessa ammattilaistasolla, joten kyseessä on kiistatta todella arvostettu toimija urheilukalastuksen saralla.

Major League Fishing a Bally’s allekirjoittavat historiallisen yhteistyösopimuksen

Joulukuun puolivälissä 2021 kantautui kiinnostavia uutisia kun Yhdysvalloista käsin toimiva maailman suurin kalastusturnausorganisaatio Major League Fishing sekä legendaarinen pelialan yhtiö Bally’s Corporation solmivat keskenään historiallisen yhteistyösopimuksen. Kyseisen sopimuksen myötä Bally’s saa vastedes käytännössä yksinoikeuden toimia MLF:n kumppanina urheiluvedonlyönnin ja fantasiaurheilun saralla.

Historiallinen sopimus kasvattaa näkyvyyttä ja tarjontaa

Kun puheeksi nousee vedonlyönti netissä urheilun saralla, nousevat useimmilla ensimmäisenä mieleen hevosurheilu, jalkapallo ja muut tyypilliset urheiluvedonlyönnissä suositut lajit. Sitä mukaa kun urheiluvedonlyönnin markkinat ovat alkaneet hiljalleen avautua Yhdysvalloissa, ovat monet merkittävät vedonlyöntiyhtiöt kiinnostuneet laajentamaan tarjontaansa ja toimintaansa.

Sopimus on Major League Fishingin kannalta todella merkityksellinen, sillä tämänkaltainen yhteistyö on ensimmäinen laatuaan kilpakalastuksen saralla. Bally’s on kuitenkin jo kokeneempi konkari, sillä kyseessä oli järjestyksessään jo viides urheiluvedonlyöntiin liittyvä ammattilaisliigan kanssa solmittu sopimus. Ennen Major League Fishingiä Bally’s on ryhtynyt yhteistyöhön muun muassa NHL:n, MLB:n ja MBA:n kanssa, joten MLF pääsee sopimuksen myötä liittymään varsin nimekkääseen joukkoon.

Asiantuntijoiden mukaan sopimus tarjoaa Bally’sille upeita mahdollisuuksia toimintansa kehittämiseen. Yhteistyön myötä Bally’s pääsee kasvattamaan urheiluvedonlyönti- ja pelitarjontaansa, joka on toki ollut jo ennestään kattava, mutta jossa kalastuksella on ollut hyvin suppea rooli. Yhtenä sopimuksen merkittävimmistä eduista on se, että Bally’s saa oikeuden suoratoistaa Bass Pro Tour -tapahtumia omissa sovelluksissaan. Major League Fishingin avustamana Bally’s pääsee näin ollen tavoittamaan jopa miljoonista ammattitason kalastuksesta kiinnostuneiden joukon.

Myös MLF:n katsotaan hyötyvän sopimuksesta merkittävästi, sillä huimasti viime vuosina kasvaneet vedonlyöntimarkkinat ja peliteollisuus tarjoavat mielenkiintoisia mahdollisuuksia organisaation toiminnan vahvistamiseen. Uusi aluevaltaus tietää vääjäämättä sitä, että Major League Fishingin tunnettuvuus tulee epäilemättä lisääntymään kansainvälisellä tasolla. Tämä tarkoittaa käytännössä aiempaa suurempia katsojamääriä, joka heijastuu varmasti myös kilpakalastuksessa järjestävien kilpailujen osallistujamääriin. Voi hyvinkin olla, että etupäässä rennosta vapaa-ajan kalastuksesta kiinnostuneet suomalaisetkin innostuvat kilpakalastuksesta aiempaa enemmän.

Kilpakalastusturnausten puoleensavetävyyttä nostaa jatkossa epäilemättä myös esimerkiksi se, että Bally Bet on lupautunut MLF:n Angler of the Year -palkinnon sponsoriksi nimekkäällä Bass Pro Tour -kiertueella. Vuoden 2022 turnauksen voittajalle on luvattu huikea 100 000 dollarin pääpalkinto, joka saa varmasti monet kilpakalastajat liikkeelle.

Uusia tuulia myös kalastuspelisektorilla

Mikäli sekä kalastus että pelaaminen ovat lähellä sydäntä, antaa joulukuussa solmittu sopimus muutoinkin syytä juhlaan. Yhteistyökuvioiden seurauksena Bally’s on nimittäin ilmoittanut julkaisevansa kaksi uutta ja ilmaiseksi pelattavaa fantasiakalastuspeliä kauden 2022 kuluessa. Peleistä ensimmäinen on nimeltään MLF Predictor Game, jossa kalastusfanit pääsevät veikkaamaan Bass Pro Tour -tapahtumien tuloksia ja arvausten osuessa oikeaan voittamaan erilaisia palkintoja. Peleistä toinen on MLF Fantasy Fishing tarjoaa faneille mahdollisuuden erilaisten kokoonpanojen rakentamiseen turnauksiin sekä yksityisten liigojen luomiseen ystävien ja perheen kesken, ja jaossa on jopa kymmenientuhansien dollareiden suuruisia palkintoja.

Kuluva vuosi tulee olemaan monellakin tapaa mielenkiintoinen. Monet kalastusfanit seuraavatkin nyt tarkasti, mitä kaikkea uutta Bally’sin kanssa solmittu sopimus tuo tullessaan. Yleisesti ottaen vastaanotto uutisesta on kuitenkin ollut erittäin positiivinen — tulevaisuuden kannalta on äärimmäisen tärkeää, että myös urheilukalastus pysyy ajan tasalla viimeisimpien trendien suhteen.

Share.

About Author

Leave A Reply