Chat

Author Topic: Suuri matkapuhelinkeskustelu  (Read 49968 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

KÖSTER

 • Posts: 1321
  • View Profile
  • Email
Vs: Suuri matkapuhelinkeskustelu
« Reply #60 on: December 28, 2012, 00:52:07 »
No, tytöllä on IP 5 ja ittellä luultavasti lumia  920 tulossa ja psykiatrillekkin aika jo etukäteen.....ilmeisesti kaikkia tarvitaan....iphone kätevämpi käteen ja nokian hämäräkuva ja näytönsuojaus taas vaikuttas paremmalle...... ilman yhtäkään arvostelua lukeneena mielestäni
molemmat on ihan käteviä laitteita kun ei aleta nörttien androideista jne. puhumaan..... ja vakuutus tarpeen .....varsinkin i-phonen lasiosat lienee herkkää kamaa hajoamaan joten omavastuu 30e ja saa uuden mööpelin kannattanee vaikkakin vakuutus sikakallis...n 200e....moiselle härpäkkeelle...toisaalta 700e kupru tulee jos hyvin käv (kosteusvaurio jne. ) sylettäis enemmän....sillähän saa jo auton muutamaksi vuodeksi....vaikkapa käytetyn mersun 200D 20-vuotiaan vähän n. 700 000km ajettuna :wink:.

seppojohannes

 • Guest
Vs: Suuri matkapuhelinkeskustelu
« Reply #61 on: December 28, 2012, 14:57:34 »
Niin, kyllähän niitä vikoja ja lastentauteja on joka (äly)puhelimessa merkistä riippumatta. Oma HTC Desiree on jo 2v. ja 7kk. vanha, eikä muuta vikaa ole ollut kuin 4-5 kaatumista koko aikana, sekä latausliittimessä on joku ongelma, lataus ei onnistu omalla kannettavalla, läppäri kaatuu  jos puhelinta siirtää. Eli käytän normi verkkolaturia, nou problem. Akkukin on alkuperäinen. Joskus sanoin että hommaan seuraavan puhelimen sitten kun on tullut joku uusi hyvä ominaisuus. Itselleni on merkinneet eniten puhelimen GPS ominaisuus, suht.hyvä kamera ja tietty sillä voi soittaakkin.
Ja uutena hyvänä ominaisuutena en välttämättä näe sormitunnistusta ilmassa jo tai järjestelmäkameraa puhelimessa. Enkä parranajoa  :wink:.
Mulla oli lapsena varmaan liian karu leikkikalut kun nyt täytyy sitten saada kallis lelu. Kahdeksan vuotta sitten lopetin tupakanpolton (2 askia päivässä) niin sanottiin, ettei sitä rahan säästöä näe missään. Silloin ajattelin että kyllä se mulla näkyy ja annoin itselleni luvan pistää joka vuosi 2000-2500 euroa ihan mihin vaan, vaikka elektroniikkaan tai kalavehkeisiin. Esim. liesi tai pölyimuri ei kuulu tuohon menoerään. Mutta vaikkapa dööri, uusi kannettava tai 800 euron puhelin on tuohon rahamäärään sisältyviä ostoksia. Eli kyllä se tupakoinnin lopettaminen jossain näkyy....

 Hyvää uutta vuotta lukijoille, ja tehkää hyvä päätös jota ette kadu. Tämä siis koskee rahaa ansaitsevia immeisiä, persaukiset ja työttömät saapi mun puolesta tuprutella, vaikka hiukan lisääkin. Yhteiskunnalle on iso säästö kun sossukulut pienenee keuhkosyövän niittäessä satoaan. Ja teinit jotka polttaa ja on aikomus mennä töihin, vetäkää 3-4 askia, niin sitten kun lopetatte tupakinpolton samoilla kriteereillä kun minäkin, vuotuinen panostus itseenne on jo 4000-5000 euroa.
 Lukijoilta toivon myös pientä pilkettä silmäkulmaan.... :roll:

KÖSTER

 • Posts: 1321
  • View Profile
  • Email
Vs: Suuri matkapuhelinkeskustelu
« Reply #62 on: December 28, 2012, 19:39:15 »
Laitetan nyt sekin fakta pöytään ,että tulee se syöpä vaikka et polta tai juo viinaa saati syö epäterveellisti jne...turha luulla ,jotta röökinpolton lopettaminen autuaammaksi tekee>> Riski tosin kasvaa jos oikein tupruttelee....kaupunkien ilman laatu vienee keuhkot tukkoon jopa kevytsavukkeita tehokkaammin :?.....Ja vihree LM maksaa nyt 5.00e eli 360 kertaa 5.00 tekee 1800e jos aski päivässä riittää....tuollahan saa jo hyvän käytetyn mersun ,jolla ajaa monta vuotta!

 Samalla rahalla jos vuosittain vielä kunnostaa niin sinne 1,5 miljoonaan kilometriinkin  voi päästä 20vuotiaalla hyväpeltisellä diesel versiolla.....

Juu, tupakointi kannattaa kuitenkin lopettaa.....>>>mitään järkevää syytä ei ole sauhutella ,vaikka itsekkin kännipäissäni pikkusikareista ja sätkistä tykkään :-D. Ihan vaan piruuttaan pienessä pierussa noita jeesustelijoita ja lakossa kituvia härnäillä.....itelle ei tuo pahemmin riippuvuusoireita näköjään aiheuta edelleenkään.....ryyppyjen välikin senverta pitkä joskus menee vuosi toisinaan taas viikko, mutta ehtii töissäkin käymään...aina välillä jahka selviää:-P.

Tosin tuo kahenkympin samsunki on toimintavarmempi näköjään kuin 600e muotoilun ja markkinoinnin "huipputuote" niinkuin nokia 920 tai IP 5 melkein toimivine lisälaitteineen> nokiakin hyvä puhelin vaan katkee virrat kesken puhelun jne...päivittää värkkää säätää ja hermonsa sitten llopuksi menettää hän kuin Pasilan päälykäinen konsanaan...siis psykiatrille aika kuuluu tulevaisuudessa älypuhelimen vakio varusteisiin.....semmonen huippuinnovaatio...livenä ilman tekniikkaa ja monta kertaa....psykiatrinen aivopäivitys  :-D.

Ja taas kestää hermot mennä markkinoinnin huipputuotteen gyberversion päivitysaikaa anelemaa :evil:

Hyvää uutta vuotta ja muistakaa se kohtuu kaikessa, ei kannata ehdottomuuksiin sortua  saat paremmin kalaa ja niin keho kuin mieli pysyy mukavammassa kuosissa :wink:
« Last Edit: January 06, 2013, 23:08:37 by KÖSTER »

madtrue

 • Nyrkinheiluttaja ruispellossa
 • Posts: 450
 • "hullujen kuningas"
  • View Profile
  • Email
Vs: Suuri matkapuhelinkeskustelu
« Reply #63 on: April 08, 2013, 07:32:05 »
Itellä löytyy nykyisin lumia 620. Se saa tän kauden riittää, tuolla saa jo tarkkaa videoo ku käy koskilla / järvellä kalassa.
"rocky has left the building"

k3du

 • Etulenkin säätäjä
 • Posts: 104
  • View Profile
  • Email
Vs: Suuri matkapuhelinkeskustelu
« Reply #64 on: July 19, 2013, 17:39:34 »
Uutta puhelinta pitäs hommata enkä osaa päättää minkä otan. Vaihtoehtoja tällä hetkellä joko samsung galaxy xcover 2 tai nokian lumia 720 tai 820. Jos jollain ois vähän käyttökokemuksia niin saa kertoa.
Fishing for the win

raksi98

 • Kysyy enemmän kuin kukaan kerkeää vastaamaan...
 • Posts: 101
  • View Profile
Vs: Suuri matkapuhelinkeskustelu
« Reply #65 on: July 19, 2013, 20:35:10 »
xcoverista särkyy näyttö aika helposti..
onks tässä nyt valittamista?

Lape_

 • Ylioppilas Larvanto
 • Posts: 240
  • View Profile
Vs: Suuri matkapuhelinkeskustelu
« Reply #66 on: July 19, 2013, 21:35:08 »
Uutta puhelinta pitäs hommata enkä osaa päättää minkä otan. Vaihtoehtoja tällä hetkellä joko samsung galaxy xcover 2 tai nokian lumia 720 tai 820. Jos jollain ois vähän käyttökokemuksia niin saa kertoa.
Jos lumiaan päädyt niin kalastajalle tuo 720 parempi (pidempi akkukesto, parempi ku useella muulla älypuhelimella) ja jos pelaat enemmän niin 820. Tänverran olen foorumeilta lueskellut, itse en kumpaakaan ole käyttänyt. Myöskin lukenut että Xcover 2 ollut pettymys. Ite hankin varmaan seuraavaksi lumia 520, sopii budjettiin mainiosti ja sisältää kaiken mitä tarviin (Paitti Kalassa-sovelluksen...)  :-)
"Sormet jäässä, pakkassäässä..."

KÖSTER

 • Posts: 1321
  • View Profile
  • Email
Vs: Suuri matkapuhelinkeskustelu
« Reply #67 on: October 12, 2014, 18:00:24 »
Nostellaan näin jälkiviisaasti aihetta, siis aplen 5s metallikuorin nyt ollu tovin käytössä ja ihan hirvee käyttää, mutta toimii ja tuo Nokia helpompi käyttää ja ei toimi lumia 630 tjsp.

Apple työpuhelimena ok.
Liian ylihinnoiteltu suhteessa toimintoihin vaikka tosin pelannukkin kohtuullisen hyvin mulla ja tyttärellä tuo femma. Eipä tule Nokiaa meille enää kiitos elopin ja muiden kuvioiden....

Onhan nuo hipasuvärkit rasittavia laitteita opiskella käyttämään näin sepän käsillä joissa rasvaa aina enempi tai vähempi ku vastata pittää... Eihän ne sillon toimi näemmä...pittää pyyhkästä näpit puhtaaksi ja että rillit päähän jotta osuu jne :-D siis ihan hirveitä härveleitä puhelimeksi juu...

 center>