Chat

Author Topic: Ennen kuin kysytte mitään 0.85.. niin..  (Read 38628 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Fisumiäs

  • oon oppinu tänä keväänä keulimaa
  • Posts: 92
    • View Profile
Vs: Ennen kuin kysytte mitään 0.85.. niin..
« Reply #60 on: February 26, 2011, 18:53:02 »
Missä se settings.dat on? En löydä vaikka pistän sen hakuun.
<><   <><   <><    <><
  <><   <><   <><

-heikki-

  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 347
    • View Profile
    • Propilkki
    • Email
Vs: Ennen kuin kysytte mitään 0.85.. niin..
« Reply #61 on: February 26, 2011, 19:08:12 »
Kun avaat pelin mene sieltä asetuksiin, alla on linkki avaa asetusten ja ennätysten sijaintikansio.

Sieltä löytyy settings tiedosto

tai C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Procyon\ProPilkki2\static

Lape_

  • Ylioppilas Larvanto
  • Posts: 240
    • View Profile
Vs: Ennen kuin kysytte mitään 0.85.. niin..
« Reply #62 on: February 26, 2011, 20:18:37 »
Miksihän peli ei suostu toimimaan 1280x720 resoluutiossa? Aina kun käynnistän pelin niin se avautuu "vanhassa" 640x480 resossa. 1440x900 on työpöydän resoluutio

Kokeile pakottaa se väkisin tuohon uuteen resoluutioon muuttamalla käsin settings.datia.
Tässä vanhemmassa koneessa, vaikka teen noin niin se hyppää kumminkin takaisin tuohon 640x480 resoon, vaikka olisin laittanut settings.datiiin sen 1280x720.
"Sormet jäässä, pakkassäässä..."

joohn

  • Posts: 63
    • View Profile
    • Email
Vs: Ennen kuin kysytte mitään 0.85.. niin..
« Reply #63 on: February 26, 2011, 20:27:35 »
Oletko Lape muistanut tallentaa muutokset?

j.
"Life is hard, then you fucking die."

Eetu93

  • Posts: 142
    • View Profile
    • Email
Vs: Ennen kuin kysytte mitään 0.85.. niin..
« Reply #64 on: February 26, 2011, 20:55:20 »
Kokeile pakottaa se väkisin tuohon uuteen resoluutioon muuttamalla käsin settings.datia.

Ei vaikuta. Vaihtuu takasin 640x480 aina kun käynnistää pelin

Mikko_-Procyon-

  • Veronkiertäjä
  • Mikkonator
  • *****
  • Posts: 5139
  • Ei tunnu missään!
    • View Profile
    • Propilkki 2
Vs: Ennen kuin kysytte mitään 0.85.. niin..
« Reply #65 on: February 26, 2011, 21:15:29 »
No muuta työpöydän resoa tai päivitä sen ajurit..
Henri Poincare: "Tiede on faktoja; aivan kuten talot tehdään kivistä on tiede tehty faktoista; mutta kivikasa ei ole talo eikä kokoelma faktoja ole välttämättä tiedettä."

http://kalassa.net/mikkoprocyon/

Eetu93

  • Posts: 142
    • View Profile
    • Email
Vs: Ennen kuin kysytte mitään 0.85.. niin..
« Reply #66 on: February 26, 2011, 21:29:33 »
Ajureita tähän ei saa päivitettyä ja työpöydän resuultion muuttaminen ei vaikuta. Pitää ilmeisesti edelleenkin kitua alhasella resoluutiolla. Jännä kun mikään muu peli ei kettuile tämän asian kanssa.
-
Loistava päivitys joka tapauksessa.
« Last Edit: February 26, 2011, 21:32:14 by Eetu93 »

Pietari

  • Posts: 87
  • "Koivusaaren kuningas"
    • View Profile
Vs: Ennen kuin kysytte mitään 0.85.. niin..
« Reply #67 on: February 28, 2011, 21:14:26 »
Itse asensin uudet ajurit (NVidia GeForce 9500 GS Display Driver v.266.58 WHQL)  täältä: http://driverscollection.com/?file_cid=427489746422bd8276b2f7eb90f

Varmaan ne muualtakin saa. Nyt näkyy koko ruutu eikä kaadu kun alkaa pilkkimään.

Mikko_-Procyon-

  • Veronkiertäjä
  • Mikkonator
  • *****
  • Posts: 5139
  • Ei tunnu missään!
    • View Profile
    • Propilkki 2
Vs: Ennen kuin kysytte mitään 0.85.. niin..
« Reply #68 on: February 28, 2011, 23:24:21 »
Ajureita tähän ei saa päivitettyä

Miksi ei? En ole vielä konetta tavannut, johon ei ajureita voi päivittää.
Henri Poincare: "Tiede on faktoja; aivan kuten talot tehdään kivistä on tiede tehty faktoista; mutta kivikasa ei ole talo eikä kokoelma faktoja ole välttämättä tiedettä."

http://kalassa.net/mikkoprocyon/

Mikko_-Procyon-

  • Veronkiertäjä
  • Mikkonator
  • *****
  • Posts: 5139
  • Ei tunnu missään!
    • View Profile
    • Propilkki 2
Vs: Ennen kuin kysytte mitään 0.85.. niin..
« Reply #69 on: March 01, 2011, 12:03:20 »
Ja asiaahan lähdetään ratkaisemaan sillä, että minä katson kristallipallosta teidän koneiden tarkat speksit? Ja bugirapsaahan siitä ei luonnollisestikaan tehdä, vaikka ohjeet sellaisen laatimiseksi tulevat pelin mukana?
Henri Poincare: "Tiede on faktoja; aivan kuten talot tehdään kivistä on tiede tehty faktoista; mutta kivikasa ei ole talo eikä kokoelma faktoja ole välttämättä tiedettä."

http://kalassa.net/mikkoprocyon/

Rancor26

  • Posts: 75
    • View Profile
Vs: Ennen kuin kysytte mitään 0.85.. niin..
« Reply #70 on: March 01, 2011, 12:07:49 »
Ajureita tähän ei saa päivitettyä ja työpöydän resuultion muuttaminen ei vaikuta. Pitää ilmeisesti edelleenkin kitua alhasella resoluutiolla. Jännä kun mikään muu peli ei kettuile tämän asian kanssa.
-
Loistava päivitys joka tapauksessa.

Ajurit pystyy kyllä päivittämään koneesta riippumatta... Jos tulee jotain erroria päivittämisen yhteydessä niin päivitä laitehallinnan kautta. Omaa ATI korrtia esim ei pystynyt päivittämään, kun antoi jotain ihme erroria... kävin katsomaan netistä ratkaisuja, mutta ainut ratkaisu mikä tuli vastaan oli, että käyttöjärjestelmä pitäisi asentaa uusiksi, mitä en todellakaan mielellään tekisi... sitten kokeilin päivittää laitehallinan kautta ja mitään erroria ei ilmaantunut, jos siis sinulla tulee jotain erroria kun yrität päivittää nvidian tai ati:n asennusohjelman kautta niin päivitä laitehallinnan kautta niin varmasti onnistuu. Lisäksi jos et ajureita päivitä niin ihan varmasti tulevaisuudessa tulee ongelmia muidenkin pelien kanssa, että suosittelen kyllä päivittämään.

Mikko_-Procyon-

  • Veronkiertäjä
  • Mikkonator
  • *****
  • Posts: 5139
  • Ei tunnu missään!
    • View Profile
    • Propilkki 2
Vs: Ennen kuin kysytte mitään 0.85.. niin..
« Reply #71 on: March 01, 2011, 12:58:22 »
Sen verran kuitenkin tuosta päivitysvimmasta minä sanon, että "toimivaa ei kannata lähteä päivittämään". Eli kun on joku asennettuna ja se toimii, niin antaa sen olla (vaikka olisi miten vanha tahansa). Sitten kun alkaa hidastella tai muuten vain oirella, niin uutta päivitystä tiskiin.
Henri Poincare: "Tiede on faktoja; aivan kuten talot tehdään kivistä on tiede tehty faktoista; mutta kivikasa ei ole talo eikä kokoelma faktoja ole välttämättä tiedettä."

http://kalassa.net/mikkoprocyon/

Pietari

  • Posts: 87
  • "Koivusaaren kuningas"
    • View Profile
Vs: Ennen kuin kysytte mitään 0.85.. niin..
« Reply #72 on: March 01, 2011, 20:10:48 »
Ne joilla tuo avanto-ikkuna tökkii, muuttakaapa resoluutio vanhaan (640x480)  muokkaamalla settings.dat -tiedostoa
Resolution = 1280x720
--->
Resolution = 640x480

Ja ilmoittakaa loppuuko tökkiminen. Se voisi auttaa.

Joo tuon se vaatii jottei töki. Toki se low-reso ikkuna on sitten vähän "tökkö", toivottavasti tähän löytyisi joku muu ratkaisu.


Samppa919

  • Pelekääkkö nää Olokkosta?
  • Posts: 117
    • MSN Messenger - samppa919@hotmail.com
    • View Profile
    • Email
Vs: Ennen kuin kysytte mitään 0.85.. niin..
« Reply #73 on: March 02, 2011, 13:21:36 »
Haluaisin vielä muistuttaa että vaikka yritätkin päivittää ajurit Ohjauspaneeli -> Järjestelmä -> Laitteisto, ja se ilmoittaa että "uusimmat ajurit ovat jo käytössä" niin se ei tarkoita sitä että ne oikasti ovat käytössä.

Itsellä oli vuoden vanhat näyttiksen ajurit ja ilmoitti että uusimmat on jo käytössä, mutta sitten katsoin täältä http://driverscollection.com uusimmat ajurit omalle näyttikselle niin löytyi muutaman kuukauden vanhat ajurit :)
Hyvää jatkoa, jos oma ei riitä.

Rancor26

  • Posts: 75
    • View Profile
Vs: Ennen kuin kysytte mitään 0.85.. niin..
« Reply #74 on: March 02, 2011, 14:17:41 »
Kaikkein varmin tapa on mennä laitehallintaan ja näytönsovittimet kohtaan sieltä klikkaat oikealla näytönohjaintasi ja menet ominaisuudet kohtaan. Sieltä sitten ohjain kohtaan ja siellä näkyy ohjaimen päivämäärä ja versio. Ohjaimen päivämäärästä voi suurinpiirtein päätellä kuinka uusi ajuri sinulla on käytössä, versiosta ei voi paljoa päätellä, koska se on eri kuin niitten asennuspakettien versiot, mutta siitä kannattaa kattoo päivityksen jälkeen, että muuttuuko se eli päivitettiinkö ne ajurit onnistuneesti. Sieltä löytyy myös päivitä ohjain kohta, josta voi päivittää ohjaimen ja on omasta mielestäni kaikkein varmin tapa päivittää. Kaikki ajurit kannattaa muutenkin hakea aina valmistajan sivustolta, koska sieltä se kaikkein uusin ajuri varmasti löytyy. Sen verran vielä, että kyllä minä ainakin olen sillä kannalla, että ajurit kannattaa aina päivittää uusimpaan versioon, vaikka kaikki näyttäisikin toimivan hyvin, jos jotain ongelmia uusissa ajureissa esiintyy niin ne ovat yleensä harvinaisia ja esiintyvät yleensä joidenkin vanhojen tai muuten vähemmän tunnettujen pelien kohdalla ja jos tällaisia ongelmia esiintyy niin tiedostoja siirtämällä voit laittaa vanhan ajurin ainoastaan kyseisen pelin käytettäväksi.

Huh huh tulipas taas pitkä selitys... ei vaan pysty olemaan kommentoimatta näihin aiheisiin :-D
« Last Edit: March 02, 2011, 14:20:59 by Rancor26 »

Hooligan

  • Posts: 25
    • View Profile
Vs: Ennen kuin kysytte mitään 0.85.. niin..
« Reply #75 on: March 02, 2011, 22:08:59 »
Ne joilla tuo avanto-ikkuna tökkii, muuttakaapa resoluutio vanhaan (640x480)  muokkaamalla settings.dat -tiedostoa
Resolution = 1280x720
--->
Resolution = 640x480

Ja ilmoittakaa loppuuko tökkiminen. Se voisi auttaa.

Joo tuon se vaatii jottei töki. Toki se low-reso ikkuna on sitten vähän "tökkö", toivottavasti tähän löytyisi joku muu ratkaisu.

juu miulla sama juttu 1280x720 tökkii ja lagaa mutta ei 640x480 siinä toimii hyvin.... sitte huviksee löin 1920x1080 niin silläkään ei töki  :wink: tosin grafiikka ei ole niin hyvä kuin tuossa 1280x720 mutta saapahan pysymään sen chatin siellä laidassa.

Rancor26

  • Posts: 75
    • View Profile
Vs: Ennen kuin kysytte mitään 0.85.. niin..
« Reply #76 on: March 02, 2011, 23:09:46 »
Ne joilla tuo avanto-ikkuna tökkii, muuttakaapa resoluutio vanhaan (640x480)  muokkaamalla settings.dat -tiedostoa
Resolution = 1280x720
--->
Resolution = 640x480

Ja ilmoittakaa loppuuko tökkiminen. Se voisi auttaa.

Joo tuon se vaatii jottei töki. Toki se low-reso ikkuna on sitten vähän "tökkö", toivottavasti tähän löytyisi joku muu ratkaisu.

juu miulla sama juttu 1280x720 tökkii ja lagaa mutta ei 640x480 siinä toimii hyvin.... sitte huviksee löin 1920x1080 niin silläkään ei töki  :wink: tosin grafiikka ei ole niin hyvä kuin tuossa 1280x720 mutta saapahan pysymään sen chatin siellä laidassa.

En kyllä usko, että pro pilkki 2 tukee noin isoa resoluutiota kuin 1920x1080. Olen itse käsittänyt niin, että tuetut resoluutiot ovat 640x480, 1280x720, 1280x800 ja 1280x1024, jos tukisi niin se ei varmasti näyttäisi huonommalta kuin 1280x720.

Hooligan

  • Posts: 25
    • View Profile
Vs: Ennen kuin kysytte mitään 0.85.. niin..
« Reply #77 on: March 03, 2011, 21:43:06 »
juu ei propilkki (1920x1080) sitä tuekaan mutta toimii silti sillä, kun sen sinne settings.dat kansioon muuttaa ja tallentaa. näyttö minulla on Benq 22". Kyllä minä sitä vanhaa 0.8 versiota pelasin samalla tavalla.

Kaizzu

  • Posts: 186
    • View Profile
    • Email
Vs: Ennen kuin kysytte mitään 0.85.. niin..
« Reply #78 on: March 04, 2011, 15:53:57 »
Huippupeli tämä kun sais koneelle ladattua. :(
Vanhemman version sain ongelmitta tälle samalla koneelle mut tämä uus jumahtaa aina noin puolessa välissä, tulee virheilmoitus jotain noin "Julkaisijan varmistaminen ei onnistunut" Sit se tilttaa ja katkee. Mistä ihmeest johtuu. Mulla hidas netti, kiva ladata eka kolme tuntii ja sit katkee samassa kohtaa, kaks kertaa koittanu.
 Onks muualla tätä lataus-linkkiä kuin tossa propilkin esittelyssä? Apua kaipaan. Kiitos etukäteen.

Ettei vain johtuisi virustorjunnasta? Onko kenties Norton?

TKarhu

  • Pesee vehkeet ultraäänellä
  • Posts: 40
    • View Profile
Vs: Ennen kuin kysytte mitään 0.85.. niin..
« Reply #79 on: March 07, 2011, 12:28:39 »
Minulla esiintyy seuraava ongelma. Peli on latautunut normaalisti. ja pelaa entisen kaltaisesti reiän kairaukseen saakka. Zoomattaessa reiälle alkaa mahdoton vilinä ja näkyy pelkkä siima (vapaa ei näy) pelaamisesta ei tule mitään.  Auttaako ohjaimien päivitys?  Windows 7   64bittinen

Mikko_-Procyon-

  • Veronkiertäjä
  • Mikkonator
  • *****
  • Posts: 5139
  • Ei tunnu missään!
    • View Profile
    • Propilkki 2
Vs: Ennen kuin kysytte mitään 0.85.. niin..
« Reply #80 on: March 07, 2011, 12:52:49 »
Oisko syytä kokeilla? Aikamoinen meedio pitäisi olla, että osaisi ennustaa miten tulee käymään..

Siitä ideoita:
http://www.kalassa.net/keskustelut/index.php?topic=24808.0
Henri Poincare: "Tiede on faktoja; aivan kuten talot tehdään kivistä on tiede tehty faktoista; mutta kivikasa ei ole talo eikä kokoelma faktoja ole välttämättä tiedettä."

http://kalassa.net/mikkoprocyon/

Nismox

  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 258
    • View Profile
    • Kotisvut
    • Email
Vs: Ennen kuin kysytte mitään 0.85.. niin..
« Reply #81 on: March 07, 2011, 14:35:34 »
Tervehdys kanssaeläjät. Onkos kellään kokemusta/tietoa tämmösestä. Pelataan kavereiden kanssa verkossa 30min pelejä (sama toistuu pelatessani yksin lyhyttä turneeta), eka 30 min menee ihan ok, mutta seuraavan pelin alkuminuuteilla alkaa omalla koneella armoton taakkuaminen (ukko kävelee kuin 7promillen humalassa, vapa liikkuu noin minuutin viiveellä yms pientä). Ilmiö vaikuttaisi lähinnä muistin loppumiselta/prossun tehottomuudelta mutta, näistä ei voi olla kyse. Koneessa nyt kuitenkin on 6gigaa muistia ja prossukin niitä intelin nopeimpia tuplaytimisiä. Testi vaiheessa en tälläistä huomannut.

-Nismox-

Pietari

  • Posts: 87
  • "Koivusaaren kuningas"
    • View Profile
Vs: Ennen kuin kysytte mitään 0.85.. niin..
« Reply #82 on: March 07, 2011, 16:29:35 »
Tervehdys kanssaeläjät. Onkos kellään kokemusta/tietoa tämmösestä. Pelataan kavereiden kanssa verkossa 30min pelejä (sama toistuu pelatessani yksin lyhyttä turneeta), eka 30 min menee ihan ok, mutta seuraavan pelin alkuminuuteilla alkaa omalla koneella armoton taakkuaminen (ukko kävelee kuin 7promillen humalassa, vapa liikkuu noin minuutin viiveellä yms pientä). Ilmiö vaikuttaisi lähinnä muistin loppumiselta/prossun tehottomuudelta mutta, näistä ei voi olla kyse. Koneessa nyt kuitenkin on 6gigaa muistia ja prossukin niitä intelin nopeimpia tuplaytimisiä. Testi vaiheessa en tälläistä huomannut.

-Nismox-

No vähän sinnepäin, pojan kannettavalla uusi versio toimii kyllä sinänsä moitteetta, mutta kun on hetki pelattu (esim. 15 min mappi) niin tuuletin nostaa kierroksia, huutaa aikansa ja kone sammuu. Aiemmalla versiolla ei moisia ongelmia, vaikkei läppärin mahdollinen kuumeneminen sinänsä mikään vieras ilmiö ole.

arska75

  • Guest
Vs: Ennen kuin kysytte mitään 0.85.. niin..
« Reply #83 on: March 07, 2011, 17:57:26 »
Itsellä ei testeissä ollut mitään ongelmia, nyt sen yhen pelin saan pelata rauhassa ,sitten alkaa ongelmat hiiri ei ota kiinni vapaan ja tärpit jää saamatta tätä jatkuu hetken kunnes windows ilmoittaa virheestä ja sulkee pelin jonka jälkeen ilmoittaa sulkeneensa toimivan propilkin. ongelma poistuu kun muutan tuon aieman reson käyttöön. Suuri halu olisi kuitenkin uudella resolla pelata muttei tuo taida olla mahdollista . Ajurit on ajantasalla, pelin olen poistanut ja ladannut uudelleen ei auta. Ohjaimen asetuksia en osaa muuttaa (intel r graphigs).

Mikko_-Procyon-

  • Veronkiertäjä
  • Mikkonator
  • *****
  • Posts: 5139
  • Ei tunnu missään!
    • View Profile
    • Propilkki 2
Vs: Ennen kuin kysytte mitään 0.85.. niin..
« Reply #84 on: March 08, 2011, 12:51:36 »
Mikäs nortonin ilmoitus tms tuo on? Pistä vaan että "asenna siitä huolimatta". Ehkä se sitten alkaa toimia. Ei me olla mikään virallinen firma, joka maksaa miljooonan jostain sertifikaatista jossain ihme tietokannassa. En tiedä ihan tarkkaan edes mistä tuossa on kysymys, mutta kuulostaa joltain yliherkältä turvajärjestelmän väärältä hälytykseltä.
Henri Poincare: "Tiede on faktoja; aivan kuten talot tehdään kivistä on tiede tehty faktoista; mutta kivikasa ei ole talo eikä kokoelma faktoja ole välttämättä tiedettä."

http://kalassa.net/mikkoprocyon/

Tornio_River

  • Kalapussikaljoittelija
  • Posts: 690
    • View Profile
    • Email
Vs: Ennen kuin kysytte mitään 0.85.. niin..
« Reply #85 on: March 08, 2011, 13:38:45 »
Mikäs nortonin ilmoitus tms tuo on? Pistä vaan että "asenna siitä huolimatta". Ehkä se sitten alkaa toimia. Ei me olla mikään virallinen firma, joka maksaa miljooonan jostain sertifikaatista jossain ihme tietokannassa. En tiedä ihan tarkkaan edes mistä tuossa on kysymys, mutta kuulostaa joltain yliherkältä turvajärjestelmän väärältä hälytykseltä.

Norttoni ainakin poisteli tuo pelin heti lautauksen jälkeen , "turvallisuus" syistä eikä antanu sitä asentaa,ongelma korjaantuu yksinkertaisesti ottamalla norttoni tai vastaava yliherkkä torjunta ohjelma latauksen ja asennuksen ajaksi pois päältä.
.

-heikki-

  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 347
    • View Profile
    • Propilkki
    • Email
Vs: Ennen kuin kysytte mitään 0.85.. niin..
« Reply #86 on: March 08, 2011, 14:03:24 »
Norton päällä ei voi "asenna siitä huolimatta", koska norton poistaa sen heti tarkastettuaan (tiedosto jää kyllä koneelle ja sen voi palauttaa nortonin omalla työkalulla)

Tässä viestiketjussa on laatimani ohjeet tiedoston palauttamiseksi (http://www.kalassa.net/keskustelut/index.php?topic=24799.msg364010#msg364010)

Samppa919

  • Pelekääkkö nää Olokkosta?
  • Posts: 117
    • MSN Messenger - samppa919@hotmail.com
    • View Profile
    • Email
Vs: Ennen kuin kysytte mitään 0.85.. niin..
« Reply #87 on: March 08, 2011, 16:22:22 »
Avast mulla on virustorjuntaohjelmana.:) Tommanen ikkuna siihe tulee sit ku hyväksyn sen ilmoituksen.

Se katkee siis puolessa välissä latausta. Aina samassa kohtaa.

Kokeiles näitä:

1. Tyhjennä selaimen välimuisti ja kokeile sitten ladata uudestaan.
2. Nimeä tiedosto (P2Installer_v0.851) uudelleen ennen latausta.
Esimerkki: Propilkkiasennus
3. Kokeile ladata asennusohjelma muualta
esim täältä: http://www.kosmos-inform.ru/SupergamePrPilkki0.85/P2Installer_v0.851.exe
4. Päivitä virustorjuntaohjelma ja kokeile ladata uudelleen.
5. Poista virustorjuntaohjelma käytöstä latauksen ajaksi.
6. Lataa asennusohjelma toiseen tietokoneeseen ja kopioi se alkuperäiseen tietokoneeseen.
7. Etsi ja poista haittaohjelmia ja viruksia koneeltasi.
« Last Edit: March 08, 2011, 16:24:27 by Samppa919 »
Hyvää jatkoa, jos oma ei riitä.

arska75

  • Guest
Vs: Ennen kuin kysytte mitään 0.85.. niin..
« Reply #88 on: March 08, 2011, 23:55:45 »
Itsellä ei testeissä ollut mitään ongelmia, nyt sen yhen pelin saan pelata rauhassa ,sitten alkaa ongelmat hiiri ei ota kiinni vapaan ja tärpit jää saamatta tätä jatkuu hetken kunnes windows ilmoittaa virheestä ja sulkee pelin jonka jälkeen ilmoittaa sulkeneensa toimivan propilkin. ongelma poistuu kun muutan tuon aieman reson käyttöön. Suuri halu olisi kuitenkin uudella resolla pelata muttei tuo taida olla mahdollista . Ajurit on ajantasalla, pelin olen poistanut ja ladannut uudelleen ei auta. Ohjaimen asetuksia en osaa muuttaa (intel r graphigs).

Jos muilla ollut samanlaisia ongelmia vika saattaa löytyä verkkosovittimen ohjaimesta.
2pv leikin ja etin vikaa ja paljon. Ainut ohjain mihin en kiinnittänyt huomiota oli tuo sitten , uusin Verkkosovittimen ohjain Marvel Yukon 88E840 Family PCI- Fast Ethernet Controlleriin ei toiminut vaan antoi kokoajan virhekoodia muuttamalla ohjaimen edelliseen versioon 11.22.3.3 alkoi peli taas toimimaan täysin ja virheilmoitukset registeristä myös hävisivät.
Netti toimi aivan normaalisti uudellakin ohjaimella mutta pelaamiseen se ei soveltunut.


T:Arska
« Last Edit: March 08, 2011, 23:59:23 by [TKN]Arska75 (C) »

Mikko_-Procyon-

  • Veronkiertäjä
  • Mikkonator
  • *****
  • Posts: 5139
  • Ei tunnu missään!
    • View Profile
    • Propilkki 2
Vs: Ennen kuin kysytte mitään 0.85.. niin..
« Reply #89 on: March 09, 2011, 00:09:59 »
Loistavaa työtä Arska! Niin ne uudetkin ajurit voivat olla bugisia, kuten jo vähän olen mainostanutkin (0.851 "bugeista" threadissa"). Hyvä että ratkaisu löytyi. Niinköhän mahtoi käydä, että ajuri vielä päivitti itsensä betan ja releasen välissä?
Henri Poincare: "Tiede on faktoja; aivan kuten talot tehdään kivistä on tiede tehty faktoista; mutta kivikasa ei ole talo eikä kokoelma faktoja ole välttämättä tiedettä."

http://kalassa.net/mikkoprocyon/

 



center>