Chat

Author Topic: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.  (Read 119934 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Kalaseppo

  • Posts: 134
    • View Profile
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #90 on: November 22, 2010, 17:25:13 »
Nyt olisi hyvät neuvot tarpeen. Olen vaihtamassa konetta ja kysyn Teiltä viisaammilta, että onko mahdollistaa siirtää
tämän nykyisen koneen ProPilkkki2:sen (0.8 Versio) ennätykset uudelle koneelle? (Omistan ulkoisen kiintolevyn), jos
tästä hyötyä niin, mitä kaikkea tulee ottaa huomioon? 
En haluaisi menettää nykyisiä ennätyksiä.

Kiitos!
 
 

karib

  • Sauna-kyborgi
  • Posts: 280
    • View Profile
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #91 on: November 22, 2010, 17:39:24 »
Ulkoiselle kiintolevylle tallennat seuraavan ohjeen mukaiset tiedot:

Ohjelman käyttämä paikka ennätyksille, peliasetuksille ja logeille (entinen ”\static\” -kansio),  on vaihdettu Windows-järjestelmän uuden standardin mukaiseksi ja sijaitsee (useimmiten) jommassakummassa alla olevassa paikassa.
Jos järjestelmänä on Windows XP/2000: 
C:\Documents and Settings\All Users\ApplicationData\Procyon\ProPilkki2\
Tai jos järjestelmänä on Windows Vista/Windows 7:
C:\ProgramData\Procyon\ProPilkki2\
Tämä muutos poistaa käyttöoikeusongelmia kuten ”ennätysten katoamiset”, joita on raportoitu lukuisia määriä käyttäjiltä, joilla on Windows Vista tai Windows 7. Tästä lähtien, jos haluat ottaa varmuuskopion omista ennätyksistä ja asetuksistasi, ota talteen yllä mainitusta kansiosta ”\static\” -alikansio ja palauta se samalle paikalle tarpeen niin vaatiessa. Myös bugiraprteissa tarvittava debug.log –tiedosto löytyy nyt yllämainitusta paikasta alikansiosta ”\logs\”. Katso lisää kohdasta ”Bugiraportti” tämän dokumentin lopusta.
Helpoin tapa löytää uuden static-kansion paikka, on käynnistää peli, siirtyä peliasetuksiin ja painaa siellä olevaa linkkiä: ”Avaa asetusten sijaintikansio…”.

Uudelle koneelle lataat ProPilkin ja korvaat static kansion tuolla aiemmin tallentamallasi static kansiolla.
Tuo ylläoleva lainaus löytyy release notesista.

hene_95_

  • Posts: 1
    • View Profile
    • Email
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #92 on: January 06, 2011, 22:27:27 »
mitä teen ku tulee se viesti aluss et grafiikka ohjaimen lataus epäonnistui . niin mitä voi tehdä ?

JamiDaMan

  • Kirkkojärven keisari
  • Posts: 138
    • MSN Messenger - jami-da-man@suomi24.fi
    • View Profile
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #93 on: January 07, 2011, 13:36:24 »
mitä teen ku tulee se viesti aluss et grafiikka ohjaimen lataus epäonnistui . niin mitä voi tehdä ?
3d ajurit puuttuvat, directX puuttuu, emon ajurit puuttuvat.. joku noista.
"Victory goes to the player who makes the next-to-last mistake"

jussi88

  • Posts: 196
  • PIMEYDEN ASUKKI !!!
    • View Profile
    • Email
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #94 on: January 14, 2011, 19:52:53 »
miten tänne foorumille saa kuvan ton oman käyttäjän kohalle :?

-Hammer-

  • Jetin mulkero
  • Posts: 56
  • En oo tulossa
    • View Profile
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #95 on: January 14, 2011, 20:59:04 »
miten tänne foorumille saa kuvan ton oman käyttäjän kohalle :?

http://www.kalassa.net/keskustelut/index.php?topic=14902.0

-Hammer-
The original Mc

Aatami

  • Professorin vaimo
  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 1248
  • Intohimona kalastus
    • MSN Messenger - jami_terasahde@msn.com
    • View Profile
    • Email
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #96 on: January 17, 2011, 18:31:03 »
Pistetään nyt tänne vaikka en tiedä kuinka tyhmä kysymys tämä on. Eli minulla on ollut jo jonkin aikaa sellainen ongelma PP2:en kanssa, että jos on paljon porukkaa jäällä, niin peli alkaa tökkimään ja pätkimään. Ensin luulin, että kyse on vain verkkopelistä, mutta kokeiltuani turnausmuotoa tietokonetta vastaan, niin huomasin, että sama ongelma on sielläkin.

Eli missähän mahtaa olla vika. Koneena on kaksi vuotta vanha HP:n läppäri ja nettiyhteys on sata megaa.
Aina ei voi miellyttää kaikkia..
http://kalassa.net/aatami/
Kalassanet kalastusseuran sihteeri

Hooligan

  • Posts: 25
    • View Profile
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #97 on: January 20, 2011, 11:37:12 »
Vua Aatami jottei ois koneessa liikaa lämpöä.. siis läppis pölyä täys. Ei meinaa mikään harvinainen vika läppäreihe osalta. Kannattaa käyä esim biltemasta hakemassa paineilma purkki ja suihkia sillä, ja jos uskallat vähä HPta avata käyp putsaaminen paremmi  :-) Elä käytä normi kompuraa sieltä saattaa lentää öljyä tai vettä ilman mukana, ellei sit ole esim kynäruisku kompura NS öljytön

merikala

  • Posts: 18
    • View Profile
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #98 on: January 22, 2011, 14:00:40 »
Kertokaapas mikä vikana, kun yritän ladata PP2:sta  ja kun käynnistän tuon installerin niin tulee ruutuun teksti:


 "C:\Users\"käyttäjän nimi"\Downloads\VERSION.dll ei ole tarkoitettu suoritettavaksi Windows-järjestelmässä tai siinä on virhe. Yritä asentaa ohjelma uudelleen käyttämällä alkuperäistä asennustietovälinettä tai ota yhteyttä järjestelmänvalvojaan tai ohjelmiston toimittajaan."

jussi88

  • Posts: 196
  • PIMEYDEN ASUKKI !!!
    • View Profile
    • Email
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #99 on: November 17, 2011, 16:44:21 »
mitenhän on mahdollista, että mulla toimi joku päivä sitten verkkopeli propilkissä ja nyt ei taaskaan pelaa.tein kyllä propilkille reitin modeemiin. ohjeiden mukaisesti . . vastauksia kiitos. kyse siis verkkopelin luomisesta
« Last Edit: November 17, 2011, 16:51:42 by jussi88 [TEE] »

200

  • Kalastus-larppaaja
  • Posts: 94
    • MSN Messenger - JiRgGO@mymail.fi
    • View Profile
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #100 on: November 21, 2011, 18:11:22 »
Kysytääs uudestaan:
Mistä johtuu, että kun menen PP2 liity verkkopeliin->peli ei löydä hosteja, jää vain lukemaan "Etsitään palvelimia"
Missä vika, modeemissa, palomuuurissa vai f-securessa, ja miten saisin verkkopelin toimimaan?
Wintoosan oma palomuuri ei ole käytössä, joten siinä ei pitäs olla ongelma.
Täytyis ennen SM kisoja saada toimimaan, jää muuten väliin.

File

  • Han gillar att pimpla
  • Posts: 35
  • Täytyyhän tästä jotakin nousta...
    • View Profile
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #101 on: November 21, 2011, 18:28:31 »
Mullakin oli eilen jonkin aikaa semmonen vaikka muuten ttoimi todella hyvin mutta tänään toimi taas normisti

Dioxide

  • Posts: 27
    • View Profile
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #102 on: November 24, 2011, 21:36:06 »
mitenhän on mahdollista, että mulla toimi joku päivä sitten verkkopeli propilkissä ja nyt ei taaskaan pelaa.tein kyllä propilkille reitin modeemiin. ohjeiden mukaisesti . . vastauksia kiitos. kyse siis verkkopelin luomisesta

Periaatteessa sinun ei tarvitsisi avata porttia reitittimestä,sillä lähetät tietoa vain propilkin ohjelmasta. Kun TEET omaa serveriäsi, se taas vaatii reitin avaamisen jos haluat että paikallisverkon ulkopuoliset voivat liittyä. (Tämä on onneksi tehty helpoksi ProPilkissä ;P)
Sen ei siis pitäisi vaikuttaa. Voi olla ihan internet palvelun tarjoajassa.

Myös PP:n pääserverissä voi olla ongelmia (oletan että sillä on sellainen,sillä eikai pp kolua kaikkia internetin koneita katsoakseen onko niillä propilkki serveri käynnissä)
Kun mitään järkevää ei ole jäljellä sanottavaksi,on paras jättää se vain yksinkertaisesti sanomatta.

200

  • Kalastus-larppaaja
  • Posts: 94
    • MSN Messenger - JiRgGO@mymail.fi
    • View Profile
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #103 on: December 03, 2011, 11:20:57 »
Kysytääs uudestaan:
Mistä johtuu, että kun menen PP2 liity verkkopeliin->peli ei löydä hosteja, jää vain lukemaan "Etsitään palvelimia"
Missä vika, modeemissa, palomuuurissa vai f-securessa, ja miten saisin verkkopelin toimimaan?
Wintoosan oma palomuuri ei ole käytössä, joten siinä ei pitäs olla ongelma.
Täytyis ennen SM kisoja saada toimimaan, jää muuten väliin.
Edelleen tuskailen saman ongelman kanssa, poistin pelin ja koitin ladata uudestaan, mutta latauslinkki ei toimi..

Eci

  • Posts: 954
  • kikkelis kokkelis mitäs läksit
    • View Profile
    • Email
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #104 on: January 07, 2012, 22:02:51 »
Pitkän säätämisen jälkeen sain näytön välkkymisen korjattua ajureiden vaihdolla ja luulin jo pääseväni pilkkimään mutta nyt edessä on uusi ongelma. Hiiri toimii erittäin tahmeasti...hiiren liike on kankeaa, osoitin seuraa myöhässä ja aina ei nappia painamalla tapahdu mitään eli esimerkiksi kalan iskuun on mahdotonta reagoida kun "nuoli ei tartu vapaan". Ongelma vaivaa vain "pilkkimis ruudussa", maisemanäkymässä ja valikoissa hiiren liike on normaali. Onko tämmöiseen ongelmaan muut törmänneet ja mikä siihen mahtaisi auttaa?

Koneessa pitäisi vääntöä riittää, käytössä Windows Vista.
« Last Edit: January 07, 2012, 22:04:24 by Eci »
Ehkä otin, ehkä en!

lotollasaa

  • Mutku mutku, vänkä vänkä...
  • Posts: 49
  • KoukkuSormessa SormiHauensuussa ja HaukiSuussa
    • View Profile
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #105 on: January 10, 2012, 16:01:36 »
Noh nyt tulee tyhmä kysymys.

Tässäku tutustunu paripäivää tohon serverin pitoo. niin jos laittaa että pyörittää kisoja automaattisesti niin saisko millään muutettua sitä että ''kilpailu tyypit'' pyöris vain normaali, kaikkilajit ja kaikkilajit kpl, kohalla.

ja jos siihen pitää tehä joku skripti niin saisko sellasen ihan valmiina .taikka jonkinlaisen ohjeistuksen sen tekemiseen.

''Oli vissii niin tyhmä kysymys ettei kukkaa halua vastata :-)''
« Last Edit: January 11, 2012, 10:00:33 by lotollasaa »
On turhakäydä keskusteluita jotka ei johda mihinkä

lotollasaa

  • Mutku mutku, vänkä vänkä...
  • Posts: 49
  • KoukkuSormessa SormiHauensuussa ja HaukiSuussa
    • View Profile
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #106 on: January 10, 2012, 16:16:57 »
Pitkän säätämisen jälkeen sain näytön välkkymisen korjattua ajureiden vaihdolla ja luulin jo pääseväni pilkkimään mutta nyt edessä on uusi ongelma. Hiiri toimii erittäin tahmeasti...hiiren liike on kankeaa, osoitin seuraa myöhässä ja aina ei nappia painamalla tapahdu mitään eli esimerkiksi kalan iskuun on mahdotonta reagoida kun "nuoli ei tartu vapaan". Ongelma vaivaa vain "pilkkimis ruudussa", maisemanäkymässä ja valikoissa hiiren liike on normaali. Onko tämmöiseen ongelmaan muut törmänneet ja mikä siihen mahtaisi auttaa?

Koneessa pitäisi vääntöä riittää, käytössä Windows Vista.

modeemia konfaamalla 4500portti auki pitäis alkaa löytymään hosteja.

ja nopeammin näkee jos vika tossa ..jos on 4 porttia modeemissa takana 1,2,3,4 niin yleensä 1 ja 2 portissa on modeemin oma rautamuuri ja 3 sekä 4 on muuriton portti käytä piuhaa 3 tai 4 portissa jos alkaa hosteja löytyy, niin piuha takasin 1 tai 2 porttiin sen jälkeen konffaamaan modeemia ..selain päälle modeemin osote ,osoite kenttää ja portti auki.

http://www.p2p-wiki.org/index.php/Palomuuriasetukset_ja_porttiohjaukset

tuolta saa lisä tietoja porttien ohjauksesta. aukasette sieltä sitten ''4500'' portin
On turhakäydä keskusteluita jotka ei johda mihinkä

makela87

  • Posts: 14
    • View Profile
    • Email
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #107 on: January 10, 2012, 21:08:37 »
mitenkähän saa propilkki2 tos kampanja systeemin päälle. mä en saa sitä valittua. koska se ei ole auki

Pilkkijä99

  • Hanskaaja
  • Posts: 219
    • View Profile
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #108 on: January 10, 2012, 21:36:34 »
Ei mitenkään, koska sitä ei ole lisätty vielä peliin.

Janne -Procyon-

  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 98
    • View Profile
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #109 on: January 10, 2012, 23:43:50 »
Pitkän säätämisen jälkeen sain näytön välkkymisen korjattua ajureiden vaihdolla ja luulin jo pääseväni pilkkimään mutta nyt edessä on uusi ongelma. Hiiri toimii erittäin tahmeasti...hiiren liike on kankeaa, osoitin seuraa myöhässä ja aina ei nappia painamalla tapahdu mitään eli esimerkiksi kalan iskuun on mahdotonta reagoida kun "nuoli ei tartu vapaan". Ongelma vaivaa vain "pilkkimis ruudussa", maisemanäkymässä ja valikoissa hiiren liike on normaali. Onko tämmöiseen ongelmaan muut törmänneet ja mikä siihen mahtaisi auttaa?

Koneessa pitäisi vääntöä riittää, käytössä Windows Vista.

Lataa ja asenna tuo 0.853 päivitys. Sen pitäisi korjata tuo asia.
Päivityslinkki löytyy uutisista etusivulta:
http://www.kalassa.net/propilkki2
- Janne Olkkonen-
 --Team Procyon--

Eci

  • Posts: 954
  • kikkelis kokkelis mitäs läksit
    • View Profile
    • Email
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #110 on: January 16, 2012, 18:20:24 »
Pitkän säätämisen jälkeen sain näytön välkkymisen korjattua ajureiden vaihdolla ja luulin jo pääseväni pilkkimään mutta nyt edessä on uusi ongelma. Hiiri toimii erittäin tahmeasti...hiiren liike on kankeaa, osoitin seuraa myöhässä ja aina ei nappia painamalla tapahdu mitään eli esimerkiksi kalan iskuun on mahdotonta reagoida kun "nuoli ei tartu vapaan". Ongelma vaivaa vain "pilkkimis ruudussa", maisemanäkymässä ja valikoissa hiiren liike on normaali. Onko tämmöiseen ongelmaan muut törmänneet ja mikä siihen mahtaisi auttaa?

Koneessa pitäisi vääntöä riittää, käytössä Windows Vista.

Lataa ja asenna tuo 0.853 päivitys. Sen pitäisi korjata tuo asia.
Päivityslinkki löytyy uutisista etusivulta:
http://www.kalassa.net/propilkki2

Kiitos tämä auttoi. Ensimmäistä kertaa peli toimii täysin moitteitta ja näyttää erittäin hyvältä.
Ehkä otin, ehkä en!

-mormuska-

  • Posts: 3
  • JNS_Fishing
    • View Profile
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #111 on: February 06, 2012, 10:52:53 »
Mitä asetuksia pitää muokata, kun yritän luoda verkkopelin niin tulee tuommoinen:
"Lisääminen pelilistalle epäonnistui:
Yhteys ei onnistu ulkoapäin. (palomuuri/rei´itin?)"
JNS_Fishing

Timpe

  • Guest
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #112 on: February 06, 2012, 11:44:36 »

-mormuska-

  • Posts: 3
  • JNS_Fishing
    • View Profile
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #113 on: February 06, 2012, 11:52:06 »
En älyy noista rei`ittimistä mitään ja itsellä on langaton verkkoyhteys joten vaikuttaako se?
JNS_Fishing

Lapinkavija

  • Posts: 14
  • Leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä.
    • View Profile
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #114 on: February 08, 2012, 17:07:08 »
Huomannu pelatessa että aina kun saa kalan nii sen ympärillä ja itse kalassa viivoja jotka häivyttävät kalaa. Olisko vika näytönohjaimes ? :roll:
Se mikä ei tapa, sattuu saatanasti.

Tauno Korpisorsa

  • Posts: 3
    • View Profile
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #115 on: February 14, 2012, 08:17:01 »
Miksiköhän pelinäkymä uudessa koneessani mahtaa näyttää tältä [img][/img]?

Kuten huomaatte keskustelun viestit tulevat pelinäkymän päälle eivätkä omaan lokeroon kuvan vasempaaan laitaan. Muutenkin info tekstit kuten kalojen määrä, tuulen suunta, suurinkala, yms.. ovat alkeellisemman oloiset kuin edellisssä koneessani.

Päivitin pelin viimeksi noin 20min sitten joten versiossa ei pitäisi olla vikaa. Se on siis 0.853

Jjj

  • Rehumakkaran muiluttaja
  • Posts: 686
    • View Profile
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #116 on: February 14, 2012, 08:25:02 »
Tuo keskusteluikkunahan tulee tuohon pelinäkymän päälle, kun ei ole pilkki-ikkunassa, eli kun olet kairannut reiän jonnekin ja pilkit siinä, niin silloin se on erillisessä laatikossa.

Tauno Korpisorsa

  • Posts: 3
    • View Profile
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #117 on: February 14, 2012, 09:18:17 »
Valitettavasti näin ei käy, [/img] kuten kuvasta näkee tulee pitkät viestit jo ikävästi vavankärjen päälle haittaamaan tärppien havaitsemista. Lisäksi kellon oikealla puolella olevassa info taulussa vaihtuu tiedot kalojen määrästä, suurimmasta kalasta yms.. tuskallisen hitaasti.

Fisuman

  • Posts: 45
    • View Profile
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #118 on: February 14, 2012, 11:09:28 »
Oletkos ladannut tuon v 0.8.51 ? Siinä muistaakseni tuli se erillinen laatikko.

Mikko_-Procyon-

  • Veronkiertäjä
  • Mikkonator
  • *****
  • Posts: 5155
  • Ei tunnu missään!
    • View Profile
    • Propilkki 2
Vs: Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.
« Reply #119 on: February 14, 2012, 11:44:53 »
Jos pelaa matalan reson näytöllä, niin se ei pysty sitä widescreen-tukea ottamaan käyttöön. Jos resoja löytyy, niin vaihtamalla korjautuu.
Henri Poincare: "Tiede on faktoja; aivan kuten talot tehdään kivistä on tiede tehty faktoista; mutta kivikasa ei ole talo eikä kokoelma faktoja ole välttämättä tiedettä."

http://kalassa.net/mikkoprocyon/

 



center>