Neljä hyvän mielen pilkkikilpailua keväälle

0

Tammikuun alun pakkasten myötä järvien jäät alkavat olla otolliset pilkkikalastukselle. Suomessa järjestetään joka vuosi kymmeniä, ellei satoja pilkkikilpailuita ympäri maata. Näihin neljään tapahtumaan voit halutessasi osallistua kilpailuhengessä tai ottaa koko perheesi mukaan nauttimaan raikkaasta ilmasta ja talvipäivän tapahtumasta.

Tornion Suurpilkit

Tiettävästi Suomen suurin pilkkitapahtuma järjestetään tänä vuonna ajalla 24.3 – 26.3.2017 keskellä kaupunkia. Koko viikonlopun kestävässä koko perheen tapahtumassa löytyy eri sarja miehille, naisille sekä alle 15-vuotiaille perheen junioreille. Huomattavaa tässä kaupungin keskustassa järjestettävässä kilpailussa on pääpalkinto, joka on vuosimallin 2017 Kia henkilöauto.

Nallikarin Kingi

Jos Tornion pilkkikisat ei houkuttele, Oulussa järjestetään samanaikaisesti 25.3.217 Nallikarin Kingin kruunajaiset. Tämä koko perheen tapahtuma järjestetään lähellä Oulun keskustaa sijaitsevalla Nallikarin rannalla. Kisassa on viisi erilaista kilpailusarjaa, joista pääsarjan kaikki palkinnot ovat rahapalkintoja ja ne jaetaan painavimman saaliin kalastajalle. Muiden sarjojen kategorioita ovat naiset, miehet, nuoret sekä tiimit. Tapahtumaan voi ostaa ennakkolippuja jo tammikuun lopusta alkaen.

Vain 2 kalaa

Suomen pohjoisin pilkkikisa järjestetään kesän kynnyksellä Toukokuun 6. ja 7. Päivä. Kilpisjärven jäällä järjestettävä vuosittainen tapahtuma kerää paikalle tuhansia osallistujia kaikkialta Suomesta. Suuntaa siis keväiseen Lappiin jos tavoitteenasi on nauttia kevätauringon lisäksi mahdollisuudesta voittaa mahtavia palkintoja moottorikelkoista puukkoihin.

Erämaa Kuusamon pilkkiviikko

Pääsiäisviikolla voit kisata Kuusamon eri järvillä koko viikon ajan. Ajalla 8.4-14.4.2017 järjestettävässä tapahtumassa sarjoja löytyy miehille, naisille, nuorille sekä molempien sukupuolien veteraaneille. Vaikka koko perhe ei pilkkimisestä olisikaan innostunut, Rukan ja Kuusamon alueelta löytyy taatusti myös muuta ajanvietettä pilkkikilpailun ajaksi.


Kisamatkoille voit helposti etsiä myös edullista majoitusta tai jopa lentolippuja vaivattomasti vertaamalla tarjouksia ja alennuskoodeja esimerkiksi Saleduckin sivustolla osoitteessa www.saleduck.fi

Share.

About Author

Leave A Reply