Viihdettä kalastuksen lomassa

0

Kalastuksen tulisi olla pelissä rentouttavaa, mutta myös jännittävää, mutta missä pelissä tämä on toteutettu parhaiten? PC-peleissä kalastus on erittäin tykättyä. Joskus kalastus on pelissä sivuaktiviteetti tai minipeli ja toisinaan, kuten kalastussimulaattoreissa, se on koko pelin tarkoitus.

Hyvän kalastuskokemuksen pitäisi tarjota kaksi asiaa: rentoutumista ja jännitystä. Kalastuksen, siiman heittämisen ja kalan nappaamisen odottamisen pitäisi olla rauhallinen kokemus.

Enää sinun ei onneksi tarvitse herätä aamulla pimeällä, koska kalastuspeleissä voit kalastaa ympäri vuorokauden. Alle, ei missään tietyssä järjestyksessä, olemme listanneet joitain parhaimpia kalastusaiheisia PC-pelejä. Jos nämä PC-pelit eivät miellytä sinua, voit myös kokeilla kalastusaiheisten kolikkopelien pelaamista netissä. Kolikkopelit kasino tarjoaa esimerkiksi monia jännittäviä kalastusaiheisia pelejä, jotka ovat varmasti kaikkien kalastajien mieleen.

Sea of Thieves

Sea of Thieves oli jo melko rentouttava peli ilman kalastusta tietyissä olosuhteissa. Kauniit aallot ja pelin valkoiset hiekkarannat kaikki rauhoittavat täydellisesti. Ainakin kunnes Kraken ilmestyy tai muut pelaajat saapuvat ja muuttavat veneesi siruiksi.

Peli on rentouttava, kunnes toinen alus ampuu sinua tai lähellä oleva tulivuori räjähtää ympärilläsi, luurankolaiva alkaa jahtaaman sinua tai myrsky täyttää veneesi vedellä. Jännitystä pelissä lisää myös se tosiasia, että jokaisesta pelin kymmenestä kalalajista on myös erittäin harvinainen muunnos.

Tunnelmaa Sea of Thievesiin luo erityisesti sen loistelias visuaalinen ilme. Merivesi näyttää pelissä todella realistiselta, ja sarjakuvamainen tyyli sopii pelin teemaan paremmin kuin hyvin. Sea of Thieves on saatu myös näyttämään todella hyvältä myös alkuperäisessä Xbox One -konsolipelissä. Pelin äänet kuulostavat myös erittäin miellyttäviltä ja realistisilta. Maininnan arvoinen yksityiskohta pelissä on myös laivojen narina, joka saa pelaajan uppoutumaan pelin teemaan paremmin.

Kaiken kaikkiaan emme voi kuin suositella Sea of Thieves peliä kaikille ihmisille, jotka pitävät kalastamisesta. Bonuksena pääset pelissä myös ryöstämään laivoja ja aarteita!

FarCry 5

Hyvät kalastuspaikat ovat merkattu tässä pelissä kartalle, joten voit hypätä vain mönkijän selkään ja lähetä kala-apajille. Rauhallinen pöristely kuusimetsän ja viljapellon välissä voi kuitenkin keskeytyä nopeasti, jos kuulet metsästä huutoa.Voit nähdä kultistin raahaamassa naista mukanaan pahat mielessään, mutta onneksi voit pysäyttää nämä pahat aikeet ampumalla nuolen pahiksen otsaan.

FarCry -pelisarja tunnetaan kaoottisista sotatarinoistaan, eikä Montanassa sijaitsevaan kuvitteelliseen Hope Countyyn sijoittuva FarCry 5 tee poikkeusta tästä. Tästä pelistä kalastuksen harrastajille tekee kuitenkin mielenkiintoisen sen, että siinä pelaaja pääsee kalastamaan erilaisia kaloja. Pelin kalastusmekaanikoihin on myös selvästi satsattu ja välillä pelissä kalastaminen tuntuu siltä kuin olisit kalastamassa oikeassa elämässä.

The Fisherman – Fishing Planet

Bigbenin tuottama TheFisherman – Fishing Planet tekee kalastamisen harrastamista videopelissä todella viihdyttävää ja koukuttavaa.

TheFisherman – Fishing Planet on peli, jossa pääset virtuaalisesti kokemaan miltä kalastaminen tuntuu. Pelin 19 eri kalastusapajaa perustuu oikean elämän kalastuspaikkoihin. Pelin kalastuspaikat ovat mallinnettu muun muassa Yhdysvaltojen Evergladesin, Ranskan La Creusen ja Italian Tiber-joen perusteella. Lisäksi eri vuodenajat, sääolosuhteet ja vuorokaudenajat vaikuttavat pelimaailmaan sekä sen eläimiin ja kasveihin.

Pelin erilaiset menopelit tarjoavat myös vaihtelua kalastuspaikoille matkatessa, ja peli sisältää jopa yli 140 erilaista kalalajia. Erilaisia kalastusvälineitä ja syöttejä peli sisältää puolestaan tuhansittain.

Yhteenveto

Tämän blogin lukijana, tykkäät luultavasti kalastuksesta ja monista kalastusaiheisista asioista. Toivomme, että nämä kalastusteemaiset pelit innostavat sinua kokeilemaan rakkaan harrastuksesi harjoittamista myös videopeleissä. Mikä listaamistamme peleistä on suosikkisi? Mistä pelistä et juuri välitä? Jätä kommentti alle ja kerro toimituksellemme!

Share.

About Author

Leave A Reply