Metsastys.com listaa netin parhaat tarjoukset metsästäjille

0
Metsastys.com on erilainen verkkokauppa
Metsastys.com on erilainen verkkokauppa

Metsastys.com on erilainen verkkokauppa. Se ei myy itse mitään, vaan etsii ja tarjoilee parhaat metsästystarvikkeiden tarjoukset maailmalta ja erityisesti Kiinasta. Metsästys vaatii metsästystarvikkeita ja niiden hinnat ovat varsinkin nuorilla harrastusta hidastava tekijä. Sosiaalisessa mediassa ja erätulilla usein vertaillaan kavereiden Kiinasta hankkimia tarvikkeita ja kysellään vinkkejä. Aihe toistuu usein ja aina uudet metsästäjät kokeilevat kantapään kautta tilata maailmalta metsästystarvikkeen vaihtelevalla laadulla. Metsastys.com  on lähtenyt ratkaisemaan juuri tätä ongelmaa. 
Metsastys.comin tiimi on kahlannut esimerkiksi Aliexpress-verkkokauppaa läpi ja valtavan tavaran paljouden seasta listannut sivuilleen parhaalla hinta- / laatusuhteella myytävät metsästystarvikkeet. Metsästäjä voi siis selata Metsastys.com – sivustolla valikoimaa ja klikata osto-painikkeella itsensä Aliexpress-kauppaan ostamaan sen. Hinnat päivittyvät joka päivä automaattisesti ja jatkuvasti lisätään uusia tuotteita. Hinta sivustolla on täysin sama kuin Aliexpressissäkin ja niihin ei ole laitettu ilmaa päälle, joten et häviä mitään vaikka ostat Metsastys.com – sivuston suositteleman tuotteen.

Riistakamera Kiinasta halvalla

Riistakamera Kiinasta
Riistakamera Kiinasta

Riistakamera on kallis hankinta normaalisti, mutta Kiinasta saat sen kolmasosan hinnalla verrattuna Suomessa myytäviin. Riistakamerat ovat tulleet suosituiksi kun riistaruokinta on yleistynyt kauriiden ja peurojen levitessä vauhdilla ympäri maatamme.  Suomessa videota lähettävä 4G – riistakamera maksaa noin kolmesataa, mutta Kiinassa yhtä moderni riistakamera myydään noin satasella. Käytännössähän kaikki tuotteet valmistetaan kuitenkin Kiinassa, joten miksi et ostaisi metsästystarvikkeet sieltä suoraan halvalla. Tavallinen tallentava riistakamera maksaa Suomessa satasen ja Kiinassa se myydään kolmella kympillä. Paljon maailmalla myydään myös roskaa, mutta sen vuoksi Metsastys.com on kokeillut ja valinnut parhaat riistakamerat suomalaisiin olosuhteisiin.

Kettupilli alle eurolla

Kettupilli allle eurolla
Kettupilli allle eurolla

Kettupilli kulkee monellä mukana ja on mukava hoitaa hämärissä ketun pillitys kun päivän muu metsästys on ohi. Metsastys.comin yksi suosituista tuotteista on kettupilli, jonka saat ostettua alle eurolla.  Suomessa joudut siitäkin pulittamaan toista kymppiä. Löydät listoilta myös muut houkutuspillit ja niihin liittyvät tarvikkeet. Tämä kettupilli on laadukas, mutta niin edullinen, että siinä ei lompakko paljoa kipeydy.

Kiikaritähtäin hirvikivääriin satasella

Kiikaritahtain hirvikivaariin satasella
Kiikaritahtain hirvikivaariin satasella

Kiikaritähtäin on varsinkin nuorille metsästäjille juuri se hankinta, jossa yleensä säästetään tai sen hankintaa venytetään. Suomalaiset ovat tottuneet, että kiikaritähtäin maksaa paljon. Kiikaritähtäin Kiinasta on kuitenkin nykyään varsin järkevä hankinta, koska ne ovat kehittyneet paljon viime aikoina. Kun normaali kiikaritähtäin maksaa viisisataa, niin saat hyvä kiikaritähtäin hirvikivääriin maksaa Kiinassa satasen. Kiinalainen kiikaritähtäin kestää rekyyliä suurillakin kaliibereilla ja on kuvaltaan kirkas. Ei häviä normaalille kiikaritähtäimelle oikein mitenkään, jos kaikkein kalleimmat jätetään pois laskuista. Enää ei tarvitse siis sitoa omaisuuksia saadakseen hyvän!

Metsastys.com on siis järkevä paikka tarkistaa maailmalta hintataso ennen hankintoja. Koska kaikki kaupan metsästystarvikkeet kuitenkin valmistetaan Kiinassa, niin saatat yllättyä miten paljon voit säästää!

Share.

About Author

Leave A Reply