Pro Pilkki -kausi 2015-2016

0

Pro Pilkki -kausi 2015-2016 on loppumaisillaan. Vain muutamia turnauksia on yhä käynnissä.

Pelin kehitystiimillä oli lyhyt hiljaisempi kausi, mutta kuluneella kaudella tähän tuli muutos. Pro Pilkki 2 pelaajille oli tarjolla uutta pelattavaa, josta merkittävin uutuus oli Pro Pilkki 2 Mobile versio Windows-puhelimille. Saimme tästä versiosta runsaasti positiivista palautetta pelaajilta, joka kannusti meitä jatkamaan käännöstyötä myös Android-puhelimille. Android-versio pelistä on tulossa julkaisuun paljon nopeammin kuin ikinä uskalsimme toivoakaan. Toinen merkittävä julkaisu kuluneella kaudella oli Pro Pilkki 2 versio 1.1, joka sisälsi paljon korjauksia peliin, mutta myös 3 kokonaan uutta järveä.

Android-version kehittäminen tulee olemaan ensi kesän keskeistä sisältöä. Kesällä on luvassa useita beta-testiversiota ja testailujaksoja, joiden aikana peli hiotaan uudella alustalla täyteen vireeseen. Tavoite on, että peli on täysin toimiva Androidilla ennen kauden 2016-2017 alkua.  Sen lisäksi alamme myös kehittää peliin uutta sisältöä, mikä luonnollisesti tarkoittaa uutte kehitysversiota 1.2., joka tullaan julkaisemaan ensi kauden aikana. Yksi keskeisimmistä sisällöllisistä uudistuksista tulee olemaan yksinpelin uudet ominaisuudet, koska mobiiliversio lisää yksinpelaamisen määrää. Pidämme tarkemmat suunnitelmat salaisina, mutta jotain uutta kerromme pian.

Kuluneella kaudella pelattiin useita virallisia Pro Pilkki 2 turnauksia. Tässä on lista uusista mestareista palkintosijoille yltäneistä pelaajista ja joukkueista kaudella 2015-2016. Onnittelut kaikille voittajille ja lämmin kiitos kaikille turnauksiin osallistuneille pelaajille.

Pro Pilkki 2 Maailmanmestaruus (Virtuaalipilkinnän MM, tai ehkä modernimmin ePILKKI).

  1. Liettua
  2. Latvia
  3. Valko-Venäjä

Joukkue SM

  1. KRONOS
  2. Procyon II
  3. KiKi

SM kisat

  1. Taavi Tumpelo
  2. Tonza
  3. ED

Suomenmestaruuden napannut ”Taavi Tumpelo” tunnetaan nimellä Kari Vesterinen, jota henkilökohtaisesti onnittelemme saavutetusta mestaruudesta. Suomenmestaruuskisat suurin henkilökohtainen turnaus, jota Pro Pilkki 2 pelillä pelataan, joten kisan voitto on osoitus äärimmäisen kovasta harjoittelusta ja kovasta palaajasta.

Procyon Products kiittää kaikkia pelaajia kuluneelta kaudelta. Tapaamisin pian Android Application Storessa… pian 😉

 

Share.

About Author

Leave A Reply