Pro Pilkki v1.6 Linux hosti on julkaistu

0

Nyt kun tämän kevään Pro Pilkki -kilpailutoiminta on päättynyt, päästään rauhassa julkaisemaan seuraava Pro Pilkin versio, v1.6. Julkaisu aloitettiin tällä kertaa Linux-hosteilla, jotka ovat nyt päivitettävissä uuteen versioon. Tässä päivityksessä ei tule uusia järviä, joten versio on yhteensopiva edellisten versioiden kanssa. Linux asennusohje löytyy täältä: https://kalassa.net/keskustelut/index.php?topic=28503.0

Android-, iOS- ja Windows-versiot ovat myöskin jo sovelluskauppojen sertifiointitarkistuksissa ja näin ollen matkalla viimeisiin testeihin. Tämä päivitys sisältää lukuisia korjauksia ja suorituskykyoptimointeja eri puolille peliä. PC-puolelle tulee uudeksi kielivalinnaksi venäjä ja samalla venäjän kieli tulee käytettäväksi myös verkkopelin keskustelussa. Pitkään Linux hosteja vaivannut satunnainen kaatumisvika löytyi sekin lopulta ja on nyt menneen talven lumia.

Verkkopeliturnauksia ja yleisötapahtumia varten peliin on lisätty mahdollisuus kasvattaa väliaikaisesti yksittäisen hostin (ennätystunnuksen) pelaajamäärää sekä sallia yleisötila, jossa pelaajien saamat kalat näkyvät jäällä. Tämä onnistuu siis tämän version myötä ilman erillisen peliversion toimittamista. Mainittakoon vielä, että asetuksiin (settings.dat) on lisätty mahdollisuus kirjoittaa pelilogi-tiedosto siten, että vanhaa Buddy-pistelaskutyökalua voi taas käyttää tulosten käsittelyyn.

Antoisia pilkkihetkiä jälleen,
Procyon Products

Share.

About Author

Leave A Reply