Pro Pilkki v1.3 julkaisut eri alustoilla

0

Pro Pilkin versio 1.3 on nyt saatavilla sekä Androidille että Windows Phonelle. Mobiiliversiossa uutta on yksi uusi vesistö, Lokkiluoto, sekä muutamia muita pieniä uudistuksia, kuten hieman uudistettu kuntomittari. Myös taskulamppu on nyt käytössä pimeään aikaan muissakin kuin madekisoissa. Paikalliseen verkkopelin osalta pelin sisälle on upotettu hieman ohjeistusta. Korjausta on tehty myös joitain käyttäjiä vaivanneeseen vavan kärjen satunnaiseen jumittumiseen Android-versiossa.

Version 1.3 Linux-hostit ovat nyt myös tarjolla apt-get:n kautta. Pelilistalta näkyy, että osa hosteista onkin jo uuden version huomannut ja ottanut käyttöön. Hostin puolella uudistuksena ovat Lokkiluoto sekä optimoitu muistin kulutus. Pelien moderointia ajatellen on lisätty uusi komento (/banaddress), jolla pelaajan voi bannata jälkikäteen playlogissa olevien tietojen perusteella. Myöskään verkkopelin keskustelun mykistystä (mute) ei voi kiertää käymällä ulkona pelistä.

Windows Store -julkaisun läpimeno kestänee vielä päivän tai pari. Edellinen julkaisuyritys oli tyssännyt Microsoftin tarkistuksessa siihen, että sovellukselle vaadittiin yksityisyydensuojatiedot (privacy statement). Jostain syystä asiaa ei edellisellä päivityksellä vaadittu. Store-versiossa uudistuksia on hieman enemmän:

– Uusi vesistö: Lokkiluoto
– Madollisuus vaihtaa kameranäkymä lisätty
– Verkkopelin isäntä voi käyttää automaattista yleisötilaa (F8)
– Uusi fontti ja uusi valikkoilme (mobiiliversiossa tämä tuli jo edellisillä 1.2.x päivityksillä)
– Verkkopelin keskustelun mykistystä (mute) ei voi välttää poistumalla ja palaamalla peliin
– Lisätty /banaddress -komento, jolla pelaajia tai niiden IP-osoitteita voi asettaa kieltolistalle myös pelaajien poistuttua.
– Mahdollisuus lähiverkkopelin luonnille – saman lähiverkon laitteet voivat valita pelin suoraan listalta ilman IP-osoitteen syöttämistä.
 

Perinteinen PC:n asennuspaketti, mukaan lukien XP-versio julkaistaan myös lähiaikoina kalassa.net:ssä. Antoisaa pilkkikevättä kaikille!

Team Procyon

Share.

About Author

Leave A Reply