Sähkön ja puhelinliittymän kilpailutus kannattaa kalastajalle

0

Sähkön kilpailutus ja puhelinliittymän tarjous ovat myös kalastajalle keinoja, joilla kotitalous voi säästää rahaa kiinteissä kuluissaan. Sen ansiosta kalastaja säästää rahaa vaikkapa uuteen veneeseen, kaikuluotaimeen tai perhovapaan. Vuodessa kilpailutus tekee säästöä yllättävän paljon. 

Sähkön kilpailutus ja puhelinliittymä tarjous Helppohinta.fi palvelussa

Suomalaisen perheen kuukausittaiset laskut kertyvät loppupeleissä vain muutamista erilaisista perusasioista. Kuitenkin ne muodostavat rahanreiän, joka nakertaa lompakkoa joka kuukausi. Sähkösopimus ja puhelinliittymä ovat tuotteita, joiden laatu ei muutu, mutta hinta voi olla kovastikin erilainen.

Kilpailutukseen löytyy netistä palveluita, joista Helppohinta.fi on oiva valinta kun tarvitset kilpailuttaa esimerkiksi sähkösopimuksen, puhelinliittymän, mobiililaajakaistan tai laajakaistan. 

Puhelinliittymän tarjous, sähkön hinta tai laajakaistan hinta saattaa muuttua useinkin, joten niille kannattaa tehdä kilpailutus ainakin kerran vuodessa. Kilpailutus auttaa sinua pitämään aina edullisimman hinnan kuukausimaksuissasi.

Sähkön kilpailutus

Sähkön kilpailutus on helppo tehdä kilpailutussivuston laskurilla. Sinun kannattaa ensin etsiä vanha sähkölasku, jotta näet millä hintaa sähköä juuri nyt ostat. Sähkölasku kertoo sinulle myös, että minkä verran kulutat kilowattitunteja (kWh) kuukaudessa ja vuodessa. Sähkön kilpailutus on selkeää hinnan vertailua, koska itse sähkö on aina samanlaista riippumatta sähköyhtiöstäsi. Moni suomalainen ostaa sähköä paikalliselta sähköyhtiöltä tapansa mukaan ja maksaa samalla liian kallista sähkön hintaa.

Sähkösopimus Helppohinta.fi – palvelun kautta

Sähkösopimus syntyy Helppohinta.fi – palvelun kautta suoraan, kun valitset haluamasi sähkösopimuksen ja täytät tietosi. Sähkö ei katkea, vaikka solmit sopimuksen Helppohinnan kautta. 

Puhelinliittymän tarjous

Puhelinliittymän tarjous muuttuu teleoperaattorien kilpailun ansiosta joka vuosi paremmaksi. Sinun tulee vain tehdä kilpailutus aina uudelleen joka vuosi, koska paras tarjous ei automaattisesti vaihtu sinun liittymään ja puhelinlaskuusi. Liittymän hinta saattaa jopa huonontua itsekseen, kun jokin määräaikainen liittymäsopimus vanhenee. Teleoperaattori tekee suuren osan tuotoistaan juuri näillä vanhentuneilla tarjouksilla, vaikka tarjoaa parempaa hintaa uusille asiakkailleen. 

Paras Elisa tarjous vaihtuu joka vuosi

Elisan tarjous vaihtuu joka vuosi ja Elisa julkaisee uusia liittymätarjouksia ja liittymätyyppejä varsin useasti. Elisa Oyj on pohjoismainen teleoperaattori, joka tarjoaa puhelinliittymiä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja monissa muissa maissa. Elisan liittymä on myös kätevä sellaiselle asiakkaalle, joka reissaa ulkomailla. Esimerkiksi Norjassa käydessäni Elisan mobiilidata ei tuonut lisäkuluja vaan pystyin surffaamaan rajattomalla datasiirrolla ihan kuin Suomessakin. Elisa Oyj omistaa tutut brändit Radiolinja ja Saunalahti. 

Elisan verkkokauppa on myös hyvin suosittu paikka ostaa erilaisia laitteita ja palveluita. Elisan verkkokauppa kulkee nimellä Elisa Kauppa ja sieltä voit tilata esimerkiksi Elisa Viihde – palvelun kanavapaketteineen, puhelimia ja suositun tietoturvapalvelun nimeltään Elisa Turvapaketti. Elisan verkko on Suomessa hyvin kattava ja sen vuoksi Elisan liittymän kuuluvuus on hyvä.

Elisan laajakaista on Suomen suosituin kiinteä laajakaista. Elisa palvelee laajasti eri puolilla Suomea ja on ostanut monia paikallisia laajakaistaoperaattoreita.

Telia liittymät ovat suosittuja Suomessa

Telia liittymä kulkee monen suomalaisen puhelimessa mukana. Telian taustalla vaikuttavat meille tutut operaattorit Tele ja Sonera. Telian liittymän tarjous seuraa markkinoiden kehittymistä ja Telian hinnat ovat hyvin kilpailukykyiset. Ei varmasti mene pahasti väärin kun ottaa Telian puhelinliittymän puhelimeensa. Telia tarjoaa myös monia muita hyödyllisiä palveluita ja tietenkin puhelimet ja tabletit. 

DNA liittymät

DNA puhelinliittymät ovat tulleet meille tutuiksi esimerkiksi hauskoista mainoksistaan ja tietenkin suosiostaan. DNA on operaattoreista uusin, vaikka onkin jo saavuttanut vuosikymmenten kokemuksen suomalaisten kuluttajien palvelemisessa. DNA liittymät ovat edullisia ja toimivia ja DNA operaattorilla on kattava verkko Suomessa. 

Moi Mobiili on pieni ja ketterä teleoperaattori

Moi Mobiilin puhelinliittymät tunnetaa erityisesti Kuuden euron simmi – liittymästä. Kuuden euron simmi sisältää monen asiakkaan käyttöön kaiken tarvittavan. Moi Mobiili toimii DNA – teleoperaattorin verkossa ja DNA osti jokin aika sitten Moi Mobiilin liiketoiminnan. Moi Mobiili on ketterä operaattori, jolla ei ole omia myyntipisteitä. Moi Mobiilin puhelinliittymä tilataan verkossa ja kaikki sen hallinnointi tehdään myös Mun Moi – palvelun kautta helposti. Moi Mobiili sopii erityisen hyvin esimerkiksi riistakameraan, valvontakameraan tai vaikkapa koiran tutkapantaan metsästyksessä. Myös nykyaikainen kaikuluotain kannattaa varustaa Moi Mobiilin puhelinliittymällä, mikäli siinä on paikka SIM-kortille. 

Kiinteä laajakaista ja mobiililaajakaista

Kiinteä laajakaista tulee antenniverkkoa tai valokuitua pitkin jo lähes joka kotiin. Kuitenkin on paljon talouksia, joista se vielä puuttuu. Tällöin hyvä ratkaisu on tilata mobiililaajakaista. Mobiililaajakaista on puhelinliittymä, joka on tarkoitettu nettikäyttöön. Mobiililaajakaista toimii kuten perinteinen kiinteä laajakaista, mutta sen tietoliikenne siirtyy normaalin kännykkäverkon kautta.

Kasvavan 5G-verkona ansiosta mobiililaajakaista alkaa pian yleistymään myös niissä kodeissa, joihin tulee jo nyt kiinteä laajakaista. 5G tarjoaa vaivattomasti gigatavun, eli 1000 megatavun siirtonopeuden sekunnissa ja riittää varsin hyvin kaikkeen käyttöön. 5G-verkko on myös erittäin vakaa ja 5G leviääkin nopeasti nyt kaupunkien keskustoissa. 5G liittymiä tarjoavat esimerkiksi operaattorit Elisa, Telia ja DNA.

Kalastajan hankinnat säästyvät kiinteiden kulujen kautta

Kalastus kuluttaa paljon rahaa ja sen vuoksi se on jostain revittävä. Helppo tapa säästää kalastusvälineiden hankinnassa on säästää se kiinteiden kulujen kautta. Kun kilpailutat sähkösopimuksen, puhelinliittymän, laajakaistan ja mobiililaajakaista joka vuosi, niin säästöä kertyy helposti kalastusmatkan tai uuden kaikuluotaimen verran. Tämän vuoksi kilpailutus auttaa kalastajaa rahoittamaan harrastuksensa näppärällä ja helpolla tavalla.

Share.

About Author

Leave A Reply