Tapoja viettää aikaa kalaa pyytäen

0

Kalastuksen uskotaan parantavan elämänlaatua ja yhdistävän kesän urheilun selviytymistaitoihin. Jos huomaat olevasi polvillesi rannalla, vapa kädessäsi juoksemassa veden läpi, tai joutilaasti kävelemässä odottamassa seuraavaa tapahtumaa, joka saattaa järkyttää sinut vedestä, oletko yksin?

Et todellakaan! Suuri kalastajan salaisuus on, että ikävystyminen on yleistä vesillä. Voimme kaikki teeskennellä rauhallisina kalastajina, jotka nauttivat kalastuksen rauhasta päiviä ja viikkoja kivisillä merenrannoilla, odottamassa kalan syöntiä. Kokemuksen tylsä ​​osa jätetään usein huomiotta. Ota seuraavista vinkeistä kiinni vähemmän tapahtumarikkaalla kalamatkalla.

Koe keskittyminen ja rentoutuminen odottaessasi

Ihmisen keskittymyskyvyn on usein sanottu romahtaneen viimeisen vuosikymmenen aikana. Tarkkaa tutkimustietoa ei asiasta ole, mutta nykyinen elämämme vaatii entistä vähemmän odottelelua, ja sisältää enemmän kiirettä. Tämä johtuu esimerkiksi sähköpostin tarkistamisesta, iPhonen käsittelystä ja lukuisista elämästämme kuormittavista tehtävistä, jotka häiritsevät vapaa-aikaamme, mukaan lukien aikaa rentoutumiseen. Liian nopealla elämänrytmillä voi olla osaltaan vaikutus myös ylipäätään suorituskykyyn. Kalastus on paljolti odottamista, mutta samalla vaatii myös paljon huomiota.

Telakoi vapasi ja järjestä varusteesi uudelleen keskittyäksesi käsillä olevaan tehtävään. Nappaa bucktailit, kalastusuistimet, Slammerit, swim jib bass -uistimet ja vaaput ja ala järjestää niitä vaikkapa Tupperware-säiliöissä. Väritä ne ja laske ne. Varustesi järjestäminen helpottaa tavaroiden käsittelyä ja muistuttaa sinua siitä, mitä sinulla on irtotavarana ja mitä muuta on hienoa jatkossa ostaa varastoosi. Kannettava kalapakki on täydellinen lahja ystäville, jotka lähtevät merelle runsaiden vapojen kanssa. Pakkia ei ole vain helppo kuljettaa mukana, se on myös parhaimmillaan pehmustettu ja sisältää useita taskuja, jotka pitävät tavarasi sotkeutumattomina, helposti saatavilla, ja turvassa kolhuilta ja naarmuilta kausivaihtelunkin aikana esimerkiksi autotallissa.

Veden äärellä ja ylipäätään tien päällä oleminen ilman musiikkia on monille sulaa tuskaa. Tuo musiikki mukaasi kalareissulle. Langattomien kuulokkeiden avulla voit myös nostaa äänenvoimakkuutta ja nauttia vaikkapa Led Zeppelinin soittimien huminasta valtameren toiselta puolen. Myös casino voi tuoda tarvittua viihdettä kalastusretkellä. Kalastus kirjan kanssa on vaikea tehtävä, joskin hyvä kirja saattaa olla se mitä tarvitset pitäässesi taukoa itse asiasta. Jos tarinankerronta on vaihtelua kalastusajatteluun, ja tapa ajoittaisen ikävystymisen poistamiseen, podcastien tai äänikirjojen kuunteleminen on loistava esimerkki viettää aikaa kalastuksen ohessa, tai kanssa.

On monia tapoja sisällyttää kädessä pidettävä taskuveitsi kalastajan jokapäiväiseen elämään. Taskuveitset ovat käytännöllisiä lahjoja merikalastajalle. Siimoista elävään syöttiin ja kalaan, taskuveitset ovat työkaluja, joilla voit helposti ylläpitää upeaa kalastuskokemusta. Taskuveitsiä voidaan käyttää myös puun kanssa. Haluaisitko veistellä puisen kalan tai pienen purjeveneen? Merellä tuulet muokkaavat puita ajan mittaan, joten parhaimmillaan kätevä kalamies veistelee yhden jos toisenkin kauniin pikku esineen. Suosittelemme yhdistämään lahjaksi taskuveitsen esimerkiksi Berkley Coated kalastushansikkaiden kanssa. Turvallinen käsittely missä tahansa lajissa on hyvä käytäntö, ja käsineet tarjoavat myös turvallisen tavan käsitellä suolaisen veden kaloja.

Mikään ei voita tylsyyttä kuten  hyvät välipalat ja juomat. Varhain aamulla tehty kalastusretki on viehättävä aika napata ja jauhaa suosikkikahvipavut valmistaaksesi kuumaa kahvia matkaasi varten. Kofeiinipitoiset juomat maistuvat paljon paremmalta ulkoilmassa. Kahvi mukaan termospulloon ja kalapaikalla kuumajuomatelineeseen. Laadukkaan termospullon omistaja saattaa nauttia kahvista tuntikausia, vaikka haluat ehkä jättää sen hieman syrjempään siimoista ja uistimista. Kahvin siemaileminen samanaikaisesti varmasti  häiritsisi kahluupeliä, mutta pikku breikki hyvän kuuman juoman kanssa pitää sinut valppaana ja valmiina seuraavaan köydenvetoon.

Kalastus on taidetta, vasemman ja oikean aivotoiminnan sekoitus. Lisäksi yksinkertaiset pelit, kuten catch and release ja catch and keep ovat myös ilmaisuja. Kalastajien toiminta luonnossa, ja luonnon kunnioittaminen on ilmaus kalastajien arvoista ​​ja rehellisyydestä, ja aivan kuten vapa tanssii ilmasta veteen ja vedestä ilmaan, tapa harjoitella siiman käyttöä on omalta osaltaan ilmaus.

Share.

About Author

Leave A Reply