Tekemistä odottaessasi kalasaalista

0

Monien mielestä, kun halutaan viettää laatuaikaa luonnossa, esimerkiksi viikonloppuisin tai aina tilaisuuden tullen, kalastus on paras vaihtoehto. Jos sinä pidät kalastuksesta, tiedät kuinka miellyttävää, on ottaa vapa, valita hyvä paikka ja nauttia luonnon rauhasta ja hiljaisuudesta odottaessasi ensimmäistä tärppiä. Vaikka joinakin päivinä näyttää siltä, että kalat jonottavat jäädäkseen koukkuun, on myös niitä päiviä, jolloin kestää toista tuntia ennen kuin nykiminen alkaa. Joillekin juuri odottaminen on se meditatiivinen hetki, joka tekee kalastuksesta hienoa. Kuitenkin jos sinulla on taipumus olla kärsimätön odottaessasi saalista, voit kokeilla joitain seuraavista ehdotuksista helpottaaksesi ajan kulumista.

Pelien pelaaminen puhelimellasi

Ihmiset poistuvat nykyään harvoin kotoaan ilman älypuhelinta, ja jos sinä otat puhelimen mukaasi kalareissulle, uusien jännittävien pelien löytäminen voi olla ihanteellinen tapa kuluttaa aikaa. Harrastatpa peliautomaatti-, räiskintä- tai roolipelejä, pääset helposti käsiksi kaikenlaisiin peleihin, mukaan lukien suositut pelit, kuten Call of Duty, League of Legends, Pokemon GO ja monet muut. Jos kalaonnesi on loppunut, kasinopelit tarjoavat mahdollisuuden kokeilla onneasi monissa eri teemaisissa kolikkopeleissä (mukana tietysti myös kalastus), ja ne antavat sinulle mahdollisuuden tuntea jännitys ja saada isoja voittoja!

Anna ihmissuhteille mahdollisuus

Jos sinun on vaikea löytää kiireisestä aikataulustasi aikaa yhdessä ystäviesi ja perheesi kanssa tai haluat enemmän aikaa käydä syvällisiä keskusteluja jonkun ystäväsi kanssa, voit käyttää aikasi tehokkaasti ja kutsua heidät mukaan kalastusretkelle. Ota kalastusvälineesi, pakkaa juomia ja eväät ja olet valmis viettämään laatuaikaa tärkeiden ihmisten kanssa. Tämä voi olla myös loistava treffi-idea. Kun otat erityisen henkilösi mukaasi, voitte käyttää ajan yhdessä tutustuen paremmin samalla kun odotatte kalojen tärppäävän.

Tee kalastuksesta kilpailu

Jos pidit ideasta ottaa lisää ihmisiä mukaan, voit olla myös kiinnostunut muuttamaan koko kokemuksen jännittäväksi kilpailuksi. Pelkän ystävien kanssa keskustelun sijaan, voitte lyödä vetoa ja luoda kilpailulle säännöt yhteisten kriteerien perusteella. Voitte esimerkiksi seurata pyydettyjen kalojen määrää tai jopa antaa pisteitä eri lajeille sen mukaan, kuinka vaikeaa niitä voi olla pyydystää. Tee kilpailusta vieläkin jännittävämpi suunnittelemalla palkinnot kolmelle parhaalle.

Kokeile lukemista

Me kaikki toivomme joskus, että meillä olisi aikaa vain istua alas ja sukeltaa hyvän kirjan pariin. Mutta usein käy niin, että emme löydä sopivaa aikaa tehdä niin. Jos pidät lukemisesta ja lähdet yksin kalastusmatkalle, voit yksinkertaisesti yhdistää nämä kaksi harrastusta ja napata kirjahyllystäsi yhden niistä kirjoista, jonka olet halunnut lukea. Jos kirjat eivät ole sinun juttusi tai et vain yksinkertaisesti halua keskittyä hahmojen ja juonen seuraamiseen, voit ottaa mukaan myös sanomalehtiä tai joitain lempilehtiäsi. Mitä tahansa otat mukaan, voit käyttää odotusaikasi hyvin ja voit jopa samalla oppia jotain hyödyllistä.

Tarkkaile lintuja

Kalastus antaa mahdollisuuden nauttia luonnon rauhoittavista maisemista, ja voit samalla nauttia enemmän kokemuksesta tarkkailemalla lintuja. Eläinten tarkkailu niiden luonnollisessa elinympäristössä on rikastuttava kokemus. Jos sinulla on eläimistä edes vähänkin kiinnostuneita lapsia, voit ottaa myös heidät mukaan ja voitte seikkailla yhdessä luonnossa oppien samalla uutta. Tarvitset vain kiikarin, jonka avulla näet hyvin kaikki suosikkilajisi. Ennen kuin teet ostopäätöksen, vertaile muutamia tuotteita lukemalla nettiarvosteluja, jotka auttavat sinua ymmärtämään, mitä tarvitset. Hyvä kokemus riippuu kiikareista, ja jos otat lapsesi mukaasi, hyvät kiikarit viihdyttävät heitä tuntikausia.

Jopa intohimoisimmat kalastajat eivät aina tiedä mitä tehdä odottaessaan vastahakoisten kalojen jäämistä koukkuun. Onneksi juuri lukemiesi ideoiden ansiosta, voit käyttää odotusaikasi viisaasti ja muuttaa kalareissun hauskaksi retkeksi perheen ja ystävien kanssa tai elämyksesi itsesi kanssa, joka auttaa sinua rentoutumaan. ja lataamaan akkujasi.

Share.

About Author

Leave A Reply